Banu AVAR: Türkiye Ankara'dan Yönetilmeli!

Genel & Güncel Konular

Banu AVAR: Türkiye Ankara'dan Yönetilmeli!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 17, 2010 18:18

Resim

Banu Avar Rize'de okurlarıyla buluştu

Evde rahat rahat oturup, aa bak Türkiye yok oluyo diyemiycem, o yüzden de bir şekilde sizlerle buluşmaya çalışıyorum.

Banu Avar Rize'de okurlarıyla buluştu Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde, Çayeli Gençlik Derneği ve Rize Üniversitesi Türk ve Dünya Tarihi kulübü öncülüğünde söyleşi ve imza günü düzenlendi.

“Hangi Avrupa, Sınırlar Arasında, Avrasyalı Olmak, Hangi Dünya Düzeni, Böl ve Yut, Demokrasi Projeleri, Sınırlar Arasında” kitaplarının yanı sıra ; “Hangi Dünya Düzeni ve Sınırlar Arasında” programlarıyla adından sıkça sözettiren muhalif yazar Banu Avar Rize’ deki okurlarıyla buluştu.

Resim

EVDE OTURMAM İMKANSIZ

Kendini İşsiz gazeteci olarak tanımlayan Avar, “evde rahat rahat oturup, aa bak Türkiye yok oluyo diyemiycem, o yüzden de bir şekilde sizlerle buluşmaya çalışıyorum” dedi.

Bazı güçler tarafından engellendiğini; çeşitli üniversiteler ve tüm vakıf üniversiteleri tarafından yasaklı durumda olduğunu belirten Avar, TRT’ deki programının da İsrail’ in isteği doğrultusunda sonlandırıldığını belirtti.

Resim

TÜRKİYE ANKARA’DAN YÖNETİLMELİ

Türkiye artık dış güdümle yönetilmemeli diyen Avar: “Ankara’dan yönetilen milli bir hükümetin yönettiği, sonuna kadar ciddiyetle dinine, milliyetine sahip çıkan bir hükümet gereklidir ve Türkiye’yi Amerika'dan ya da Brüksel’den değil Ankara’dan yönetmelidir. Bunu yapmak için ne yapabiliriz herkes oturup düşünmelidir, artık zamanıdır” dedi.

Hafta içi bir günde mesai saati olmasına rağmen gördüğü ilgiden memnun kalan Avar, 2 saate yakın süren söyleşinin ardından gençlerin ve öğretim görevlilerinin yoğun katılımıyla kitaplarını imzalayıp, daha sonra Çayeli Gençlik Derneği yönetimi ile birlikte Çayeli’ne geçti. Çayeli Çamlıca aile çay bahçesinde (Çaça) yenilen yöresel yemeklerin ardından Gökhan Demirci’nin tulumuyla horon oynandı. Gördüğü yakın ilgiye aynı şekilde karşılık veren Avar’ın yakın zamanda yine Çayeli’ne gelme sözü vererek Çayeli’nden ayrıldı.

Resim

Resim

Resim

Kaynak: http://www.zaman53.com/haber/2234/banu-avar-rizede-okurlariyla-bulustu.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x