Baris yuruyusu Turkiye

Genel & Güncel Konular

Baris yuruyusu Turkiye

İletigönderen Yusuf Batum » Pzt Nis 14, 2008 9:04

Resim

Giuseppina Pasqualino di Marineo (Pippa Bacca) (1975 -- 31 Mart 2008) İtalyan sanatçı. Pippa Bacca bir arkadaşı ile beraber "Barış Gelini" adıyla, dünya barışı için düzenledikleri 8 Mart 2008’de Milano’dan başlayan Slovenya, Hırvatistan, Bosna, Bulgaristan, Türkiye, Suriye, Lübnan, İsrail ve Filistin güzergahından Tel-Aviv’de noktalanması planlanan bir yolculuk sırasında, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne bağlı Tavşanlı Köyü yakınlarında öldürüldü.
Bacca ve arkadaşı Nisan ayı ortalarında Kudüs’e ulaşmayı planlıyordu. Yolculuk başlangıcında, internet sitelerinden “Beraberimizde yolculuk boyunca üzerinde birikecek tüm kirlerle birlikte götüreceğimiz tek elbise” beyaz gelinlik olacak demişlerdi.

Ozgecmis Vikipedi'den alinmistir: http://tr.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca
Fotograf ise Pippa'nin kendi sitesinden: http://www.pippabacca.it
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen gokdeniz » Pzt Nis 14, 2008 11:20

kelimelerin bittigi yer ...
susulmali, susulmali , susulmali ...

bakin medyamiza korkunc bir kendini aklama pesinde ..
bir insan olmus , ve senin imajini koruma istegin bu durumda bile herhangi bir sorgulama yapma niyetinde degil...

bizim memlekette ayni ozanimizin dedigi gibi okuzden sonra gelir kadinimiz ..insan degil cinsel objedir .. kendini kapatirsa ne ala , bu gorunmez siddetten kendisini koruyabilir .. ama aciksa ve bir de yabanciysa vay haline ..niyeti erkek koleksiyonuna binlercesini eklemektir ve dahasi bu binlerceyi secme hakki yoktur ..yanine onune gelen mubarektir ..

kimsenin soyleyecek bir lafi var mi? biz kendi kadinlarimizin guvenligini saglayabilmis miyiz de , elin yabancisini dusunelim. di mi ama?

icim yaniyor bu satirlari yazarken ..yakin zamanda kardesimin bir kiz cocugu olacak umarim o cinsiyetinden bagimsiz olarak bir insan gibi bu ulkenin topraklarinda yasayabilme sansina sahip olur ...
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

Bacca'ya

İletigönderen Yusuf Batum » Sal Nis 15, 2008 13:01

Sulh için giyindim saflığın dantelli, ince işli ak elbisesini,
başıma da çiçekli duvağımı kondurdum...
Nereden bilebilirdim bir abazanın düşlerini kamaştıracağını:
şimdi aranızda yokum...

Y.B.
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x