Barzani'lerden "Açılım"a tam destek!

Genel & Güncel Konular

Barzani'lerden "Açılım"a tam destek!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 20, 2009 14:12

Neçirvan Barzani’den ‘açılım’a destek çağrısı

Kuzey Irak’taki Bölgesel Kürt Yönetimi’nin Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye’deki demokratik açılıma herkesin katkı sağlaması gerektiğini bildirdi

AA’nın Erbil kaynaklı haberine göre Neçirvan Barzani, bazı Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, atılan adımın kendilerini sevindirdiğini ve bu konuda ellerinden gelen yardımda bulunmaya hazır olduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki açıklamalarını desteklediklerini vurgulayan Barzani, bu açılımın herkesin desteğiyle başarıya ulaşabileceğini, bu nedenle bunu Türkiye’deki siyasi partilerin desteklemesini umduklarını sözlerine ekledi.

Milliyet

Açılıma Barzani'den destek: Bölge olumlu etkilenir

Irak'ın kuzeyinde bulunan bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkiye'deki 'demokratik açılım' sürecine destek verdi.

"Türkiye'de Kürt-Türk ilişkileri iyileşirse bölgenin durumu daha da iyi olur. Bu gelişmeler, bölgeyi olumlu etkiler." dedi. Açılım konusu, Barzani'nin, ABD Kongresi üyesi Dana Rohrabacher ile Selahaddin kentindeki karargahında yaptığı görüşmede gündeme geldi. Rohrabacher, yeniden seçilen Barzani'yi kutladı.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=882477&title=acilima-barzaniden-destek-bolge-olumlu-etkilenir
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Barzani'lerden "Açılım"a tam destek!

İletigönderen maydonos » Prş Ağu 20, 2009 16:42

Adamlar nerede ise Kurdiye yi kuracaklar. Onlar sevinmesin de ben mi sevineyim? Araplar'dan ab-d gucleri cekilirken TSK destek olacak, jandarmalik yaptirtacaklar TSK ya. Benim merak ettigim sey su aslinda? Biz Turkleri kac paraya satti Akepe?

Neden boyle dusunuyorum? Cunku mayinli arazi plani olmayinca bu Kurt acilimi denen acilim acayip hizlandirildi?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x