Barzani'nin telekulakları-(adam bizi dinliyormuş)

Genel & Güncel Konular

Barzani'nin telekulakları-(adam bizi dinliyormuş)

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 13:37

IKDP lideri Mesud Barzani'nin ABD ve Alman askeri desteğiyle kurduğu telekulak istasyonlarıyla neredeyse tüm Ortadoğu'daki elektronik haberleşmeyi izleyebildiği belirtiliyor.

Star Gazetesi'nden Erhan Çelik'in haberine göre Barzani'nin bu sistem sayesinde Türk ordusunun telefon ve telsiz muharebeleri takip edebileceği de kaydediliyor. Ayrıca Güneydoğu'daki mobil telefonların görüşmeleri de takibe alınabileceği bildiriliyor.

Diğer yandan Süleymaniye'de kurulan büyük dinleme istasyonunda ağırlıklı olarak Suriye ve İran telekomünikasyon iletişimi takip edileceği belirtiliyor. Süleymaniye'deki merkezde Alman ve Amerikalı uzmanların da görev yaptıkları belirtiliyor.

Hürriyet,18.04.2007

Not:Haber doğru ise TSK'nın müdahalesi için bir neden daha oluştu demektir.
RTE hala konuşsun,"öfkeyle kalkan zararla oturur" ya da "meselelerin diplomatik yollardan halledilmesinden yanayız"diye.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Re: Barzani'nin telekulakları-(adam bizi dinliyormuş)

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 18, 2007 13:45

Çetin Taş yazdı:Not:Haber doğru ise TSK'nın müdahalesi için bir neden daha oluştu demektir.
Cetin, olmassss, "Sayin" RTE soguk bakiyor sinir ötesi operasyona :artis:

hem adam kendine karsi mi operasyon yapacak yahu? (BOP'a Es-Baskanlik yapan Hazret yani :twisted:)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 18, 2007 15:38

Çetin Taş, haber için teşekkürler.

Olması muhtemel ama engelleniyordur diye düşünüyorum. Yani, bu işler o kadar da basit olmamalı...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Çrş Nis 18, 2007 16:59

Yalan haberdir, bir kışkırtmadır.

STAR gazetesi ve televizyonu çok el değiştirmiştir. En son sahiplerinden sonra, bu tür haberler çıkmıştır ortaya. Bunların Türkiyedeki gazetesi budur. Unutmayınki, Barzani "Türkiye nasılsa giremez, iki öteyim bari" demiyor. Adı gibi biliyor Türkiye'nin neler yapabileceğini. Buna rağmen ötüyorsa, gelinen noktada bizi Türkiye'nin güneyine sürüklemeye çalışıyorlar.

Plânları nedir¿? Sünni ve Şii çatışmasına alet mi edilmek¿? Yoksa uluslar arası arena da ABD aklanırken, Türkiye'yi mi karalamak ve akabinde güçsüzleştirmek¿? İçteki Kürt vatandaşlarımızı mı kışkırtmak¿? Kuvvetle muhtemel Demokratlar hakimiyetindeki ABDnin, olası ani asker çekme girişiminde, Türkiye'nin yalnız bırakılması mı¿? Hepsi de olabilir... Peki ya pekaka¿?

Önemli olan, Türk askerinin bütün plânları bozabileceği. Oraya girmeliyiz ancak, birilerinin yönlendirmesiyle değil.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 19:48

hem adam kendine karsi mi operasyon yapacak yahu? (BOP'a Es-Baskanlik yapan Hazret yani )

:kikirik: Haklısın Türkancım.

Olması muhtemel ama engelleniyordur diye düşünüyorum. Yani, bu işler o kadar da basit olmamalı...

Mehmetcim haklısın engelleniyor ama aslında bir o kadar da basit.İrade lazım irade.

bizi Türkiye'nin güneyine sürüklemeye çalışıyorlar.

Evet RAM kardeş,ben de aynı şeyi düşünüyorum.Yalnız işin ilginç yanı bizi sürüklemeye çalıştıkları yer aynı zamanda Türkiye'nin kaderi.Türkiye toprak bütünlüğü,amiyane tabirle >için Irak'a topyekün bir saldırı yaparak girmelidir.Kendi tampon bölgesini tüm Irak sınırı boyunca oluşturmalısır.Kerkük'teki şimdiye kadar büyük oranda seyirci kaldığı gelişmelere müdahil olma hakkını bilek gücüyle elde etmelidir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x