Basında Banu Avar ve Sınırlar Arasında Sansürü..

Banu Avar ile Sınırlar Arasında

medyaya sansür

İletigönderen mustafat » Cum Eyl 26, 2008 12:20

çok yazik. Banu Avar programlarina baska bir kanalda devam edemez mi acaba?
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen tuba » Cum Eyl 26, 2008 16:16

mustafat, Banu Avar daha önce bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, TRT dışında hiçbir kanalın böylesi bir programın üstesinden gelemeyeceğini söylemişti ama açıkçası ben pek anlayamadım :roll:
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen kaye » Cmt Eyl 27, 2008 13:25

Maddi olarak demek istemiştir sanırım tuba, biliyorsunuz TRT normalde maddiyat kaygısı olmayan, bilgilendirici, seviyeli bir kurum olması lazım. Bu yüzden bu tarz belgeselleri reyting kaygısı olmadan da yayınlaması lazım !!!!

Bu program ekibiyle, seyahatleriyle çokta ucuz olmayan bir program olsa gerek ve de ne yazık ki yeterince reyting almayan bir program, (yeterince derken, kendi kulvarındaki programlara göre yukarda olduğunu biliyorum, ama bazı saçma diziler kadar da yüksek değil izlenme oranı maalesef) o yüzden özel kanallar kâr amaçlı olduğundan bunun yerine daha çok seyredilebilecek, reklam getirecek bir diziyi tercih ederler.

Bence budur sebep diye düşünüyorum..

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Ram » Cmt Eyl 27, 2008 13:34

Devletlerin başkanlarıyla, bakanlarıyla ve benzeri kimliği ağır şahsiyetlerle görüşmek için, en azından devlet televizyonunda çalışmak iktiza eder.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuncerce » Cmt Eyl 27, 2008 15:31

banu avari bende zevkle ve heyecanla izliyordum.ama bu ülke sinirlarinda onun progaramini yapacak kadar cesur ve zengin kanalmi var.cesur olanda para yok para olanda da cesaret yok.
Kullanıcı küçük betizi
tuncerce
Üye
Üye

İletiler: 13

Re: Basında Banu Avar ve Sınırlar Arasında Sansürü..

İletigönderen fetihnesli » Cmt Oca 16, 2010 11:53

kaye kardeş,
sana zahmet rapidshare formatında ve banu avar sayfasında eksik olanları
kendi sayfasına eklersen çok makbule geçer, bittorent saniyede 6kb la indiriyor
"Akla ne işle uğraşacağını gönül öğretir,
Gönül gelişmezse akıl kötülüklerle uğraşır.
Onun için düsturumuz Bilim+Gönül'dür "

Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu
Kullanıcı küçük betizi
fetihnesli
Üye
Üye

İletiler: 41

Re: Basında Banu Avar ve Sınırlar Arasında Sansürü..

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 16, 2010 13:27

Eksik derken hangi bölümleri kastediyorsunuz? Mevcutlardan ilisim adresleri calismayanlar varsa belirtiniz. Yok, olmayan bölümleri diyorsaniz elimize gectikce ekliyoruz zaten.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x