Başını kaşımalısın...

Başını kaşımalısın...

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 03, 2008 10:19

Başını kaşımalısın...

BİR tek gün olsun başını kaşımazsın.

"Düşünmek" sana göre değil.

(........)

Diyelim ki paran varsa; bak Deniz Feneri hâlâ sıkılmadan-utanmadan ilan verip kurban derilerini istiyor, sana güvenerek...

Çünkü "tepki" sende yok...

Paran yoksa; kapına bırakılan yeşil kömür çuvalına sevindirik gülücüklerle bakarken, bir an olsun "Ben neden 500 kilo kömüre muhtacım?" diye geçmedi aklından...

"Sorgulamak" da sende yok...

*

Geçen gün televizyonda gördüm; bedava dağıtılan bir koliyi almak için binlerce insan toplanmıştı meydana.

Ana-baba günü...

Bağırıyorlar, yumruk sallıyorlar, ortalığı yıkıyorlardı. Üstelik muhabir sorduğunda anlaşıldı ki, çoğu kolinin içinde ne olduğunu dahi bilmeden...

Ama hak arama mitinglerinde her zaman meydanlar boş...

İşte bu senin düzenin...

Bu kötü yönetimlere, bu yoksulluğa, bu vurguna-soyguna, bu bataklığa aydın-bilinçli insanlar tepki gösterip koştuklarında, sen ortalıkta yoksun...

Sende "yürek" yok...

*

İşte; din-iman tüccarları Türkiye’yi yönetiyorlar, kendi aileleri, oğulları, damatları kırk kez köşeyi döndüler... Ama on binlerce namuslu esnaf-işadamı battı, gençlerimiz işsiz kaldı...

Ama AKP’nin oyları arttı...

Deniz Baykal dahi yolunu şaşırdı; kara çarşaflılara rozet takıyor, sırf sana ulaşabilmek için...

Bu kötü kentler, bu pis yapılaşma, bu zevksizlik, bu görgüsüzlükler senin eserin aslında...

Televizyonlardaki o sulu-kalitesiz programlar senin için...

Dünyanın en güzel coğrafyasında ormanlar-göller-yaylalar dahi tükendi, sana tarla olarak peşkeş çekip oy ala ala...

Bu çocuklarımızın, gençlerimizin umutsuzluğu senin yüzünden...

Cennetin ortasında bu mağduriyet, bu sefalet, bu acz, bu eziklik, bu kadercilik senin eserin...

Asla bilmezsin...

Asla görmezsin...

Bence göbeğini kaşıdığın yeter...

Artık başını kaşımalısın...

Bekir Coşkun, 3 Aralık 2008
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Çrş Ara 03, 2008 12:30

Mukemmel bir yazi, bu adam basyapitlara imza atiyor!

Paylasim icin tesekkurler.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 04, 2008 14:56

gokturkmehmet, benim de son zamanlarda okudugum en iyi yazilardan bir tanesi. Yalniz korkarim, göbegini kasiyan adam basini kasimaya baslayana kadar bizim basimizda sac degil, deri bile kalmayacak.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Prş Ara 04, 2008 16:14

Bazen uzulerek soyluyorum, sunu dusunmekten kendimi alamiyorum. Acaba herseyi oluruna biraksak da, bu millet gercegi, aci gercegi yasayarak mi ogrense, boyle kendimizi paraliyoruz, evet arada aci gercegi biz de yasayacagiz, ama sanirim bizim millet dusman kapisina dayanincaya, hatta yatak odasina girinceye kadar olayin vehametini goremiyor. Ornegin Osmanli'nin son 25 yili "devleti nasil esir olmaktan kurtaririz" diye dusunen aydinlarin dusunsel cirpinislari ile gecti, ama halk bu fikir calismasina katilmadi, hatta umursamadi bile, ama ne zaman ki Yunan Izmir'e cikti, Fransiz Maras'a! O zaman millet hakimiyetini Mustafa Kemal Pasa ve silah arkadaslarinin nezdinde, onlarin hareketine maliyla, caniyla katilarak ele aldi. Sanirim illa ki bu ulkenin isgale ugramasi gerekiyor, halkin genis kesimlerinin tehlikeyi farketmesi icin :-(

Not : Bu arada zaten kismen isgal altinda sayiliriz, Bitlis'te Turk bayragi acan genc linc edilmis, Turk bagimsizligini savunan generaller hapiste, Amerikaya calisan cemaat ise kurumlari isgal etmis, bir tek fiili isgal kaldi. Simdi diyeceksiniz ki, "fiili isgale gerek yok, artik ulkeleri baska sekilde somuruyorlar"

HAYIR!

BATI'NIN ELINE TURKIYEYI ISGAL EDEBILECEGI BIR TARIHSEL FIRSAT GECERSE, BUNU KESINLIKLE YAPACAKTIR. CUNKU BATI'NIN KULTUREL GENLERINDE TURKLERDEN INTIKAM ARZUSU VARDIR.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x