Baykal'a protestoya linç

Genel & Güncel Konular

Baykal'a protestoya linç

İletigönderen alp » Pzr May 27, 2007 21:16

Mersin'de, CHP tarafından düzenlenen ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine katıldıktan sonra Adana'ya gelen ve kebap yediği lokantada Antalyaspor-Gençlerbirliği maçını izleyen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a, lokanta çıkışında bir vatandaş sözlü sataşmada bulundu.

Adana'da, Kocavezir Mahallesi'ndeki bir lokantaya kebap yiyen ve bu sırada oynanan Antalyaspor-Gençlerbirliği maçını izleyen Baykal'a, çıkışta bir vatandaş sözlü sataşmada bulundu. ''Antalyaspor küme düştü, siz de düşeceksiniz. O sandığa gömüleceksiniz, sizi kimse kurtaramayacak'' diyen vatandaş tartaklandı.

"Türkiye'yi gerdiniz, sandığa gömüleceksiniz" diyen vatandaşı tekme tokat tartakladılar...
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen Ram » Pzt May 28, 2007 20:58

Vatandaş -ki Akapeli, olabilir- kendince haklı protestosunu gerçekleştiriyor. Ancak dikkat edin, tartaklayanlar partili derken, "parti mensubu kişiler" olarak lansediliyor. Hâlbuki, sadece CHP taraftarı birkaç kendini bilmez bunu yapan.

Esas mevzuya gelirsek, Baykal'ın mitinglerden kendine pay çıkarması, sanki mitingleri Baykal düzenliyor havası estirilmesiyle, bazılarında yanlış yankılar uyandırmıştır. Böyle saçmalıklar; Baykal'ın Tayyib'e yaptığı eski saçma çıkışmalar gibidir. Baykal'ın hesabını vermesi gereken tonla şey var. Akıllı olan, bunlarla Baykal'ı dürter.

Yavaş yavaş artık, millet dirilmeye başladı...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 29, 2007 16:19

Vatandaşı gördüm,Baykal'ın yanında partili-partisiz yandaşları olmasa saldırırdı,eminim."Sandığa gömüleceksiniz"tarzından sözler söyledi.Normal bir adam olmadığı kesin,normal bir adam yemeğini yiyip lokantadan çıkmış bir siyasi parti genel başkanına,onun 50 cm ötesinde durup mütemadiyen sözlü tacizde bulunur mu?Linç lafı ağır.Linci gericiler daha iyi bilir.Siyasi tarihimizde ne yazık ki çok örnekleri var.Birkaç tokat sallamışlar,hepsi bu.Görüntülerde dikkat edin,önce adamı sakinleştirmeye,susmaya ikna etmeye çalışıyorlar ama adam süreli tahrik eden tacizlere devam ediyor.İnsan doğası bu tür durumlarda her zaman aynı tepkiyi verir.Neticede dayağı yemiş.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x