Baykal şaka yapmış

Genel & Güncel Konular

Baykal şaka yapmış

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 24, 2007 16:15

Baykal şaka yapmış

Seçimlerden sonra bugün ilk kez suskunluğunu bozan Baykal'a 'Rodos'a kadar yüzerim' sözü hatırlatıldı.

CHP Lideri Deniz Baykal'a, "seçimleri kaybedersem Rodos'a kadar yüzerim" sözü hatırlatıldı. Ardından da "Rodos'a yüzecek misiniz?" diye soruldu.

Baykal şu yanıtı verdi; "Bir şakanın bu kadar ciddiye alınması siyasi mizah durumumuzu gösteriyor. Bu konuda hala böyle bir merakın bulunmasını tebessümle karşılıyorum."

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen AlpereN » Sal Tem 24, 2007 16:17

rodosa kadar kalbi yetmez bence ondan böyle kıvırttı :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen creative » Sal Tem 24, 2007 16:20

yılın şakası bence :r
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 24, 2007 16:28

k4rTal yazdı:yılın şakası bence :r

bi güldük, bi güldük sormayin :twisted: :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 24, 2007 16:31

:twisted: :twisted: :twisted: kıvırta kıvırta girdi salonaa :mrgreen: şakaymış pehh 70 lik dede yapıştın o koltuğa kalkda gençlerin önü açılsın birazzz sen git rodosa kadarrrr :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 24, 2007 17:04

Halen şoku atlatmaya çalışan bendeniz birkaç gün ayrılıktan sonra bu mesaja yapacağım yorumla tekrar merhaba diyorum sizlere.
Baykal için kim ne derse desin ben iyi bir insan ve iyi bir lider olduğunu düşünüyorum.Onun için cansu kardeşimin 70lik dede şeklindeki hitabını yakıştıramadım.Siyasi hayatımızda 70lik ve hatta 80lik nice dedeler vardır koltuklarından kalkıp gitmemişlerdir ve hiç kimse de onlara kalk koltuğundan git dememiştir.
Ama netice olarak ben de Baykal'ın başkanlığı bırakması gerektiğine inanıyorum çünkü bir şekilde halk Baykal'ı sevmiyor.Ama mafya bozuntusu,külhanbeyi,kültürel birikimi Baykal'la mukayese dahi edilmeyecek bir Mustafa Sarıgül özellikle de Amerinacı-ABci basın tarafından sürekli Baykal'ın yerinelayık görülüyor,öneriliyor,ileri sürülüyor.Cansu kardeşim ve diğer arkadaşlarım.Elbette ki Baykal gitsin ama bu Baykal kötü bir lider olduğu için değil,bu Atatürk'ün partisine Atatürk'ün vefatından sonra yapılan karşı devrimci mücadelenin bugün Baykal'ın şahsına odaklanmış olan bahanesidir.
Makaleler sayfasına bir makale yazacağım ve hepinizin bu yazıyı okumasını rica edeceğim.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Egeli » Sal Tem 24, 2007 17:09

Türk-Kan, haber için sağol.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen shadow39 » Sal Tem 24, 2007 17:31

Baykal fena kivirdi
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen yakup_cemil » Çrş Tem 25, 2007 13:28

Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi'ni emin ellere bırakacaksa gitmeli !

Ancak Mustafa Sarıgül gibi Amerikan mandacılarına meydan bırakılmamalı !

Baykal, bu bayrağı bırakacaksa milliyetçi ve Atatürkçü bir insana bırakmalı !
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x