Baykal ve Büyükanıt'ın çelenkleri cami bahçesine alınmadı

Genel & Güncel Konular

Baykal ve Büyükanıt'ın çelenkleri cami bahçesine alınmadı

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 07, 2008 13:26

Cenazede protokol rezaleti

Baykal ve Büyükanıt'ın cenazeye gönderdiği çelenkler, cami bahçesine alınmadı.

Bodrum'da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Hasan Doğan'ın cenaze töreninde protokol rezaleti yaşandı.

143 gün süreyle başkanlık yaptığı TFF'nin İstanbul 4. Levent'teki merkez binasında düzenlenen törenin ardından naaşı Fatih Camii'ne getirilen Hasan Doğan için, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın gönderdiği çelenkler cami bahçesine alınmadı.

TEKİN: CENAZEDEN AYRILMADIK

Haberin basın tarafından duyulması üzerine cenazeden ayrıldığı söylenen Tekin bir açıklama yaparak "Bu terbiyesizliğe rağmen, cenazeyi terk etmedik. Merhum Doğan'a yönelik son görevimizi yerine getirdik. Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın yolladığı çelengi içeri aldırtamayan zihniyetin ne yapmaya çalıştığını anlayamadık. Bunu münferit olarak değerlendirmek istiyoruz. Merhum Doğan'a Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının da acısını paylaşıyoruz" dedi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Tem 07, 2008 18:52

Her şeyi ve her konuyu SİZ-BİZ kavgasına dönüştürenlerin yeni bir icraatı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen soydan » Pzt Tem 07, 2008 18:56

bir insan vefat etdiyse bassagli dilenen her cicekde alinir, iste burda AKP ci kendisi ayrimci bir Parti oldugu belli, ve dinimizlen (Islam) ile hic ilgileri yok.
ayilesine bas sagligimi dilerim.
Kullanıcı küçük betizi
soydan
Üye
Üye

İletiler: 75

İletigönderen emesiz1979 » Sal Tem 08, 2008 10:04

aydınların diri diri yakılarak öldürülmesini lanetlemeyen bir zihniyetten beklenen hareketler bunlar. şaşırmadım

ALLAHTAN RAHMET yakınlarına başsalığı dilerim .
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye

İletiler: 70

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x