Bayrağımıza Yapılan Terbiyesizlik, Ahlâksızlık..!

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Bayrağımıza Yapılan Terbiyesizlik, Ahlâksızlık..!

İletigönderen Panzehir » Cmt Eyl 01, 2007 14:28

Kemer'de 30 Ağustos farklı kutlandı. Rus bayanlar Türk bayraklı tişört giydi.

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki gece kulüplerindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çok renkli geçti. Club Aura’daki kutlamalarda Rus güzeller, Türk bayraklı tişörtlerle 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde dans etti.

Kutlama nedeniyle kulübün iç ve dış mekanı Türk bayraklarıyla donatıldı, barda çalışan tüm personel Türk bayraklı tişörtlerle servis yaptı. Sık sık marşların çalındığı kulüpte Rus dansçılar, güzellikleriyle dikkat çekti. Ardından yapılan köpük partisinde ise eğlence doruğa tırmandı.

Bayrak Kanunu’na göre suç!

2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu’nun 7’nci maddesine göre üzerinde bayrak bulunan tişort giymek yasak. Maddenin son bölümü şöyle: “Oturulan veya ayakla basılan yerlere bayrak konulamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.''

Hülya Avşar üzerinde ay yıldız bulunan balonu patlattığı için, antikacı Nil Demirkazık da bayraklı tişort giydiği için haklarında ‘Bayrak kanununa muhaleffetten’ dava açılıp, 6 aya kadar hapisleri istenmişti.

Kaynak

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 14:42

bu bayrak niye giyilmez de gezilmez göğüs gere gere onu anlamıyorum ben !!!
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Panzehir » Cmt Eyl 01, 2007 14:45

Pınar, bayrağın bir geçmişi var, inan bana her giyen kaldıramaz o bayrağın tarihini. Kanuna göre suç olayı biraz aşırıya kaçmış ama terasa asılan bayrağın bile şikayet edildiği bir ülkede kol geziyorsak bu bile az aslında... Burdaki muamale de farklı, revü kızlarından bahsediyor. O bayrak o kadar düşmedi.

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 14:49

Panzehir, striptiz yaptıkları doğru mu? bi yerde okumuştuk
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cmt Eyl 01, 2007 14:56

Pınar, aşağıdaki resim daha bir acayip. Ama striptiz yaptıkları hakkında birşey duymadım. Ancak; eğlence yeri olduğu için kimbilir neler olmuştur, tahmin edilebilecek bir olay aslında.

Resim

Unutmadan daha birkaç gün öncesinde İstanbul'da ( Üsküdar'dı sanırım ) evinin terasına bayrak astı diye etraftan şikayetler gelmiş emekli askere, hatta polis gelmiş ve bayrağı indirmesini söylemiş... Böyle şeyleri duyunca üzülüyorum, şu verdiğim tarz haberleri görünce de sinirim tepeme çıkıyor inan...

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 15:08

Panzehir, evet onu ben de okudum gazetede adam inatla gelsin çıkarsınlar diyo helal olsun gerekçe ne anlamıyorum :(

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 16:15

yuhh be ya bizim bayrağımızı nasıl verirler şunların ellerine yaa :twisted: :twisted: biz bile elimizde bayrak titreyerek tutarızz :evil: :evil:

Unutmadan daha birkaç gün öncesinde İstanbul'da ( Üsküdar'dı sanırım ) evinin terasına bayrak astı diye etraftan şikayetler gelmiş emekli askere, hatta polis gelmiş ve bayrağı indirmesini söylemiş... Böyle şeyleri duyunca üzülüyorum, şu verdiğim tarz haberleri görünce de sinirim tepeme çıkıyor inan

halada çıkarmadı gelsinlerde çıkarsınlar die çıkarmayacakta bencee ...
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen prayer » Cmt Eyl 01, 2007 23:12

yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...eglence ugruna bu rezillikde yapılır mı.....böyle turizmede böyle paryada...töbe töbee...
Kullanıcı küçük betizi
prayer
Üye
Üye

İletiler: 2

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x