Behiç Kılıç'ı kaybettik

Behiç Kılıç'ı kaybettik

İletigönderen GEZGİN » Sal Haz 21, 2011 22:42

Resim

Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören yazarımız, ağabeyimiz Behiç Kılıç’ı dün sabah kaybettik. Kılıç’ın cenazesi, bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde öğle namazını müteakiben Silivri’deki aile mezarlığında defnedilecek.
Mesleğimizin duayenlerinden, yazarımız, ağabeyimiz Behiç Kılıç’ı kaybettik. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Kılıç, önceki gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kılıç’ın cenazesi, bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakiben Silivri’deki aile mezarlığında toprağa verilecek.
1951 yılında İstanbul’da doğan Behiç Kılıç, mesleğe 1968 yılında başladı. Günaydın, Bugün ve Meydan gazetelerinin haber servislerini yönetti. Akşam, Günaydın ve Yeniçağ’ın Genel Yayın Müdürlüğü’nü yaptı. HBB’de politik yorumlar sundu. Tercüman ve Yeniçağ’daki köşesinden Türkiye’deki gelişmelere ışık tutan Kılıç, “Sahipsiz Devletin Sahipsiz Milleti?”, “Ben Öldürmedim” ve “Şehit Vere Vere Açılmak” adlı 3 kitaba da imza atmıştı. Merkez Efendi ve Piri Mehmet Paşa ahfadından olan Behiç Kılıç, evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Hergün takip ettiğim vatansever yazarlardan biriydi . Allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun ...
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

Re: Behiç Kılıç'ı kaybettik

İletigönderen İrfan Tuna » Çrş Haz 22, 2011 11:19

Allah rahmet eylesin. Tüm vatanseverlerin başı sağolsun.
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Haz 22, 2011 13:02

Tanridan Rahmet ailesine ve sevenlerine bas sagligi diliyorum.
Isiklar icinde yat Behic agabey...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen yigitler » Çrş Haz 22, 2011 20:34

Allah gani gani rahmet eylesin, tum ailesine ve dostlarina bas sagligi diliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x