ben bu adama ne diyebilirim?

Üyelerin birbiriyle herhangi bir konuda anlık yazışma yeri

ben bu adama ne diyebilirim?

İletigönderen mkozgur » Pzr Tem 17, 2011 0:43

http://imageshack.us/photo/my-images/812/adszje.png

arkadasim bu sekilde birşeyler sacmalamıs ben de güzel bir cevap vermek istiyorum, yardımcı olur musunuz ben bu adama ne deyim?
Kullanıcı küçük betizi
mkozgur
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Pzr Tem 17, 2011 0:33

Re: ben bu adama ne diyebilirim?

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 18, 2011 18:58

Öncelikle Türkçesini düzeltmeli. Fetullah veledi olması yüksek ihtimal, CIA'ya ajan yetiştireceğiz diye kendi müritlerinin Türkçelerini görmüyorlar.

Saçmalamanın da sınırı olduğunu söyleyebilirsin. Kusmaya başlamadan önce en azından internet denilen merciyi kullanabilir, gerekli bilgileri alabilir, böylelikle az da olsa cehaletini gizleyebilir.

5 kitap var okuması gereken. Ayrıca izlemesi gereken yüzü aşkın belgesel. Tabii bunları doğru algılamak için sulanmamış beyin gerekiyor. Bu arkadaşta hastalık bayağı ilerlemiş olduğundan fayda vermeyebilir.

Kendi ideolojisini sormana gerek yok, mandacı olduğu ortada. Muhtemelen CIA kucağında oturan Rabia Kader hayranıdır. Sorsan Turancıdır, şu en amerikancı olanından.

Esasen bu zırvalara yanıt vermene hiç gerek yok, kendini nimetten sayabilir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: ben bu adama ne diyebilirim?

İletigönderen mkozgur » Pzt Tem 18, 2011 23:14

İyi de her geçen gün bizim sayımız azalır ve onlarınki artarken, üstelik bu arkadaşım gibi üniversiteyi bitirmiş gençler körleşmeye devam ederken, hile olsun olmasın iktidar gözle görülür bir şekilde büyürken, biz insanlara nasıl doğruları anlatıp onları nasıl ikna edeceğiz. Kendi içimize kapanmamız hiç doğru değil. İnsanlara doğruları anlatmalı onları aydınlatmalı bunun için de ve sonucunda da birlik olmalıyız.

Şimdi tekrar soruyorum sevgili arkadaşlarım kıymetli büyüklerim.
Ne Yapacağız Ne Soracağız Ne Anlatacağız...
Lütfen paylaşın fikirlerinizi.
Kullanıcı küçük betizi
mkozgur
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Pzr Tem 17, 2011 0:33


Şu dizine dön: Genel Yazışma Bölümü

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x