osmanakarr yazdı:Arkadaşlar sizin yaptığınız edepsizlik siz misiniz Atatürk'çü?. Siz Atatürk'cü iseniz ben değilim tamam söylediklerinizin bazıları doğru ama...! Sizin de yanlışınız çok. Eger siz bu hükümete beceriksiz soyguncu diyorsanız bende size şu soruyu soruyorum. Türkiye cumhuriyeti 1923 de kuruldu biz 2008 deyiz. 5 yılda bir yeni hükümet seçildiğine göre şimdi bizim başımızda 21. hükümet olması lazımdı. Halbuki 60'a yakın hükemet kuruldu. Diğer hükümetler çok mu iyiydi.? İlk yanlış yapan hükümet bu mu?. Çocukları yurt dışında okuyan ilk başbakan bu mu? Peki övünüryor insanlar bu topraklar üzerinde 17 tane türk devleti kuruldu diye. Bi taneside çıkıp demiyor diğer 16 devlet niye yıkıldı? Eger biri soracak olursa ben şimdiden söyleyeyim bu ve bunun gibi provokatif metaryelleri hazırlayanlar, yayınlayanlar ve yapılanları bir maarifet sanıp da teşekür eden gaflet uykusundaki kişiler yüzünden. Şunu unutmayın arkadaşlar bu adamlar çarıkda olsalar çürük de olsalar bizim çarığımız bizim çürüğümüz.
by osmanakarr
- Diğer hükümetler çok mu iyiydi?
El cevap: Burada bunu iddia eden var mıdır¿?
- İlk yanlış yapan hükümet bu mu?
- Çocukları yurt dışında okuyan ilk başbakan bu mu?
Gördüğün gibi, komik olarak nitelendirdiğim sorularının cevapları aynıdır. Şimdi bu sorularına binaen ben de sadece bir soru sormak durumundayım sana:
"Bütün bunları, daha önceki çoğu hükümette görmemiz, Akapeyi aklar mı¿?"
Kaldıki, bunlar, yapılan yolsuzluklar, usûlsüzlükler, kadrolaşmalar, rüşvetler, çocuğunu yurt dışında okutmalar vesaire... Eskiden olsa "skandal" tabiri ile manşetlere taşınırdı. Şimdi ise taşınmamaktadır. Bunun nedeni ikidir:
Birincisi, yaygın medya ve Akape medyası bunu büyük ölçüde engellemiştir.
İkincisi, Akape icraatlarının en masum yönleridir bunlar. Dolayısıyla ülkenin bekası büyük bir tehlikededir. Gören gözler için, 5 yıl öncesiyle bugün, tamamen farklıdır.
Şimdi sana kişisel bir soru soracağım: "Şu Ergenekon hadisesini bana bir anlatır mısın¿?"