Beyhude(boşuna)oylamada ABD Gül'ü yine yeterli oya ulaşamadı

Genel & Güncel Konular

Beyhude(boşuna)oylamada ABD Gül'ü yine yeterli oya ulaşamadı

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 06, 2007 10:55

TBMM bugün 11. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1.tur oylaması için toplandı.Peşpeşe yapılan iki oylamanın ilkinde 356,ikincisinde 358 katılımcı olunca;Anayasa Mahkemesi'nin Salı akşamı(1 Mayıs 2007)açıkladığı "367 Şarttır"kararı nedeniyle Abdullah Gül yine cumhurbaşkanlığı hayalleriyle başbaşa kalmak zorunda kaldı.

Kaynak:Şu an yayın yapan tüm ulusal tv kanalları
Yorum:Nacizane bendeniz :wink:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Re: Beyhude(boşuna)oylamada ABD Gül'ü yine yeterli oya ulaşa

İletigönderen Hasta » Pzr May 06, 2007 11:03

Çetin Taş yazdı: Abdullah Gül yine cumhurbaşkanlığı hayalleriyle başbaşa kalmak zorunda kaldı.

Kaynak:Şu an yayın yapan tüm ulusal tv kanalları
Yorum:Nacizane bendeniz :wink:

Sağol... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen TÜRKHAN » Pzr May 06, 2007 11:04

Çetin Taş, halk seçerse cumhurbaşkanı olur abdullah gül
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen MedceziR » Pzr May 06, 2007 11:51

TÜRKHAN yazdı:Çetin Taş, halk seçerse cumhurbaşkanı olur abdullah gül

Bana da öyle geliyordu ama adaylıktan çekildi...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 06, 2007 12:04

MedceziR yazdı:ama adaylıktan çekildi...

evet, ABDullah Gül resmen adayliktan cekildi.

Türk-Kan coook zaman önce yazdı:Cumhurbaskani'ni bu meclis secmeyecektir 8)
:artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen MedceziR » Pzr May 06, 2007 12:43

Türk-Kan, abla çok mu ileri görüşlüsün ne :roll: :mrgreen:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 06, 2007 16:14

Türk-Kan, abla çok mu ileri görüşlüsün ne

:wink: Bence öyle
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 06, 2007 17:01

MedceziR yazdı:Türk-Kan, abla çok mu ileri görüşlüsün ne :roll: :mrgreen:

aslinda degil kardesim.. AKP öyle bir rehavete kapildi ki, mecliste temsilde mesruiyeti olmayan, %66 cogunlu hakikatten yakaladigina inandi.. sandi ki, milletin %66'si da onun arkasinda, 40 milyon secmenin sadece 10 milyonundan oy aldigini unutuverdi. ve "ben agayim, ben pasayim, ben yaparsam olur" diyerek kavgali olmadigi hic bir kurum kalmadi..

simdi ne olacak biliyor musun? oluyor zaten :) magduru oynayacaklar, biz istedik ama önümüze engel koydular diyecekler, diyorlar. 350 küsur milletvekilin var. ve sen partin disinda 10-15 milletvekilinin destegini alamiyorsun... magduriyetten mi, yoksa zamaninda "ötekileri" adam yerine koymadigin, her zaman burnunun dikine gittigin icin mi? sen %26'nin oylariyla gelir, ama diger %74'ü yok sayarsan olacagi bu degil midir? beceriksizliktir bunun adi, magduriyet degil :D

TÜRKHAN yazdı:Çetin Taş, halk seçerse cumhurbaşkanı olur abdullah gül

halk cumhurbaskani'ni secmeyecek, cünkü hazirladiklari anayasa degisikligi paketi yasalasmayacak. bunu tüm hukukcular söylüyor, ama AKP yine burnunun dikine gitmekten vazgecmiyor.. madem merakliydin cumhurbaskani'ni halkin secmesine iki yil evvel Erkan Mumcu teklif ettiginde neden gerekli degisiklikleri yapmadin? anayasa'nin bu denli önemli maddelerini bir kac hafta icinde degistiremeyecegini sen de biliyorsun.. amac farkli :twisted: yine tabanin gözlerini boyayacaksiniz... hukuki engeller (simdiden bildiginiz) ortaya ciktiginda, bakin biz istedik, yine bizi engellediler diye boynunuzu kiracaksiniz... sizi "sark kurnazlari".. 8) ama secmenleriniz gercekten bu kadar saf mi sizin? :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x