MedceziR yazdı:Türk-Kan, abla çok mu ileri görüşlüsün ne
aslinda degil kardesim.. AKP öyle bir rehavete kapildi ki, mecliste temsilde mesruiyeti olmayan, %66 cogunlu hakikatten yakaladigina inandi.. sandi ki, milletin %66'si da onun arkasinda, 40 milyon secmenin sadece 10 milyonundan oy aldigini unutuverdi. ve "ben agayim, ben pasayim, ben yaparsam olur" diyerek kavgali olmadigi hic bir kurum kalmadi..
simdi ne olacak biliyor musun? oluyor zaten

magduru oynayacaklar, biz istedik ama önümüze engel koydular diyecekler, diyorlar. 350 küsur milletvekilin var. ve sen partin disinda 10-15 milletvekilinin destegini alamiyorsun... magduriyetten mi, yoksa zamaninda "ötekileri" adam yerine koymadigin, her zaman burnunun dikine gittigin icin mi? sen %26'nin oylariyla gelir, ama diger %74'ü yok sayarsan olacagi bu degil midir? beceriksizliktir bunun adi, magduriyet degil

TÜRKHAN yazdı:Çetin Taş, halk seçerse cumhurbaşkanı olur abdullah gül
halk cumhurbaskani'ni secmeyecek, cünkü hazirladiklari anayasa degisikligi paketi yasalasmayacak. bunu tüm hukukcular söylüyor, ama AKP yine burnunun dikine gitmekten vazgecmiyor.. madem merakliydin cumhurbaskani'ni halkin secmesine iki yil evvel Erkan Mumcu teklif ettiginde neden gerekli degisiklikleri yapmadin? anayasa'nin bu denli önemli maddelerini bir kac hafta icinde degistiremeyecegini sen de biliyorsun.. amac farkli

yine tabanin gözlerini boyayacaksiniz... hukuki engeller (simdiden bildiginiz) ortaya ciktiginda, bakin biz istedik, yine bizi engellediler diye boynunuzu kiracaksiniz... sizi "sark kurnazlari"..

ama secmenleriniz gercekten bu kadar saf mi sizin?