Bıçakla rehin alıp Türk bayrağını öptürdü!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen alpbilgekagan » Sal Ağu 04, 2009 10:59

Kadıköy'de dehşet dakikaları

04.08.2009 09:20
Korsan CD satıcısı Yasin Karasu, İncil sattığı ve misyonerlik yaptığını öne sürdüğü İsmail Aydın’ı bıçakla rehin aldı, Türk bayrağını öptürüp kafasına sardı.

Turhan ARSLANOĞLU - Özner BERBER/AHT

İSTANBUL Taksim’de Alman bir turistin bıçakla öldürülmesinin ardından dün Kadıköy bıçaklı bir eyleme sahne oldu. Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak’ta dün
meydana gelen olayda Yasin Karasu (24) isimli korsan CD satıcısı, önceden tanıdığı İsmail Aydın’la (35) sokakta karşılaştı. Karasu, İncil dağıtmak ve misyonerlik yapmakla suçladığı Aydın’ı rehin aldı.

“İNCİL DAĞITAMAZSINIZ”

Aydın’ın boğazına bıçak dayayan ve çevredekilerden Türk bayrağı isteyen saldırgana, polisler tarafından Türk bayrağı verildi. Bayrağı alan Karasu, Aydın’a zorla Türk bayrağını öptürdü. Ardından elindeki Türk bayrağının birini Aydın’ın kafasına geçirdi, diğer bayrağı da eline verip sallamasını istedi. Ve “Burası Türkiye, burada İncil dağıtamazsınız” diye bağırmaya başladı. “Allahsızlar, kitapsızlar, misyonerlik yapıyorlar” diye bağıran Karasu, boynuna bıçak dayadığı Aydın’ı öldüreceğini söyledi. Eylemini yaklaşık 15 dakika devam ettiren Karasu, polislerin ikna çalışmaları sonucunda elindeki bıçağı bırakıp teslim oldu. Aydın boğazından hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan Karasu, polisteki ilk ifadesinde İsmail Aydın ve arkadaşlarının Rıhtım Caddesi Reşitpaşa Sokak’taki bir apartmanın bodrum katını kilise gibi kullandıklarını, İncil dağıtıp misyonerlik yaptıklarını öne sürdü.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=1 ... 2009/08/04
En son alpbilgekagan tarafından Sal Ağu 04, 2009 13:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa o topluma dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur. (1923)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
alpbilgekagan
Üye
Üye

İletiler: 81

Re: Bıçakla rehin alıp Türk bayrağını öptürdü!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 04, 2009 11:18

alpbilgekagan, basliklarda kaynak gösterme zorunluluğu vardır. Kaynak, haberin linki (internet adresi) olmak zorundadır. Lütfen gerekli eklemeyi yapiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen KILICINRUHU » Sal Ağu 04, 2009 11:43

Misyonerlik yapanlara en ufak birşey olacağını sanmıyorum yasalar onları koruyor ilginç bir şekilde:) manevi olarak arkadasındayız yasin arkadaşımızın
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen AlpereN » Sal Ağu 04, 2009 19:47

KILICINRUHU yazdı:Misyonerlik yapanlara en ufak birşey olacağını sanmıyorum yasalar onları koruyor ilginç bir şekilde:) manevi olarak arkadasındayız yasin arkadaşımızın

böyle bir barbarlığın nasıl arkasında olursunuz anlamış değilim.Ayrıca misyonerlik misyonerlik diyolar, kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor.Aklı başında olanlar için zaten misyonerlerin yapabileceği birşey yoktur, hee gelelim din değiştirenlere buda onların özgür kararıdır saygı duymak gerekir.Misyonerliği sadece bu açıdan değerlendirince ben bir sakınca görmüyorum.

Ama iş Anayasal Düzene,Toplumun düzenini,huzurunu,birliğini bozmaya yönelik ise tamam orda haklısınız ama eğer bir suç işliyosa bunun cezasını vermesi gerekende Yargıdır.Böyle bi ilkel davranış hiç hoş değil.Almanyada alman aile dostuna İslamı anlatan bir Türkün almanlar tarafından aynı muameleye uğramasını istemezdik değil mi? o zaman böyle birşeyi alkışlamamız doğru değil.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen KILICINRUHU » Sal Ağu 04, 2009 20:00

Peki siz olaya nasıl bu kadar dar bir açıdan bakabiliyorsunuz ?
Altta bahsettiğiniz herşey bir bütündür.Bunlar yıllardır bazı ülkelerin strateji ve planlarının bir parçasıdır.Hepsi bir bütündür.Hatta en büyük misyonerlerde fetoş ve ekibidir.Böyle olay ayırmak bence sakıncalı.misyonerliği kim serbest bıraktı?Sizce orada o incili dağıtanları kim besliyor?Sizce bu incili dağıtmanın sadece dini bir etkisimi vardır?Sizce dini inancın yerleştiği bölgeden yüzyıllarda ancak çıkmasının ayrım planlarının bir parçası olabilme ihtimali nedir? Siz barbarca olarak görebilirsiniz ben kendi açımdan baktığımda milli duydularla yapılmış bir eylem olarak görüyorum kaldı ki orada o kişiyi daha önceden tanıdığı söyleniyor.Yani kim bilir o sevgili misyoner arkadaşımızın ne hünerleri vardır.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 04, 2009 20:27

KILICINRUHU yazdı:Siz barbarca olarak görebilirsiniz ben kendi açımdan baktığımda milli duydularla yapılmış bir eylem olarak görüyorum

Bizim de milli duygularimiz oldukca kabarik. Kapalim o zaman bicaklari, dalalim hainlere. :D
Dinimize en büyük tahribati incil dagitanlar degil, Papa ile elele tutusup okyanus ötesinden fetva verenler, camiide cifte cinayeti örtbas edip tv'lerde cilalananlar veriyor!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen antalyalim » Sal Ağu 04, 2009 21:57

Bu olayi gerceklestiren arkadas ya kör cahil yada mantiksiz.
Bicagi dayayinca ne olduki!
Bayragi sallatinca yada öptürünce o adam müslüman mi oldu?
Adam türk zaten kardesim bayragi sallamakta öpmekte bi sakinca görmesi zaten sacma olurdu. Neymis incil dagitiyormus. Dagitsin sana ne! Hem incil kötü birsey midir?
Isteyen alir okur. Nitekiim incilin %80 i kuranin icinde bulunmaktadir.
Memleket kavrami yok, kardesce dostca yasama anlayisi yok. Neymis adam incil dagitti diye bicagi dayayip ümmetcilik yapinca memleketi misyonerlerden temizledi oluyo.
Sen git akp ye oy ver sonrada kadiköyde misyoner avina cik.
akp ile ne alakasi var diyenler; Kemalist, Cumhuriyetci, Atatürkcü, Devrimci bir insan incil dagitanlarin bogazina bicak dayamayacagi gibi akp'yede oy vermez.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Demo-X-Race-Y » Çrş Ağu 05, 2009 3:00

İşin aslını bilmiyorum. Buradan kaynağa da ulaşamadım. Okumadan bir fikir sahibi olmak zordur ama hiç okumadan buradaki haberle yetinerek, öğrenilmiş acizliğe düşmeden "Kral çıplak" diyen çocuk edasıyla fikrimi söylemek isterim:

Zannederim ki burada esas olan taraf tutmak değildir. O haklıdır yada bu haksızdır demek de değildir. Esas olan bunu kimin yaptırdığıdır? Birilerinin arasını açmak, birilerine yani misyonerlerin eline olmayan kozları vermek, birilerine de bu tartışmadan "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" dedirtebilmek için yapılmış yada yaptırılmış bir haber havası taşıyor.

Türk-Kan yazdı:Dinimize en büyük tahribati incil dagitanlar degil, Papa ile elele tutusup okyanus ötesinden fetva verenler, camiide cifte cinayeti örtbas edip tv'lerde cilalananlar veriyor!

Buna aynen katılıyorum. Yani millet zannediyor ki bir dinciler var bir de onlarla mücadele eden Atatürkçüler var. Onlar da hep Aleviler. Daha 2004 senesinde Attila İlhan demedi mi "onların" yaptığı kamuoyu yoklamasıyla %82 Atatürkçü çıktı bu millet! Mustafa filmini ve benzer propagandayı da bunu yalanlayabilmek hevesi ile yapmadılar mı? Lakin neticede hevesleri de kursaklarında kalmadı mı?

Dinci dediğin sadece yurtdışındaki bir iki tarikatın buradaki kuyruk uzantıları değil, bu camilerde cinayete şehit giden, milletini vatanını seven insanlardır da. Şimdi bayrağını seven, onu bıçak zoruyla ecnebiye öptürendir kapitalini mi yapıştıracağız. Bilmeyen için arz edeyim kapital tek değer yapıştırmacılıktır, etiketçiliktir. Bu insanlığın boğazındaki kılcık, indirgemeciliktir. Tekil olaylarla bu çıkarımlara inanan halk aynen burada Amerika'daki gibi balık olmak yönünde adım atar. Balık islam düşüncesine göre en aşağı hayvana yakın olandır. Çünkü biz hayvanlığı hareket etme kabiliyeti ile değil, hafıza ile tanımlamışız kaç asır önce. Türkiye'yi böyle hayvanlaştırmak isteyenl, bu tip olaylarla insanları bir tarafa çekmeye çalışanlara karşı geçmişten ders çıkarmak Türklüğümüzün ve yaftacı olmayan dinimizin, en azından da üstün bir hayvan olan insanlığımızın gereğidir.
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Demo-X-Race-Y
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen KILICINRUHU » Çrş Ağu 05, 2009 9:09

Türk-Kan yazdı:
KILICINRUHU yazdı:Siz barbarca olarak görebilirsiniz ben kendi açımdan baktığımda milli duydularla yapılmış bir eylem olarak görüyorum

Bizim de milli duygularimiz oldukca kabarik. Kapalim o zaman bicaklari, dalalim hainlere. :D
Dinimize en büyük tahribati incil dagitanlar degil, Papa ile elele tutusup okyanus ötesinden fetva verenler, camiide cifte cinayeti örtbas edip tv'lerde cilalananlar veriyor!

Öyle bir konuştunuz ki kendimi fettullah gülen zannettim.sanki yukarıda ben farklı şeylerden bahsetmişim gibi hissettim.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen AlpereN » Çrş Ağu 05, 2009 19:26

KILICINRUHU yazdı:Peki siz olaya nasıl bu kadar dar bir açıdan bakabiliyorsunuz ?
Altta bahsettiğiniz herşey bir bütündür.Bunlar yıllardır bazı ülkelerin strateji ve planlarının bir parçasıdır.Hepsi bir bütündür.Hatta en büyük misyonerlerde fetoş ve ekibidir.Böyle olay ayırmak bence sakıncalı.misyonerliği kim serbest bıraktı?Sizce orada o incili dağıtanları kim besliyor?Sizce bu incili dağıtmanın sadece dini bir etkisimi vardır?Sizce dini inancın yerleştiği bölgeden yüzyıllarda ancak çıkmasının ayrım planlarının bir parçası olabilme ihtimali nedir? Siz barbarca olarak görebilirsiniz ben kendi açımdan baktığımda milli duydularla yapılmış bir eylem olarak görüyorum kaldı ki orada o kişiyi daha önceden tanıdığı söyleniyor.Yani kim bilir o sevgili misyoner arkadaşımızın ne hünerleri vardır.

tmm bende zaten farklı söylemedim,ama burda bizim vatandaşımıza düşen görev oyunlara aldanmamak ve işi gereken makamlara iletmek.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x