BİLDERBERG TOPLANTISI
Zaman Gazetesinin haberine göre adı geçen toplantı İstanbulda 2-3 Haziran 2007 tarihlerinde yapıldı. Çeşitli gazetelerde bu toplantının mahiyeti ve katılanlar hakkında yazılar yer aldı. Benim asıl üzerinde durmak istediğim Sayın başbakan Erdoğanın Türkiyede derin devletin yok edilmesi gerektiği ile ilgili düşüncesidir. Bilindiği gibi A.B.Dyi idare eden derin devletin Bilderberg, CFR, ve Üçlü Komisyon gibi üç örgütü bulunmaktadır. A.B.D.de hangi parti iktidara gelirse gelsin, ülkede neler yapılması gerektiğini bu üç örgüt, yöneticilerin önüne koyar ve yöneticiler, bunları harfiyen uygulamak zorundadırlar. Eğer söylenilenleri yapmazlarsa Başkan Kennedynin başına gelenler onların da başına gelir.
Bir defa Türkiyede bu anlamda bir derin devlet yoktur. Eğer olmuş olsaydı, Sayın başbakan Ben BOPun eşbaşkanıyım, bu projede Diyarbakır merkez olacaktır diyemezdi. (Başbakan bunu iki ayrı yerde söylemiştir. Ulusal Kanal bunu Başbakanın kendi ağzından defalarca yayımlamıştır.) Şu halde Türkiyede Türk devletinin bir derin devleti yoktur. Oysa Yeniçağ gazetesi yazarı Aslan Bulutun köşesinde defalarca yazdığı ve AVRASYA T.V.de ifade ettiği gibi A.K.P., Amerikan derin devletinin gizli örgütü CFR tarafından kurulmuştur. Aslan Bulutun ifadesine göre CFRnin gönderdiği memorandum, A.K.Pnin kurulmasından sonra parti programı haline getirilmiştir. Bulut, bu memorandımın İngilizcesini ele geçirerek tercüme ettirmiştir. Yukarıda konu ettiğimiz gibi yazar Bulut, bunu defalarca yazdı ve söyledi, fakat Sayın başbakan tarafından ne mahkemeye verildi ne de yalanlandı.
Ayrıca Sayın Başbakan gerçekten Müslüman inancına sahip birisi olsaydı, yine bu sözleri söylemezdi.Çünkü Hz. Muhammed, bir hadisinde Vatan sevgisi imandandır demiştir. Onun için gerçek iman sahibi bir insan, sırf başbakan olmak için vatanının bir parçasını sömürgecilere merkez olarak vermeyi, bırakınız söylemeyi, aklının ucundan bile geçiremez.
Dikkatimi çeken diğer bir konu da bu toplantıya geçen yıl katılan Fehmi Koru, daha önceki yıllarda yayımlanmış bir yazısında, Bu toplantıya katılanların zihinsel birer fahişe olduklarını yazmıştı.
1 Haziran 2007 tarihli Zaman Gazetesinin haberine göre bu toplantıya Türkiyeden şu isimler katıldı: Devlet Bakanı Ali Babacan, Hikmet Çetin, Kemal Derviş, Arzuhan Doğan Yalçın, Erkut Yücaoğlu, Mustafa Koç, Ayşe Soysal, Muhtar Kent, Ümit Boyner, Cem Duna, Emre Gönensay, Cengiz Çandar, M. Ali Birand.
Ben bu isimler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Gündemi izleyen arkadaşlar, bu kişilerin kimler olduklarını, neler yaptıklarını ve Türkiye ve Türk milleti için hangi sözleri sarfettiklerini çok iyi biliyorlar.
Dr. Erdal Atabek, Cumhuriyet Gazetesindeki Ufuk Açan Kitaplar başlıklı yazısında; Bu örgütün önündeki engelin, ulus devletler ve onların bağımsızlığı olduğunu ifade etmiştir.
İzmir CUMOK gazetede bir ilan vermiştir: Eski bir Nazi SS üyesi tarafından kurulan ve ana amacı, dünya siyaseti üzerinde önceden programlar ve projeler yapmak olan ZEHİRLİ SİVİL ÖRÜMCEK BİLDERBERG-CFR ÖRGÜTÜNÜN 31 Mayıs-3 Haziran arasında İstanbulda yapılacak toplantısı hangi ekonomik sınırların kaldırılması, hangi politik, ekonomik ve askeri kişilerin kontrol altına alınması içindir? Emperyalist egemenin çanları Türkiye ve Ortadoğu için çalıyor. Yerli sivil maskeliler ve işbirlikçi yönetimler işbaşında. DUR DEMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Bu yazıyı okuyan arkadaşlardan bazıları bu kuruluşun hep aleyhindeki yazılara yer vermişsiniz; halbuki bunların insanlık için yararlı işleri de bulunmaktadır diyebilirler. Gerçekten bu kuruluşlara haksızlık ediliyorsa, bunların dünya insanlığı ve Türk halkı için ne gibi yararlı işler yaptıkları ve yapmayı düşündükleri, bu kuruluşun yabancı ve yerli üyeleri tarafından açıklanabilir ve bizler de bunları öğrenmiş oluruz.
Bu konuda çok şey söylenebilir. Ben fazla zamanınızı almamak için sözü burada bitiriyorum. Fakat bu örgüte üye olan kişilerle ilgili yazılan kitaplarla bu toplantılara çeşitli tarihlerde katılanların listelerini ve bir bilim adamının yazısını aşağıya alıyorum.
Emekli Binbaşı Erol Bilibikin bu konuda iki kitabı var: 1-Türk Bilderbergcileri 2. Türk CFR.cileri .
Selamlar. Prof. Dr. İbrahim Arslanoğlu