Bilderberg ile ilgili çok güzeel bi 2.yazı

Tartışma Alanı

Bilderberg ile ilgili çok güzeel bi 2.yazı

İletigönderen cafersadık » Sal Haz 05, 2007 11:22

BİLDERBERG TOPLANTISI

Zaman Gazetesinin haberine göre adı geçen toplantı İstanbul’da 2-3 Haziran 2007 tarihlerinde yapıldı. Çeşitli gazetelerde bu toplantının mahiyeti ve katılanlar hakkında yazılar yer aldı. Benim asıl üzerinde durmak istediğim Sayın başbakan Erdoğan’ın “Türkiye’de derin devletin yok edilmesi gerektiği” ile ilgili düşüncesidir. Bilindiği gibi A.B.D’yi idare eden derin devletin Bilderberg, CFR, ve Üçlü Komisyon gibi üç örgütü bulunmaktadır. A.B.D.de hangi parti iktidara gelirse gelsin, ülkede neler yapılması gerektiğini bu üç örgüt, yöneticilerin önüne koyar ve yöneticiler, bunları harfiyen uygulamak zorundadırlar. Eğer söylenilenleri yapmazlarsa Başkan Kennedy’nin başına gelenler onların da başına gelir.

Bir defa Türkiye’de bu anlamda bir derin devlet yoktur. Eğer olmuş olsaydı, Sayın başbakan “Ben BOP’un eşbaşkanıyım, bu projede Diyarbakır merkez olacaktır” diyemezdi. (Başbakan bunu iki ayrı yerde söylemiştir. Ulusal Kanal bunu Başbakan’ın kendi ağzından defalarca yayımlamıştır.) Şu halde Türkiye’de Türk devletinin bir derin devleti yoktur. Oysa Yeniçağ gazetesi yazarı Aslan Bulut’un köşesinde defalarca yazdığı ve AVRASYA T.V.de ifade ettiği gibi A.K.P., Amerikan derin devletinin gizli örgütü CFR tarafından kurulmuştur. Aslan Bulut’un ifadesine göre CFR’nin gönderdiği memorandum, A.K.P’nin kurulmasından sonra parti programı haline getirilmiştir. Bulut, bu memorandımın İngilizce’sini ele geçirerek tercüme ettirmiştir. Yukarıda konu ettiğimiz gibi yazar Bulut, bunu defalarca yazdı ve söyledi, fakat Sayın başbakan tarafından ne mahkemeye verildi ne de yalanlandı.

Ayrıca Sayın Başbakan gerçekten Müslüman inancına sahip birisi olsaydı, yine bu sözleri söylemezdi.Çünkü Hz. Muhammed, bir hadisinde “Vatan sevgisi imandandır” demiştir. Onun için gerçek iman sahibi bir insan, sırf başbakan olmak için vatanının bir parçasını sömürgecilere merkez olarak vermeyi, bırakınız söylemeyi, aklının ucundan bile geçiremez.

Dikkatimi çeken diğer bir konu da bu toplantıya geçen yıl katılan Fehmi Koru, daha önceki yıllarda yayımlanmış bir yazısında, “Bu toplantıya katılanların zihinsel birer fahişe oldukları”nı yazmıştı.

1 Haziran 2007 tarihli Zaman Gazetesi’nin haberine göre bu toplantıya Türkiye’den şu isimler katıldı: Devlet Bakanı Ali Babacan, Hikmet Çetin, Kemal Derviş, Arzuhan Doğan Yalçın, Erkut Yücaoğlu, Mustafa Koç, Ayşe Soysal, Muhtar Kent, Ümit Boyner, Cem Duna, Emre Gönensay, Cengiz Çandar, M. Ali Birand.

Ben bu isimler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Gündemi izleyen arkadaşlar, bu kişilerin kimler olduklarını, neler yaptıklarını ve Türkiye ve Türk milleti için hangi sözleri sarfettiklerini çok iyi biliyorlar.

Dr. Erdal Atabek, Cumhuriyet Gazetesindeki “Ufuk Açan Kitaplar” başlıklı yazısında; “Bu örgütün önündeki engelin, ulus devletler ve onların bağımsızlığı” olduğunu ifade etmiştir.

İzmir CUMOK gazetede bir ilan vermiştir: “ Eski bir Nazi SS üyesi tarafından kurulan ve ana amacı, dünya siyaseti üzerinde önceden programlar ve projeler yapmak olan ZEHİRLİ SİVİL ÖRÜMCEK BİLDERBERG-CFR ÖRGÜTÜNÜN 31 Mayıs-3 Haziran arasında İstanbul’da yapılacak toplantısı hangi ekonomik sınırların kaldırılması, hangi politik, ekonomik ve askeri kişilerin kontrol altına alınması içindir? Emperyalist egemenin çanları Türkiye ve Ortadoğu için çalıyor. Yerli sivil maskeliler ve işbirlikçi yönetimler işbaşında. DUR DEMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ? “

Bu yazıyı okuyan arkadaşlardan bazıları “bu kuruluşun hep aleyhindeki yazılara yer vermişsiniz; halbuki bunların insanlık için yararlı işleri de bulunmaktadır” diyebilirler. Gerçekten bu kuruluşlara haksızlık ediliyorsa, bunların dünya insanlığı ve Türk halkı için ne gibi yararlı işler yaptıkları ve yapmayı düşündükleri, bu kuruluşun yabancı ve yerli üyeleri tarafından açıklanabilir ve bizler de bunları öğrenmiş oluruz.

Bu konuda çok şey söylenebilir. Ben fazla zamanınızı almamak için sözü burada bitiriyorum. Fakat bu örgüte üye olan kişilerle ilgili yazılan kitaplarla bu toplantılara çeşitli tarihlerde katılanların listelerini ve bir bilim adamının yazısını aşağıya alıyorum.

Emekli Binbaşı Erol Bilibik’in bu konuda iki kitabı var: 1-Türk Bilderbergcileri 2. Türk CFR.cileri .

Selamlar. Prof. Dr. İbrahim Arslanoğlu

Üye

İletiler: 198

İletigönderen Gilda » Sal Haz 05, 2007 12:33

Zaman Gazetesinin haberine göre adı geçen toplantı İstanbul’da 2-3 Haziran 2007 tarihlerinde yapıldı. Çeşitli gazetelerde bu toplantının mahiyeti ve katılanlar hakkında yazılar yer aldı.

Anlayamadigim sey neden Zaman Gazetesi bu toplantinin cigirtkanligini yapiyor???
Ama yanit basit, sevgili Derin Müslümanlarin da din min samimiyet , örtü konulariyla yeterince diger coklu kollardan savasini EN IYI SEKILDE YAPTIGIDIR...

Peki Kime Karsi ; Gavur Standartlarindaki Türkiye Cumhuriyetine karsi tabiki :evil:

1 Haziran 2007 tarihli Zaman Gazetesi’nin haberine göre bu toplantıya Türkiye’den şu isimler katıldı: Devlet Bakanı Ali Babacan, Hikmet Çetin, Kemal Derviş, Arzuhan Doğan Yalçın, Erkut Yücaoğlu, Mustafa Koç, Ayşe Soysal, Muhtar Kent, Ümit Boyner, Cem Duna, Emre Gönensay, Cengiz Çandar, M. Ali Birand.

Yukardaki isimlerden Boyner ailesinden Cem Boyner yeni bi siyasi olusumla bir zamanlar ANAVATAN Partisinin oylarini parcalamisti.Bugün bunu daha iyi anlayabiliyorum.Tecrübeler neyi nasil anlayacaginizi da size ögretiyor.

Dr. Erdal Atabek, Cumhuriyet Gazetesindeki “Ufuk Açan Kitaplar” başlıklı yazısında; “Bu örgütün önündeki engelin, ulus devletler ve onların bağımsızlığı” olduğunu ifade etmiştir.

Sanirim son sözlerdeki gerceklerle savasmak icin daha cok ya hep ya hic diyecegiz.
Emperyalizm Kendi Canavarindan Kurtulusu olmayan kücük ülkelerin aslinda bir Evren kadar koca yürekli oldugunu unutuyor Zavalli Büyük Emperyalizm.

Cafersadik kardesim ; Gelismeleri takip etmemize yardimci oldugun icin son derece icten tesekkürler,
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x