'Biliyor muydun amca?' - Gül, Erdoğan ve Gazze

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 30, 2008 5:57

.

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen talat pasa 1 » Sal Ara 30, 2008 15:55

Yüzde yüz haberleri vardir.
Büyük ortadogu purojesi yoksa nasil gerceklesecek.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen MansurSah » Sal Ara 30, 2008 17:44

Saldırı karanının çok önceden alındığının ve bunu Gül ve Tayib'e bildirilmiş/kandırılmış olma durumlarını şimdi burada yeni öğrendim ve görüntünün ilk başlarında Burhan Altıntop'un o tipik "vaay be, vay anasını" şaşırmasına gark olmuşken, ilerleyen dakikalarda ise boğazıma birşeyler düğümlendi ve sabahçı-öğlenci değişiminde katledilen öğrencilerin, "bizi öldüreceklerini biliyor muydun amca?" sorusu ile gözyaşlarımı tutamadım.

Çok değil, daha 80 yıl önce bu insanlar bizim tebamızdı. Yani bu ölen çocukların dedesiyle bizim dedemiz, aynı ülkenin aynı vatanın vatandaşlarıydı. Ölen çocuklar, bizim birkaç kuşak öteden kuzenimiz. Çok kötü hissediyorum çok..

Bir de kalkıp "kontrolsüz güç kullanımı" gibi insanı çıldırtan sözler sarfetmiyorlar mı.. Ölün emi; o bebelerden artık mısınız!

Facebook'taki profil resmimi, şunla değiştirdiydim

[img]http://profile.ak.facebook.com/v228/1871/91/n532482767_3732.jpg[/img]

Ve akabinde, iyi kötü samimi olduğum, motorlarımıza atlayıp uzun geziler yaptığımız, partiler verdiğimiz Avustralya'lı bir arkadaşımın tutup işgüzarca duvarıma yazdığı yazı: "yes, the Israeli authorities are a pack of dangerous religeous thugs who are abusing a position of power. However using the corpse of a baby as an instrument for promoting a political cause is abhorrent. Sorry, your profile picture inspires only contempt for Palestine. Such hypocritical victim behaviour makes me sick- this idiotic war will only continue with such fools on both sides of the fence"

Ben şimdi bunu diyen yaratığın yüzüne nasıl bakarım?

..

Yiğit Bulut, neyse, vicdanlı ve gerçekçi bir soru sormuş, ciddi bir tepki vermiş. Bence (dindarlığıyla akla gelen, Selçuklu mirasını en çok taşıyan, Konevi'nin, Mevlana'nın, Tebrizi'nin türbelerine sahip) Konya halkı bu tepkiyi büyütüp, gidip ordaki hava üssünün önünde gösteri düzenlemelidirler, İsrail uçaklarını taşlamalıdırlar. Artık halkımızın, kendi tepkisini ortaya koyma vakti geldi de geçiyor.

Millet iradesiymiş, ram olmakmış.. AKP'ye oy veren %47 dahil, tüm halkımızın acaba en az %90'ı, bu katliamı lanetlemiyor mu? İsrail'le tüm ilişkilerin kesilmesini istemiyor mu? Bu ne yaman çelişki anne?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Ara 30, 2008 18:10

Hic sasirmadim!
En iyi cevabi Yigit BULUT vermis.
Müslüman Müslümani bogazliyor ben hic sasirmadim.
Aylardan beri Hamas ve Elfeti neden savasiyorlardi.Bunlar kardes degilmiydi.
Sen cok yasa TSK !!! Sen cok yasa TSK!!!! Seni cok seviyorum.

" TSK - TSK "

Orta dogunun en güclü Askeri bizde ben TSKla gurur duyuyorum.
O kadar sinir ötesi harekatta bir tane sivil hayatini kaybetmemistir.
Bunuda ancak süper bir ordu yapabilir.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 30, 2008 19:28

İsrail Büyükelçisi'nden büyük iddia

"İsrail Başbakanı Olmert, Erdoğan'a 360'tan fazla kişinin öldüğü operasyon öncesinde saldırı olacağı yönünde ipuçları verdi"

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy, İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Başbakan Erdoğan'a 360'dan fazla kişinin öldüğü operasyonunun öncesinde, saldırı olacağı yönünde ipuçları verdiğini söyedi. Levy, Olmert'in geçen haftaki ziyareti sırasında Erdoğan'la yaptığı 5 saatlik görüşmede "Başka çaremiz yok" dediğini aktardı. İsrail'in Ankara Büyükelçisi bu açıklamaları HABERTÜRK canlı yayınında yaptı.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x