gönderen MansurSah » Sal Ara 30, 2008 17:44
Saldırı karanının çok önceden alındığının ve bunu Gül ve Tayib'e bildirilmiş/kandırılmış olma durumlarını şimdi burada yeni öğrendim ve görüntünün ilk başlarında Burhan Altıntop'un o tipik "vaay be, vay anasını" şaşırmasına gark olmuşken, ilerleyen dakikalarda ise boğazıma birşeyler düğümlendi ve sabahçı-öğlenci değişiminde katledilen öğrencilerin, "bizi öldüreceklerini biliyor muydun amca?" sorusu ile gözyaşlarımı tutamadım.
Çok değil, daha 80 yıl önce bu insanlar bizim tebamızdı. Yani bu ölen çocukların dedesiyle bizim dedemiz, aynı ülkenin aynı vatanın vatandaşlarıydı. Ölen çocuklar, bizim birkaç kuşak öteden kuzenimiz. Çok kötü hissediyorum çok..
Bir de kalkıp "kontrolsüz güç kullanımı" gibi insanı çıldırtan sözler sarfetmiyorlar mı.. Ölün emi; o bebelerden artık mısınız!
Facebook'taki profil resmimi, şunla değiştirdiydim
[img]http://profile.ak.facebook.com/v228/1871/91/n532482767_3732.jpg[/img]
Ve akabinde, iyi kötü samimi olduğum, motorlarımıza atlayıp uzun geziler yaptığımız, partiler verdiğimiz Avustralya'lı bir arkadaşımın tutup işgüzarca duvarıma yazdığı yazı: "yes, the Israeli authorities are a pack of dangerous religeous thugs who are abusing a position of power. However using the corpse of a baby as an instrument for promoting a political cause is abhorrent. Sorry, your profile picture inspires only contempt for Palestine. Such hypocritical victim behaviour makes me sick- this idiotic war will only continue with such fools on both sides of the fence"
Ben şimdi bunu diyen yaratığın yüzüne nasıl bakarım?
..
Yiğit Bulut, neyse, vicdanlı ve gerçekçi bir soru sormuş, ciddi bir tepki vermiş. Bence (dindarlığıyla akla gelen, Selçuklu mirasını en çok taşıyan, Konevi'nin, Mevlana'nın, Tebrizi'nin türbelerine sahip) Konya halkı bu tepkiyi büyütüp, gidip ordaki hava üssünün önünde gösteri düzenlemelidirler, İsrail uçaklarını taşlamalıdırlar. Artık halkımızın, kendi tepkisini ortaya koyma vakti geldi de geçiyor.
Millet iradesiymiş, ram olmakmış.. AKP'ye oy veren %47 dahil, tüm halkımızın acaba en az %90'ı, bu katliamı lanetlemiyor mu? İsrail'le tüm ilişkilerin kesilmesini istemiyor mu? Bu ne yaman çelişki anne?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın
Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!