Bir adam gibi adam daha gitti-Turan Yavuz'u kaybettik-

Genel & Güncel Konular

Bir adam gibi adam daha gitti-Turan Yavuz'u kaybettik-

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 15, 2007 8:39

Ortaokul ve lise yılarımda "Vaşington'dan bildiriyordu Turan Yavuz.Tercüman ve Milliyet gazetelerinin temsilciliğini yapmıştı orada.
TV8 Genel yayın yönetmenliği de yapmıştı.
50 yaşında hem çocuğu olacağının ve hem de akciğer kanserinin haberlerini neredeyse aynı anda öğrendi.
"dünyanın en güzel şeyi evlat... o bebeğin yüzünüze gülümsemesi, doktorun vereceği bin ilaçtan daha yararlı. çok hayallerim var ama önce bu hayatta kalabilmem lazım. kanseri hallettikten sonra, onun için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum. "
demişti Can Dündar ile Anadolu Sağlık Merkezi Dergisi'nde kendisi ile yapılan son röportajda.

Tansu Çiller'in henüz başbakan olduğu dönemde onun hazırladığı "Çiller'in Amerika'daki mal varlığı"haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.Tansu Çiller'in politik hayatını bitiren de,kendisine Sedat Simavi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti EN İYİ HABER ödüllerini kazandıran da,henüz Çiller başbakan olduğu için "sen dinlen"diyerek yokuş aşağı koşturulmaya başlanmasına neden olan da aynı haberdi.

Medya denen kokuşmuşluğun,medyadaki ARKADAŞların nasıl da ARKADAN HANÇERLEDİKLERİNİN en son örneğidir Turan Yavuz.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,geride bıraktığı sevenlerine sabır versin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x