Bir Ay Önce MAZLUMDER: ABD=İşgâlci Zihniyeti Değişmelidir

ARI, TESEV, Açık Toplum Vakfı, HYD, Genç Siviller, GTP, SODEV, Bianet, STGM, TÜSEV, MAZLUMDER, STEP, LGBTT, Barış ve Kardeşlik Forumu, Türk Demokrasi Vakfı, LDP, Küresel BAK vesaire...

Bir Ay Önce MAZLUMDER: ABD=İşgâlci Zihniyeti Değişmelidir

İletigönderen Ram » Çrş Haz 02, 2010 11:10

Andımıza dahi gözünü diken bu gözü dönmüş gâfiller, Filistin'e yardım mı yapıyorlarmış¿? Oysa yapıp ettikleri, din sömürmekten ve yurdun bağımsızlığını baltalamaktan başka bir şey değildir.

Bir Ay Önce MAZLUMDER: ABD=İşgâlci Zihniyeti Değişmelidir

İstanbul Amerikan Başkonsolosluğu siyasi konsolosu Amy Lillis, politika uzmanı Metin Çetin ve ayrıca Ankara Amerika Birleşik Devletleri büyükelçiliği yetkilisi Berna Keen MAZLUMDER Bursa şubesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk ÜNSAL’ın ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone'ye cevaben kaleme almış olduğu mektupla gündeme oturan MAZLUMDER’e sürpriz ziyaretler devam ediyor.

Şube başkanı Şakir Çalışkan’ın MAZLUMDER'in yapısı ve yapılan çalışmalar hakkında vermiş olduğu bilgiler karşısında zaman zaman şaşırdıkları görüldü.

Uluslararası insan haklarının din özgürlükleri alanında çalışmalar yaptıklarını ve raporun Türkiye ayağından kendisinin sorumlu olduğunu dile getiren Amy Lillis sıcak tavırları ile dikkat çekti.

İçinde bulunduğumuz süreçte din özgürlüğü adına baş örtüsü yasağının ciddi bir sorun olduğunu dile getiren Şakir Çalışkan sadece ülke değil dünya gündemine de dem vurarak:

Biz ABD ile dost olmak istiyoruz, komşu olmak istemiyoruz” dedi. Maalesef zihinler de ABD = İŞGAL izleminin oluştuğunu bu izlenimin çok acil bir şekilde lehte değişmesi gerektiğini söyledi.

Çalışkan konuşmasın devamın da Guatemala hapishanesin de yapılanlara değinerek insan hakları alanın da çalışmalar yapan özgürlükçü ABD'ye yakıştıramadığını da belirtti.

Dini alanda ağzından çıkacak bir kelime ile ciddi toplulukları yönlendirecek liderlerin olduğunu dile Ankara Amerika Birleşik Devletleri büyükelçiliği yetkilisi Berna Keen bu liderlerin siyasi harekete soyunabilme ihtimali nedir diye sorunca Şakir Çalışkan “Taş yerinde ağırdır” cevabını verdi.

İnsan hakları alanında çalışmalar yapan bir grubun Hasta hakları kurullarından haberdar olmamaları dikkat çekiciydi.

MAZLUMDER Bursa Şubesi
Resim
İm (Kod): Tümünü seç
http://www.mazlumder.org/haber_detay.asp?haberID=8327
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

Şu dizine dön: Türkiye Ağı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x