Bir Örümceğin Yükselişi: Leylâ ERDOĞAN

ARI, TESEV, Açık Toplum Vakfı, HYD, Genç Siviller, GTP, SODEV, Bianet, STGM, TÜSEV, MAZLUMDER, STEP, LGBTT, Barış ve Kardeşlik Forumu, Türk Demokrasi Vakfı, LDP, Küresel BAK vesaire...

Bir Örümceğin Yükselişi: Leylâ ERDOĞAN

İletigönderen Ram » Çrş Kas 05, 2008 21:27

EDİRNE'DE KAHVEHANE SOHBETLERİNDEN ABD'YE UZANAN YOLDA BİR KADIN LİDER

Leyla Erdoğan Edirne'de yerel bir gazetede muhabirken Güçlü Türkiye Partisi (GTP) Genel Başkanı Tuna Bekleviç ile gerçekleştirdiği bir röportaj sonrasında görevinden ayrılarak GTP'ye katıldı. Erdoğan partide çok kısa sürede yükselerek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na kadar seçilmeyi başardı. Yine Tuna Bekleviç'in başkanlığını yaptığı Anadolu'nun Genç Liderleri Derneği ve Demokrasi Kuşağı isimli sivil toplum örgütlerinin yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Erdoğan, Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu'nun ikinci genel kurul toplantılarında Bekleviç'in yardımcılığını üstlendi. Erdoğan'ın hızlı yükselişi işte bu noktada daha da ivme kazandı. Demokrasi Kuşağı'nın eğitim programları ile eksiklerini tamamladı.

Edirne'de kahvehanelerde ve köy meydanlarında icra ettiği seçim kampanyasında başlayan süreç bir yıl gibi kısa bir sürede önce İstanbul'a uzandı. Sonra da dış politikada potansiyel liderler arasında ABD'ye kadar ulaştı.

DIŞ POLİTİKA'DA POTANSİYEL GENÇ LİDERLER ARASINDA GÖSTERİLDİ.

Leyla Erdoğan geçtiğimiz günlerde geleceğin dış politika liderleri arasında gösterilerek ABD Dış İşleri Bakanlığı'nca bir program çerçevesinde Washington D.C.'ye davet edildi. Erdoğan bu davet çerçevesinde Pentagon ve A.B.D. Dış İşleri Bakanlığı başta olmak üzere Obama'nın ekibi, senatörler, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerinin liderleri ile toplantılar gerçekleştirdi. Erdoğan tüm toplantılarda Türkiye gençliğinin taleplerini ve beklentilerini anlattı. Siyasi ve iktisadi istikrara kavuşmuş bir Türkiye'nin bölgede barış anlamına geldiğini savundu. Türkiye'de istikrarın yeni jenerasyon tarafından sağlamlaştırılacağını hatırlatan Erdoğan Türkiye'nin yıldızının parlak olduğuna dikkat çekti.

ABD'Lİ GENÇ LİDERLER İSTANBUL'DA BEKLEVİÇ'İ DE ZİYARET EDECEKLER.

Alınan bilgiye göre ABD Dış Politikasını belirleyecek olan ABD'li gençler önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecekler. Önemli siyasi heyetin Türkiye programına GTP Genel Başkan Yardımcısı Göksel Akman katkı sağlamaktadır. Bu buluşma çerçevesinde ABD'li gençler GTP Lideri Tuna Bekleviç'i de İstanbul'daki ofisinde ziyaret edeceklerdir.

BEKLEVİÇ: ERDOĞAN'IN BAŞARI ÖYKÜSÜ ÇALIŞKAN GENÇLER İÇİN ÖRNEKTİR.

Bekleviç gençlik arasından bu tür başarı örneklerinin çıkmasının harikulade olduğunu hatırlatırken tertemiz gençlerin Türkiye siyasetine katılmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bekleviç Erdoğan'ın 2007 seçimleri sırasında Edirne'nin neredeyse tüm köylerinde seçim kampanyası yürüttüğünü hatırlatırken o günlerde pes etmek bilmeyen, inatçı ve kararlı yapısının bu başarının zeminini oluşturduğunu ekledi. Her zaman ve her fırsatta gençleri desteklediğini belirten Bekleviç hem Türkiye'de hem yurt dışında iyi eğitim almış gençlerden oluşan yeni nesil siyasetçilerin ülkemizin makus kaderini değiştireceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Kasım 02,2008

Kaynak:
İm (Kod): Tümünü seç
http://www.gtp.org.tr/index.php?news=685
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Çetin Taş » Prş Kas 27, 2008 0:17

Amerikalılar çok uyanık.Geçtiğimiz 30 yılı ve gelecek 30 yılı planlamışlar.
A planları(ANAP),B planları(DYP),C planları(AKP),D planları(aha işte bu GTP) ve daha bilmediğimiz kim bilir ne planları var?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02


Şu dizine dön: Türkiye Ağı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x