Az önce KANALTÜRK ekranlarında Tuncay Özkan ve Kerimcan Kamal'ı izledim.
Son yıllarda hiç yaşamadığım bir pişmanlık duydum onları izlerken ve büyük usta Uğur Mumcu'nun ''Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.''sözünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.
Tuncay Özkan ve Kerimcan Kamal KANALTÜRK'ü neden KOZA GRUBU'na sattıklarını anlattılar.Dün satılma haberini bu sayfalara eklemiştim.O haberin altına yazdığım görüşlerimden büyük pişmanlık duydum.Yazdığım bu konu ile ilgili görüşlerimin hepsini geri alıyorum.
İzlemeyenler için özetliyorum:Tuncay Özkan ve Kerimcan Kamal'ın aylardır kapılarını aşındırdığı anlı şanlı sosyal demokratlar ve diğer bazı timsah gözyaşı döken iş adamları-yazarlar-sanatçıların hem Tuncay Özkan ve hem de Kerimcan Kamal'ın ''gelin bu kanala sahip çıkın,çok büyük ekonomik baskı altındayız,televizyonumuza reklam geliri elde etmemiz hükümet tarafından engelleniyor''çağrılarına kulak asmamışlar.Kanala ait her türlü teknik donanım ve akla gelebilecek her türlü taşınır malzeme 15 Mayıs 2008 tarihinde haciz nedeniyle satılacakmış.Aylardır kanal çalışanları ücret alamıyorlarmış.Netice itibariyle kameramanından program yapımcısına kadar tüm çalışanlar eşine az rastlanır bir özveriyle çalışıyorlarmış.Tuncay Özkan özetle çalışanlarının paralarını ödeyebilmek ve kanalın haraç mezat satışını engellemek için bu satışı yapmak zorunda kaldığını söyledi.KOZA grubu ile anlaşma sonucu 2 ay daha yönetimde Tuncay Özkan ve Kerimcan Kamal bulunacaklar.Bu süreden sonra da tv kanalı,gazete,siyasi parti her neye ihtiyaç duyuluyorsa bunu yapacaklarını söyledi Tuncay Özkan.Bugünkü kendisine yönelik ağır hakaretlerden dolayı çok ağır sözler söyledi.Radikal Gazetesi İsmet Berkant'a ismen hitap etti ve ''www.bizkaçlirayız.com''şeklindeki BİZKAÇKİŞİYİZ hareketini de dahil ederek ağır hakaret içeren yazısı ile ilgili olarak ''kaç paraya bunları yazıyorsan söyle,sana para yollayayım,şerefsiz,namussuz,hayasız''şeklinde özetleyebileceğim şekilde seslendi.BİZ KAÇ KİŞİYİZ hareketi ile Kanal Türk satışının bir ilgisi olmadığını ve çalışmaların Türkiye genelinde aynı hızla devam edeceğini söyledi.
Sevgiler.