GÜZEL SÖZLER
*Risksiz yaşamda başarı aramak, bulanık suda balık avlamaya benzer.
*Başkalarının bilgisiyle bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz. (Michel de Montaigne)
*Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.
* Haksızlığa sapıp bütün insanların seninle beraber olmasını sağlamaktansa, adaletle hareket edip tek başına kalmak daha iyidir. (Mahatma Gandi)
* Bakılacak yüze, utanılacak söz söyleme.
* Güzelliği bulmak için tüm dünyayı dolaşsak da; Onu içimizde taşımıyorsak asla bulamayız. (R. W. Emerson)
* Cesaretli olmayan insan, keskin kenarı olmayan bıçağa benzer. (B. Franklin)
* Önemli olan elinde ne olduğu değil, onu nasıl kullandığındır.
* İnsanın, yalnız gerçeğin ne olduğunu bilmesi yeterli değildir; Doğruyu istemesi ve yapması da gereklidir. (Goethe )
* Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir.
* Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir.
* Bir haksızlık karşısında 'tarafsızım' diyen biri, artık bir taraf olmuştur.
* Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM'dir. (Abraham LINCOLN)
* Kimse bizi aldatamaz... Ancak biz kendi kendimizi aldatırız. (Goethe)
* Bekleyebilen için herşey iyi sonuç verir. (Tolstoy)
* Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
* Her bildiğini söyleme ama, söylediklerini daima bil.
* Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz.
...........................................................................................................................................................
Aşk tam teslimiyet ister
Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da bırakmazsın
Bir yanın dışarda kalsın dediğin noktada
Aşkı boğarsın yok edersin o güzelim duyguyu
Bu yüzden hep cesurların işidir aşk
.............................................................................................................................................................
Hayat hattında acemi tayfalardık ne avunduk sevinç müsvetteleriyle ne aşktan ikmale kaldık... Bak her sabah bağıran yeni sabaha artık iklimler değişmiş, kuşlar da gitmiş tenimde eski ateş, gözlerimde fer bitmiş heybetli dağlar arasında göğümde yıldız yitmiş...
....................................................................................................................................................................
Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.
Güneş kucağındadır, bilemezsin.
Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.
Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.
Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın.
Uçar gider,koşsanda tutamazsın
.....................................................................................................................................................................
Sevdiğim şehirlerde
Seçtiğim sözcüklerde saklı
Sevdiğim karakterde
Söylediğim şarkılarda saklı yalnızlığım
Gölgem oldun her yerde
Adım hep senle...
......................................................................................................................................................................
Aslında söylediklerimden çok sakladıklarımda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuştuklarımdan çok sustuklarıma kulak ver!!!
.....................................................................................................................................................................
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde kaybetmekten seni..
..................................................................................................................................................................
USANDIM YESERMEMIS UMUTSUZ BAHCEYI BEKLEMEKTEN,USANDIM,TARLA KUSUNUN SESINDEN USANDIM BU YUREKTEN KENDIMDEN USANDIM DURUP DURUP SENI OZLEMEKTEN:-((
ŞİMDİLİK BU KADAR