Bir ülkenin vergi rekortmeni kurumları o ülkenin ekonomisinin röntgenidir.

Genel & Güncel Konular

Bir ülkenin vergi rekortmeni kurumları o ülkenin ekonomisinin röntgenidir.

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Oca 04, 2022 3:31

Bir ülkenin vergi rekortmeni kurumları o ülkenin ekonomisinin röntgenidir.
Türkiyedekilere sözüm yok, Avrupa'yı tanımıyorlar çünkü. Avrupa ülkelerinde oturum almış Türk vatandaşları içinde "Almanya bizi kıskanıyor" sözüne inananları, AB Dönem Başkanı olsaydım, hepsinin oturumlarını iptal eder Türkiye'ye postalardım. Gerekçe olarak da "İleri derecede görme özürlü" yazardım. -Maalesef ülkemiz bankaların eline teslim edilmiş durumda. Hemde vatandaşımızı faiz bataklığında boğdurdular.

Gerçekçi olalım biraz Millet hırsız idareci hırsız ve hırsız olmayan siyasetçinin türkiyede iktidar olması imkansız . Ne kadar avrupayı aşağılayıp hakaret etsekte o ülkelere karşı yaptığımız kültür ve medeniyet savaşını çoktan kaybetmişiz ve avrupalı bize bir kaç yüzyıl tur bindirmiş o kadar vahim durumumuz Malesef

Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x