Bir yaşanmışlık

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Bir yaşanmışlık

İletigönderen kgursu » Pzr Mar 15, 2009 22:43

Bir yaşanmışlık

Bugün Bakırköy yönüne gittim. Gidişte bir de baktım ki sahil yolu safi AKP afişleriyle dolu! Yolda çok dikkatli bakma fırsatım olmadı, ancak dönüşte tek tek baktım, sonuç şu:

Bakırköy'ün çıkışından Beşiktaş'ın girişine (Dolmabahçe yoluna) kadar bir tane başka parti flaması veya afişi yok!!
Varsa yoksa AKP, Tayyip, Topbaş ve diğer ilçe adaylarının afişleri ve AKP flama-bayrakları. Başlarında da çok sık arayla zabıta, polis ve trafik polisi arabaları vardı. Gidişte bir iki tane Topbaş afişine boya atıldığını görmüştüm, onları korumak için her 50-100 metrede bir dizilmişlerdi kenara. İşte Tayyip demokrasisi!!

Buna ne demeli başka, yorumu size bırakıyorum...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Panzehir » Pzt Mar 16, 2009 0:49

Söylemden ziyade afişlerin fotoğraflarını çekerek başlığı açsaydın aslında daha makbûl olurdu. "Herşey beklenir bunlardan.." teorisiyle yola çıkmaktansa görerek birkaç söylemi dile getirmek daha faydalı olabilir.

Demokrasiyi zaten trene benzittiklerini sağır sultan biliyor. Bizim halkımızın kulakları sağır sultanın kulaklarından da beter maalesef..

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen kgursu » Pzt Mar 16, 2009 3:12

Haklısınız, ancak fotoğraf çekecek vaktimiz olmadı. Sadece geçmemiz gerekiyordu o yoldan. Bu kadar uzun bir yol boyu hiç başka bir partiye ait birşey olmaması ne kadar garip ve bir o kadar da doğal değil mi?
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x