Birleşme Sinyali

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Birleşme Sinyali

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 06, 2007 18:46

DSP ve CHP de nikah yolunda

CHP Genel Merkezi'nden önce DSP Genel Başkanı Sezer, ardından da CHP Genel Başkanı Baykal ayrıldı. Heyetler arası görüşme ise 3.5 saat daha devam etti.

Görüşmenin ardından CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem ile DSP Genel Sekreteri Ahmet Tan ve Parti Meclisi Üyesi Emrehan Halıcı birlikte basın mensuplarına açıklama yaptı.

Emrehan Halıcı, güç birliği yapma konusunda çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gelinen noktanın olumlu olduğunu ifade eden Halıcı, görüşmelerin bugün devam edeceğini belirtti.

Halıcı, "Görüşmemiz olumlu, güzel gidiyor. Güzel haberler vermeyi umut ediyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem de, "Çalışmaların devam ettiğini, sağlıklı bir işbirliğini gerçekleştirmeyi umut ettiklerini"söyledi.

Bir gazetecinin, "Birleşme mi işbirliği mi?" sorusu üzerine Erdem,"Açıkça ifade ettim sağlıklı bir işbirliği yapma konusunda bir mutabakata varmayı hedefliyoruz" yanıtını verdi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x