Birşeyler Oluyor

Tartışma Alanı

Birşeyler Oluyor

İletigönderen İlteriş » Prş Oca 08, 2009 10:31

Selam arkadaslar,

Son 24 saatte, saygin emekli orgenerallerimizin ve 9 muvazzaf subayimizin tutuklanmasinin ardindan ilginc gelismeler yasaniyor. Bu isin sonu nereye varacak, Turk Milleti icin hayirli mi olacak o da belli degil.

1-) Komutan esleri, emekli Orgeneral ve eski Milli Guvenlik Kurulu Genel Sektereri Tuncer Kilinc'in esine dayanisma ziyaretinde bulundular.

2-) Yarinki, Genelkurmay Baskanligi haftalik basin bilgilendirme toplantisi iptal edildi.

3-) Orgeneral Attila Isik Trabzon Valisine yapacagi ziyareti iptal etti ve Ankara'da kaldi

4-) Genelkurmay baskani ve Kuvvet Komutanlari son tutuklamalar uzerine 6 saatlik bir zirve gerceklestirdiler ve hicbir aciklama yapmadilar

Bir "sessiz kalma" stratejisi mi uygulaniyor. Bence sessiz kalmalari ve yargiya birakmalari en guzeli olur. Aksi bu boceklere oy kazandirabilir. Ki bu da Turk Milletinin yokolusuna giden bir yolu acar.

Sizlerin goruslerinizi merak ediyorum, sizce neler oluyor?

Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kaye » Prş Oca 08, 2009 10:44

Tamam yargıya bırakalım, pek tabii ki burası hukuk devleti ama hukuk ne kadar hukuk yurdumda bunu bilebiliyor muyuz!!
Laiklik karşıtlığı tescillenen bir parti kapatılmadı, gerekçesini biliyor musunuz kapatılmamasının? Ben bilmiyorum. Oyu artar, ekonomi çöker gerekçesiyle mi kapatılmadı, böyle yapıldıysa ne kadar doğrudur bu davranış!!!

Bence artık kimse sessiz kalmamalı..

Asker eğer kendini halka anlatamadıysa bu konuştuğu için değildir, doğru dürüst konuşmadığı içindir.

Dinci kesim Atatürk Cumhuriyeti'nin kollayıcısı askeri sevmiyorsa, bu askerin siyasete müdahalesinden de değildir, nedendir biliyor musunuz, yurtdışından beslenen tarikat, cemaat ve üyelerinin çalışmaları sonucundandır..

Dedim ya, bence artık kimse sessiz kalmamalı.. Zaten asker belli bir kesimin sevgisini bir yukarı paragrafta anlattığım sebepten kaybetmiştir. Başka bir kesim de, askerin bu dinci ve emperyalist kesimin çalışmalarına ses çıkarmamasına değil, adeta göz yummasına kızmaktadır ki, bence yerden göğe kadar da haklıdır.
Böyle giderse, asker Atatürkçü kesimi de kaybedecektir.

Benden söylemesi, onlardansa doğru zamanı seçmesi..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 08, 2009 11:14

Göktürkmehmet kardeşim.Kişisel görüşlerimizi sormuşsun.Aşağıya iki laf deceğim.İkincisi biraz ayıp olabilir ama idare edin şu geçtiğimiz günün bizlerde yarattığı üzüntü,kızgınlık ve hayal kırıklığı hatırına.

-Balık baştan kokar ki bu baş 4 yıldızlı bir baştır.

-Bir bok olduğu ve olacağı da yok.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Prş Oca 08, 2009 11:30

Ey gidi koca Cetin Tas,

Vatanseverlerin ruhunda depresen kuvva-yi milliye askini gormez misin? Koskoca 4000 yillik Turk ordusu sessizlik ihanetine razi edilemez.

Ayrica bir bakmissin yarin ordu millet olmus, milletse ordu. Bizde, ordu savas halindeki millet, millet ise baris halindeki ordudur. Anadolu'daki 35 milyon Turk bir anda Turk askeri olabilir.

Kim bilir? Belki de bu kisiler, bu uyanisdan endiselendikleri icin, tedbir almak icin toplanmislardir, ki bu bile birseyler olacaginin habercisi olabilir. Allah milletimiz icin hayirlisini versin.

Saglicakla.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x