Biz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz ! / Nevzat ZEYREK
Mustafa Kemal Paşam, ömrünün yettiği kadar imkansız denilen her şeyi başardı. En önemlisi de Anadolu’da horlanan Türk Ulusuna Türk olduğunu hatırlattı, özgürlüğüne kavuşturdu. Atatürk’ün neleri başardığını tek tek saymayacağım, saysam da bir makaleye sığdıracak kadar kalemini iyi kullanan biri değilim. Asıl belirtmek istediğim Mustafa Kemal’e bugün Satılmış Medya ekranlarında, Tuvalet kağıdından başka bir şeye yaramayacak gazetelerin Köşe yazıların da, Klavye delikanlıları tarafından Sosyal Medya da nefretini kusarcasına Hakaretler edilmesi ve hazmedilememesi.
Şunu da unutmayayım, Artık Meydanlarada taştı bu aymazlık, bir olayı belirteyim en son Maltepe’de düzenlenen Barış, Demokrasi ve Özgürlük sempozyumun’da Koray Çalışkan denilen gazetecinin “Ne Mustafa Kemal’in askeriyiz ne de bir başkasının” Mustafa Kemal’in askerleriyiz demek militarist bir yaklaşımdır” gibi saçma sözler söylemeye cesaretlendiyse İpler çoktan kopmuş demektir. Her düşünceye saygılıyım diye bir şey söz konusu yok benim için. Ben, Türkiye Cumhuriyetine ve Mustafa Kemal Atatürk gibi kutsal değerlerime saygı göstermeyen hiçbir düşünceye ve kişiye saygılı değilim. Bukalemun gibi her renge girip , Her düşünceye saygılıyım diye Demokrat havaları atmayacağım !
Benim mücadelem o sempozyumlara gidip’de Atatürk’ü o insanlara karşı savunmak değil ! Mustafa Kemal Atatürk zaten verdiği Mücadele ve yaptığı Devrimler ile kendini en iyi şekilde savunuyor !
Benim Mücadelem Atatürk’ün Devrimlerini tamamlamak ve bu yolda Mücadele etmektir. Gençliğe Hitabesinde; benim gibi milyonlarca Türk gencinin omuzlarına yüklediği görevi layığı ile yerine getirmektir. Her Türk Gencinin görevi budur !
Bugüne baktığımız da Şeriatçılar ve Kürtçüler et tırnak olmuşlar Devrimlere ve Atatürke karşı ağızlarından salya akıtarak saldırıyorlar ! Ve en acısıda Atatürk’ün kendisinin kurduğu parti CHP’nin bunlara karşı ağzını açamaması ! Ki o CHP seçim zamanı geldiğinde oy alabilmek için Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına sırtını dayıyor, Atatürk’ün ismini kullanarak Meclise giriyor ama Atatürk’ü savunmaktan aciz!
Hadi bu Şeriatçı-Kürtçü cepheyi anladık da CHP’ye ne oluyor ? CHP’ye bakıyorsun İçi beni, dışı sizi yakıyor. Atatürk’ün kurduğu partinin Milletvekillerine, Pm üyelerine bakın !
- Laiklik tehlikede değildir diyen , Referandumda bir HAYIR oyu bile kullanamayan, Tunceli’de Genel Af vaadi veren, PKK’nın şehir yapılanması KCK tutuklamalarını eleştiren, uzun uzun yazmayayım bunları diyen Kemal Kılıçdaroğlu
- Zaman gazetesine “Tekke ve zaviyeler açılmalıdır” diye demeç veren PM üyesi Bülent Kuşoğlu!..
- Tarikat şeyhine saygılarını sunan PM üyesi Muhammed Çakmak!..
- Kara çarşaflılara rozet takan Gürsel Tekin…
- Habur’dan gelen PKK’lıların avukatı Sezgin Tanrıkulu
- PKK’lı cenazesine giden ve Dersim Harekatına Katliam diyen Hüseyin Aygün
- Hani şu “Atatürk ilkelerinin bekçisi olmak zorunda değilim” diyen ve en sonda BDP’li Sebahat Tuncel ile El ele Meydanlara çıkan Bursa milletvekili Sena Kaleli !
- Güneydoğu’da “şehit ailelerinin de gerilla temsilcisi kadınların da bir araya geleceği beyaz tülbent buluşması” diyen Gülseren Onanç!
- Ruhban okulu açılsın, Ekümanlık tanınsın diyen Binnaz Toprak
Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyiz bize oy verin diyen aynı zamanda Partiyi bu düşüncelere sahip kişilerle dolduran Y-CHP iki yüzlülüğü bıraksın. Atatürk’ün adını, mirasını kullanıp da, birde Atatürk’e nankörlük etmesi tam bir aymazlık ! Atatürk siyasete sığmayacak kadar büyüktür, siyasi çıkarlar uğruna kullanılması Hainliktir!
Benim ve Milyonlarca Türk gencinin kırmızı çizgilerinden biri Atatürk’tür. Gururla her zaman her platformda – sempozyumda ve Meydanlar da “Ne Mutlu Türk’üm diyene” ve “Mustafa Kemal’in Askerleyiz” demenin gururunu bizler yaşayalım, bir takım kişilerde siyaset uğruna Atatürk’ü satmalarının Utancını yaşasın.
Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti !
Nevzat ZEYREK