Bizi dolaylı sevmeyi bıraksınlar

Bizi dolaylı sevmeyi bıraksınlar

İletigönderen Selçuk Tınaz » Pzr Nis 21, 2013 19:24

Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk Milleti'ne zarar verecek işler yapmaya meraklı ve görevli olduklarını bildiğimiz ve çok kan dökecek değişiklikler, maceralar peşinde koşmalarına rağmen her şeyi barış olsun diye yaptıklarını iddia eden kişiler, şu soruya cevap versinler ;

"İkisi de etnik anlam taşımayan 'Türk' ve 'Kürt' kelimelerine etnik anlam yüklemesi neden yapılıyor ?".

Çok geniş bir kültür ve uygarlık ailesinin genel adı ve Selçuklu'dan bu yana Türkiye merkezli kurulan devletlerin halklarına bütün dünyanın verdiği isim olan 'Türk' kelimesini kirletmek için her türlü suçu ve kabahati yapıştırıp, etnik seviyeye indirmeye çalışanlar, bugün Kandil dağında oturan eşkıyayı tanımlayan 'terörist' kelimesinin dedesi durumunda olan ve geçmişte İran-Irak sınırında bulunan Zağros dağında haydutluk yapan kimliği belirsiz bir eşkıya grubunu tanımlamak için kullanılmış 'Kürt' kelimesini her türlü suçtan ve kabahatten temizleyip, etnik seviyeye yükseltmeye çalışıyorlar.

Bu faaliyetin amacı, Türk Halkını bölüp (üstelik yapay) etnik parçalara ayırmak ve o parçaların arasında kavga konusu yaratıp çatışma çıkarmak değil ise, nedir ?

Çok yüksek stratejik seviyelerde politika yapıyor edasıyla hepimize tepeden bakan ve bizi büyük resmi görmemekle suçlayan insanlara da, asıl itirazımızın çok net görülen o büyük resme olduğunu söylememiz lâzım.

90'lı yıllarda, Türkiye'deki siyasi iktidar mücadele etmeye karar verince, terörü bitirmiştik. Gerekirse gene yaparız.

Önemli olan, Öcalan-Erdoğan eşbaşkanlığında kurulan PKK-AKP-BDP koalisyonu marifetiyle Türkiye'yi İran, Irak ve Suriye ile çok kanlı bir savaşa sokacak, adına sapıkça ve sadistçe "barış" denilen savaş sürecinin durdurulması.

Bu savaşı çıkartırsak, Çin ve Rusya'nın düşmanlığını kazanmakla kalmayacak, çöküş sürecine giren Batı'nın uydusu-sömürgesi olmayan birçok ülkeyi de karşımıza alarak, milyarlarca insanın nefretiyle NAZİ'ler gibi lânetleneceğiz.

ABD'nin ve İsrail'in çıkarları uğruna hepimizi bu duruma düşürecek kötü yola sokmaya çalışan, bölgeyi kan gölüne çevirmeye hazırlanan ülke yönetimindeki gaddarlığın ve kana susamışlığın boyutları insanı hem şaşırtıyor, hem de ürkütüyor.

İnsanları yaratandan dolayı sevmek, bazı kişilerde, herkesi tez zamanda onun yanına gönderme arzusu mu yaratıyor acaba ?

Yalan söylendiğini bildiğimiz dönemlerde bile, Türkiye'yi yönetenlerin halk için çalıştıklarını duymaya alışkınız ama, doğrusunu isterseniz, insanları dolaysız seven yöneticiler bulma işinin, günün birinde bizim için de hayatta kalmanın birinci şartı olabileceği, hiç aklımıza gelmemişti.

Selçuk Tınaz
Kullanıcı küçük betizi
Selçuk Tınaz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 101
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:16

Şu dizine dön: Selçuk TINAZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x