Bluetooth Araç Kiti Konuta Yerleşti

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Bluetooth Araç Kiti Konuta Yerleşti

İletigönderen ACD » Cum Mar 23, 2007 9:37

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwMzIw/res/829_07032114294579.jpg[/img]

Bluetooth Araç Kiti Konuta Yerleşti

Parrot Minikit, üstün ses tanıma ve sesle arama özellikleriyle, telefondan 10 metre uzaklığa kadar, kablolar olmaksızın telefon görüşmelerine olanak sağlıyor.


Parrot, Bluetooth araç kitini otomobilden ev ve ofise taşıdı. Mutfakta yemek yaparken, ofiste bilgisayar başında çalışırken veya spor salonunda kablosuz telefon görüşmelerine olanak sağlayan Minikit, tek şarjda 10 saatlik görüşmeye olanak tanıyor.

Minikit, sesli arama ve ses tanıma teknolojisi ile otomatik olarak istenilen kişiyi aramaya ve üstünde bulunan düğme ile ses ayarlarını yapıp menüler arasında dolaşmaya olanak sağlıyor.

Mikrofon ve hoparlörü tek bir aparatta birleştirilmiş Minikit ile VOIP görüşmeleri de yapmak mümkün. Bluetooth menziline bağlı olarak telefondan 10 metre uzaklığa kadar çalışma mesafesi sunan Minikit, sesle arama için 150 isme kadar kayıt yapmaya imkan veriyor.

100 gram ağırlığındaki Minikit 89 Euro+KDV fiyatla satılıyor.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x