Bobo'm sağolsun KARTAL iyi başladı 1-0

Futbol ile ilgili hersey burada.

Bobo'm sağolsun KARTAL iyi başladı 1-0

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:41

Bobo'm sağolsun
Resim

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında taraftarının önünde Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini Bobo'nun golüyle geçerek yeni sezona galibiyetle başladı.

Hafta içinde, Sampiyonlar Ligi ön elemesinde, Moldova'nın FC Sheriff'i Tiraspol takımın farklı bir sonuçla yenerek İsviçre'nin FC Zürih takımının rakibi olmayı başaran Beşiktaş, evinde ağırladığı Konyaspor'u 1-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e de iyi bir başlangıç yaptı.

Dün akşamki idmanda sakatlanan ve Konyaspor karşısında oynamasına son anda karar verilen Bobo, Beşiktaş'ın tek golünü Serdar'ın 37. dakikadaki ortasına yaptığı kafa vuruşuyla kaydederken, karşılaşmanın 57. dakikasında sakatlananrak yerini Delgado'ya bıraktı.

Fenerbahçe ile yapılan kupa maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen İbrahim Üzülmez'in yer almadığı karşılaşmada, sakatlıkları bulunan Mehmet Yozgatlı ve Mehmet Sedef de forma giyemedi.

BEŞİKTAŞ: 1 - KONYASPOR: 0

STAT: BJK İNÖNÜ
HAKEMLER: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, M. Emre Eyisoy, (4. Hakem) Halis Özkahya

BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toroman, Tello, Serdar Özkan, Koray (Dk. 81 Cisse), Ricardinho, İbrahim Akın (Dk. 66 Ali Tandoğan), Nobre, Bobo (Dk. 57 Delgado)
YEDEKLER: Atilla, Ali Tandoğan, Baki, İbrahim Kaş, Burak, Delgado, Cisse
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

KONYASPOR: Özden, Erkan, Burak, El Saka (Dk. 75 Gomes), Mertol, Kaue Da Silva, Mustafa (Dk. 75 Sedat), Mohamed Ghobashy (Dk. 63 Murat Hacıoğlu), Eren, Veysel, Neca
YEDEKLER: Oğuzhan, Ömer, Sedat, Hüseyin, Muhammed Akıncı, Murat Hacıoğlu, Gomes
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

GOL: Bobo (Dk. 37)
SARI KARTLAR: Mertol, Burak, Sedat, Neca (Konyaspor), Ali Tandoğan (Beşiktaş)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
4. Dakikada gelişen Beşiktaş atağında İbrahim Akın'ın ara pasıyla ceza sahasında buluşan Bobo'nun dar açıdan yaptığı vuruş Konyaspor savunmasından döndü.

10. Dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Bobo'nun geriye çıkardığı topa yaklaşık 25 metreden çok sert vuran Serdar Özkan'ın şutunu Özden son anda köşeden çıkarmayı başardı.

11. Dakikada sağ çaprazdan Konyaspor ceza sahasına giren Ricardinho'nun Özden'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı plase vuruşta top Özden'de kaldı.

15. Dakikada Gökhan Zan'ın hatalı pasında topla buluşan Mertol'un uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta top farklı bir şekilde auta gitti..

25. Dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında topla buluşan Serdar Özkan'ın Konyaspor ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen nobre'nin kafa vuruşunu Özden çizgi üzerinden çıkarmayı başardı.

29. Dakikada sol kanattan gelişen Konyaspor atağında topla beraber çaprazdan ceza sahasına giren Veysel'in vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

GOL 37. Dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar Kurtuluş'un ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Bobo'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
52. Dakikada sol çaprazda Neca'nın pasında topla buluşan Eren'in Beşiktaş ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.

58. Dakikada Koray'ın Konyaspor ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Nobre, kafa pasıyla penaltı noktası üzerindeki İbrahim Akın'ı buluşturdu. İbrahim Akın'ın plase vuruşunda Özden'in parmak uçlarıyla dokunduğu top direkten geri döndü.

61. Dakikada ceza sahasında kontrol edemediği topu geriye pas olarak çıkaran Bobo'nun pasıyla buluşan Serdar'ın bekletmeden yaptığı vuruşta top Özden'de kaldı.

66. Dakikada çalımlarla Konyaspor ceza sahasının önüne kadar gelen Delgado'nun vuruşunda top üstten auta gitti.

69. Dakikada sol kanattan gelişen Konyaspor atağında Kaue Da Silva'nın ceza sahasına yaptığı ortaya ön direkte Eren'in yaptığı kafa vuruşunu Hakan iki hamlede önlemeyi başardı.

78. Dakikada Konyaspor ceza sahası önünde topla buluşan Ricardinho'nun vuruşunda araya giren Konyaspor defansı tehlikeyi önledi.

MAÇTAN NOTLAR
Beşiktaş, Konyaspor ile oynanan Turkcell Süper Lig ilk hafta maçına, geçen Çarşamba günü yapılan Sheriff Tiraspol karşılaşmasının kadrosundan 4 değişiklikle çıktı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında ilk 11'de sahaya çıkan İbrahim Kaş, Cisse ve Delgado, Konyaspor karşısında yedek soyunurken, kırmızı kart cezalısı İbrahim Üzülmez de kadroda yer almadı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu futbolcuların yerine Gökhan Zan, İbrahim Akın, Nobre ve Ricardinho'yu ilk 11'de oynattı.

BEŞİKTAŞ ÇİFT FORVETLE ÇIKTI
Siyah-beyazlılarda uzun süredir sakat olan ve ilk kez Sheriff Tiraspol maçının son bölümünde oyuna giren Nobre, Konyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Nobre, Bobo ile birlikte forvette görev alırken, orta alanda Ricardinho forma giydi.

İbrahim Üzülmez'in yokluğunda savunmanın solunda Tello forma giyerken, orta alanın solunda ise İbrahim Akın forma şansı buldu.

Sakatlığı geçen Gökhan Zan da İbrahim Kaş'ın yerine ilk 11'de sahaya çıktı.

RÜŞTÜ KADRODA YOK
Beşiktaş'ta sakatlığı süren kaleci Rüştü, Konyaspor maçının kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlılarda kaleyi Hakan korurken, yedek kaleci olarak da Altay'dan transfer edilen Atilla kadroda yer aldı.

Bu arada sakatlığı geçen Burak da 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi.

Yeni transfer Diatta ise hazır olmadığı için maç kadrosuna alınmadı. Diatta'nın yanı sıra Mehmet Sedef, sakatlığı süren Mehmet Yozgatlı ve Fahri de kadroda yer almadılar.

Diğer yandan, cezalı İbrahim Üzülmez'in yokluğunda sahaya İbrahim Toraman kaptan olarak çıktı.

SAĞLAM'A DESTEK
Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterisinde bulundu.
Sağlam lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, kapalı tribüne de ''İnancımız Sağlam, güvencemiz Sağlam, seninleyiz'' yazılı pankart açtı. Ayrıca taraftarlar, antrenör Mutlu Topçu'ya da tezahürat yaptı.

''ÇARŞI SİNAN ENGİN'E KARŞI''
Beşiktaş'ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin'e tepki gösterdi.

Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, ''Çarşı Sinan Engin'e karşı'' ve ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' pankartları açıldı. Sinan Engin'e sözlü herhangi bir tepki gösterilmezken, pankartların açılmasından sonra taraftarlar, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yaptı.

Bu arada, kapalı tribünde ''Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun'' yazılı pankart da dikkat çekti.

25 BİNE YAKIN TARAFTAR
Beşiktaş'ı Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında taraftarları yalnız bırakmadı.

Yaklaşık 25 bin taraftar karşılaşmayı izlerken, eski açık tribünde bazı boşluklar göze çarptı. Taraftarlar maç öncesi geçen haftalarda vefat eden tribün lideri ''Optik'' lakaplı Mehmet Işıklar için de ''Optik ölmedi, kalbimizde yaşıyor'' tezahüratı yaptı.

Öte yandan, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte izledi.

PAF LİGİ'NDE BEŞİKTAŞ GALİP
PAF Ligi'nde yapılan maçta Beşiktaş, Konyaspor'u 5-0 mağlup etti.
BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlıların gollerini Batuhan Karadeniz (4) ve Erdem kaydetti.

Lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:41

Kartal 6 sezon sonra "Sağlam"

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor'u, BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerek 2007-08 sezonuna galibiyetle başlayan Beşiktaş, bu galibiyetin yanı sıra uzun bir aradan sonra kalesinde gol görmeden ligin ilk haftasını tamamladı.

Yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezonu açan Siyah-beyazlı takım, Konyaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin yanı sıra 6 sezon sonra lige gol yemeden başladı.

Beşiktaş, en son 2000-2001 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u 3-0 yenerek gol yemeden sezonu açmış, ancak daha sonraki 6 sezon ise ligin ilk haftalarında kalesinde gol görmüştü.

Kalesini bu 6 sezonun ilk haftasında rakip oyunculara kapatamayan Beşiktaş, gol yediği birinci haftalarda 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 de beraberlik aldı.

GOL YEDİĞİ 6 SEZON
2000-01 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u kendi evinde 3-0 mağlup eden Beşiktaş, daha sonraki 6 sezonda kalesinde gol görürken, bu 6 sezonun ilk hafta maçlarında toplam 8 gol yedi.

Bu arada Beşiktaş'ın gol yediği 6 sezonun ilk hafta maçları şöyle:

2001-2002
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2

2002-03
Bursaspor-Beşiktaş: 2-2

2003-04
Samsunspor-Beşiktaş: 1-3

2004-05
Malatyaspor-Beşiktaş: 1-1

2005-06
Kayseri Erciyespor-Beşiktaş: 1-1

2006-07
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-0

Lig T.V
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24321
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:42

Sinan Engin'den yaylım ateşi !..

Çarşı Grubu'nun pankartlarla sert biçimde protesto ettiği Beşiktaş Menajeri Sinan Engin tepkilere yanıt verdi !.. Lig TV'de Ömer güvenç'in sorularını yanıtlayan Sinan Engin, kendisini protesto edenlerin küçük bir azınlık olduğunu savundu.
"İstesem beni destekleyen 150 tane pankart açtırırdım" diyen Engin şunları söyledi:
"Bazen çok iyi oynamıyoruz ama özellikle bu maçta çok iyi oynadık. Sheriff maçlarında belki çok iyi futbol yoktu ama turu geçmesini bildik. Fenerbahçe maçında iyi oynamıştık ama bu maçta çok iyi oynadık. Konyaspor gibi oturmuş bir takım karşısında 3 puan almak önemli. Takımın her geçen gün yukarıya çıkan bir grafiği var."

"Çok iyi bir teknik direktörümüz var. Bizim görevimiz teknik direktörümüze en sağlıklı ortamı sağlamak. Ertuğrul zaten benim arkadaşım, kardeşim. Futbol üzerine sohbet ederiz ama teknik patron odur, kararı o verir. Ben her futbolcuyu ona sağlıklı ve problemsiz göndermeye çalışırım. Yani bizim 100. yıldaki görevimiz gibi."

"101. yılda herkes herkese karışıyordu mesela. (Protestolar için) İnsanlar değişik şeyler arıyor. Çarşı'yı 3,5,10,50 kişiyle karıştırmayın. Bunlar zamanında bana 'İmparator, baba, başbakan' demiş insanlar. Bunları çarşı olarak değerlendirmeyin. Bunları Beşiktaş'ta muhalif kesim olarak düşünelim."

"Sinen Engin geldi, Beşiktaş'ta herşey düzelecek diye düzeni bozmaya çalışıyorlar. Ben istesem 150 tane pankart astırırdım burada. Ama ben bunlara tenezzül etmem. Ben bu arkadaşlara kızmıyorum, onlar da birgün anlayacak doğru olanı."

"Beşiktaş'ın son yıllarda bir tane şampiyonluğu var o da benim dönenmimde. Yarın değişir fikirleri; değimese de önemli değil. Ben bu iş için geldim, şampiyonluk için geldim. Ve ben cok düşündüm teklif geldiğinde, düşünebiliyor musun Beşiktaş'tan teklif geliyor ve bunu düşünüyorum."

"Burada birisi giderse herkes gider. Ertuğrul hocayı seviyoruz ama gidersek herkes gider, başarısız olursak. Başarısız olursak duramayız, gurursuz şahsiyetsiz değiliz. 101. yılda ben istifa ettim ama kabul edilmedi."

"(101. yılda olanlarla ilgili pankartlar için) Bu çocukların öğrenmek istedikleri varsa gelip sorsunlar. Pozitif pankartlar da açıklacaktı ama ben izin vermedim. Bizim tek bir amacımız var, Beşiktaş'ı şampiyon yapmak. Belki transfer de yapacağız. Ama o arkadaşların canları sağolsun ben onlara hiç kızmıyorum. Onlar beni imparator yaptılar başbakan yaptılar şimdi pankart açtılar. Haftaya istiyorlarsa yine açsınlar."

"Ben hayatımda hiç yalakalık yapmadım. Ben son 1 aydır başkanı eleştiriyordum ama o başkan geldi beni göreve aldı. Ben bu görev eleştirerek bileğimin hakkıyla geldim. Beşiktaş'ı sevenler desteklesin, sevmeyenler kendi rantlarının peşinde koşanlar zaten desteklemesin."

Lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:43

"Kimse bizi bölemez"

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı Türkiye'nin 1 numaralı teknik direktörü yapmak için çalışacağını belirterek, ''Biz Ertuğrul Sağlam ile sert bir elmanın iki yarısıyız. Kimse bizi bölemez'' dedi.

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Engin, Konyaspor maçında kendi aleyhine açılan pankartlar için üzüldüğünü ifade ederek, ''Ben görevimi yapacağım. Tek hedefimiz Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanması. Ertuğrul Sağlam'ın eline her yönden hazır futbolcular vereceğim. Sağlam'ı Türkiye'nin 1 numaralı teknik direktörü yapmak için çalışacağım'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam ile iyi bir ilişkilerinin bulunduğunu anlatan genel menajer Engin, ''Biz Ertuğrul Sağlam ile sert bir elmanın iki yarısıyız. Kimse bizi bölemez'' dedi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

"Sağlam isterse transfer yaparız"

Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta sezona iyi başlamanın sevinci yaşanırken, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Konyaspor karşısında hem göze hoş gelen futbol oynadıklarını, hem de maçı kazandıklarını söyledi.

Öner yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Zaten aldığımız sonuçlar da iyi hazırlık dönemi geçirdiğimizi gösteriyor. 10 gün içinde 4 üst düzey maç yaptık. Buna rağmen Konyaspor karşısında takım istekli ve arzuluydu. Konyaspor da iyi bir ekip oluşturmuş. Dünkü maçı daha farklı kazanabilirdik. Net pozisyonlar kaçırdık'' dedi.

Kenan Öner, başarı için camianın kenetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, ''3 hafta sonra Beşiktaş'ı herkes beğeniyle izleyecek. Camianın da el ele verip takımın arkasında olması gerekiyor. Başka şeylerle uğraşmayıp, birlik olup, iyi yolda gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede yapacakları FC Zürih maçından da ümitli olduklarını vurgulayarak, ''Orada da başarılı olacağız. Beşiktaş iyi yolda, herkes bunu kabullensin. İnşallah mücadele verdiğimiz bütün kulvarlarda başarılı olacağız'' dedi.

''SAĞLAM İSTERSE TRANSFER YAPARIZ''
Genel sekreter Öner, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın istemesi halinde transfer yapabileceklerini söyledi.

Öner, Sağlam'ın da özellikle forvet oyuncusu konusunda zaman zaman görüş belirttiğini hatırlatarak, şöyle konuştu: ''Ama çok acil durumumuz yok. Tabii ki Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası gibi önemli kulvarlarda mücadele veriyoruz. Bu kulvarlarda hedefe koşan bir takımın kadrosunun zengin olması önemli. Kadronun zenginliğini görüyoruz. Dünkü maçta kulübede oturan futbolcularımızın kalitesi ortada. Yedeklerimiz de çok kaliteli oyunculardan kurulu. Ama Ertuğrul Sağlam, kafasındaki oyun planları doğrultusunda, iç ve dış saha maçları ile Şampiyonlar Ligi gibi önemli mücadeleler için transfer isterse bunu gerçekleştiririz.''

''SİNAN ENGİN KATKI YAPAR''
Beşiktaşlı taraftarların, futbol takımının genel menajeri Sinan Engin'e gösterildiği tepki konusunda görüşlerini açıklayan Kenan Öner, konunun büyütülmemesi gerektiğini ve iyi bir Sinan Engin'in takıma katkıları olacağını dile getirdi.

Sinan Engin'in geçmişte faydalı işler yaptığını ifade eden Öner, ''Duygusal ortamda gelişen tepkiler var. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki bu başarılı Beşiktaş'ın etrafında herkes kenetlenmeli. Eksilerle yanlışlıklar değil, artılarla ve iyilerle düşünmelerini istiyorum. Birlik mesajına önem verelim. Tahriklerden uzak duralım'' dedi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

"Sinan Engin'i çok seviyoruz"

Konyaspor karşılaşması sonrasında açıklama yapan Ertuğrul Sağlam, lige kayıpsız başlamanın önemini belirtti. Takım içerisinde yakalanan huzunu bozulmaması için katkı isteyen Sağlam, taraftarların protesto ettiği Sinan Engin için "Sinan Engin'i çok seviyoruz" dedi.

miz lige kayıpsız başlamaktı ve bunu başardık. Maçın geneline baktığımızda birçok pozisyona girip değerlendiremeyen bir Beşiktaş vardı. Direkten dönen topun yanında, girilen pozisyonların değerlendirilememesi vardı. Biz takımla çalışmaya başladığımızda taraftarımıza heyecan dolu bir futbol vaadetmiştik ancak bugünkü anlamda değildi. Karşılaşmanın son dakikalarında baskı altında oynadık ve onları bir hayli heyecanlandırdık. Konyaspor önemsenmesi gereken bir takım ve böyle bir takımı bizi mutlu eden bir sonuçla geçtiğimiz için oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

"ARTIK HEDEF ZÜRÜCH MAÇI"
Gözlerinin artık Zürich maçında olacağını belirten Sağlam, "Bu maç sona erdi. Önümüzde bizi ve Türk futbolunu çok yakından ilgilendiren bir maç var ve ona konsantre olmalıyız. Hatalarımız elbette var ama her geçen gün oyuncularımızın istediğimiz seviyeye yaklaştığını görebiliyoruz. Her geçen maçta formumuzun üstüne koyuyoruz bu açıdan umutluyum. Hakemler de iyi bir form gösterdiler bu açıdan kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
Beşiktaş taraftarının ilgisinden onore olduğunu belirten Sağlam, taraftarın beklentileri karşısında daha fazla fedakarlık yapıp daha fazla ütetken olmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi ve, "Taraftarlarımız bizi mükemmel desteklediler. Takım içerisinde güzel bir uyum yakaladık ve Beşiktaş'ı seven herkesin bu havaya olumlu etki yapmasını istiyoruz." dedi.

"SİNAN ENGİN'İ SEVİYORUZ"
Sinan Engin'le ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirten Sağlam, "Bizler Sinan Engin'i çok seviyoruz. Her Beşiktaşlı'nın bu olumlu havaya karkı sağlaması, bunu bozmak istyeyenlere ise izin vermemeleri gerekir" dedi.

Bobo'nun uzun sürmeyecek bir sakatlığı olduğunu belirten Sağlam, "Bobo'nın dizinde bir problem daha önceden de vardı ancak çok uzun süre devam edecek bir problem değil" dedi

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:44

Kartal'ın gözü Zürich'te

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Konyaspor'u 1-0 yenerek yeni sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta gözler Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımıyla yapılacak karşılaşmaya çevrildi.

Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla FC Zürih maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dünkü maçta forma giyen oyuncular koşu yaparak çalışmayı bitirirken, diğer futbolcular teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan takım halinde ısınmanın ardından dar alanda pas çalıştı. Tekniğe dayalı bireysel çalışmaların ardından oyuncular küçük sahada çift kale maç oynadı.

Bu arada antrenmana tedavileri devam eden Murat Şahin, Mehmet Yozgatlı, Koray ve Rüştü katılmadı.

RÜŞTÜ, 14 AĞUSTOS SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK
Sakatlığı nedeniyle takımından uzak kalan kaleci Rüştü'nün 14 Ağustos Salı gününden itibaren çalışmalara başlayabileceği açıklandı.

Kulüp doktorları Şenol Akman ve Ayhan Optur, Rüştü'nün 14 Ağustos Salı günü çalışmalara başlayabileceğini açıklarken, Koray'ın ise dünkü karşılaşmada aldığı darbeye bağlı olarak sol alt baldırında ödem meydana geldiğini ve bu oyuncu ile ilgili kararın akut dönemi geçtikten sonra verileceğini ifade ettiler.

Bu arada Beşiktaş, FC Zürih karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x