BOP Eşbaşkanı Tayyip'ten BOP itirafı!!!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 13, 2009 16:43

Erdoğan'dan BOP savunması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup toplantısında BOP Eşbaşkanlığı ile ilgili açıklama yaptı

"Yavru muhalefet şimdi bizi suçluyor BOP eşbaşkanı diye. Sen BOP'un ne olduğunu biliyor musun? Büyük Ortadoğu Projesi, bölgeye barışı, insan haklarını, kadın haklarını ve demokrasiyi getirmek için hayata geçirilmiş bir projeydi. Doğmadan ölmüş bir projedir. Biz bu konuda görev aldıysak, bölge barışı için görev aldık. Yavru muhalefet lideri, partisindeki dış işleri mensuplarından bunun ne olduğunu öğrensin.

Tayyip Erdoğan'ın attığı bir imza yoktur, bu sadece insani olarak üstlendiğimiz bir görevdir. Bunu ikide bir kullanmak siyasi istismardan başka bir şey değildir"

Haberin tamamı için: :arrow: http://haber.gazetevatan.com/Erdogandan_BOP_savunmasi/218082/9/Siyaset

Sanirsin G. W. Bush konusuyor, baris, insan haklari demokrasi götürmekmis bölgeye. Irak'ta ölen 1 milyon insanin vebali boynunda Tayyip! Yatacak yerin yok Tayyip! Artik bugünden itibaren buna ragmen sana oy verecek herkesin yatacak yeri yok, katliamin ortagisiniz hepiniz!

BOP Haritasi:

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Sal Oca 13, 2009 17:31

o zaman karina soyle aglamasin.nazim i da kullanmayin actirmayin kutuyu soyletmeyin kotuyu....agzinizi yikasinizda tovbelerde etseniz kendinize baska sair bulun fitnos ordusu...yalama top baskani...pardon dilim sursmus bop baskotegi pardon bop baskani...cok heyecanlandim top diyince....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İlteriş » Sal Oca 13, 2009 18:08

Insan haklari derken, insanlarin olme hakkini, kadin haklari derken, tecavuzleri, demokrasi derken de etnisite ve mezheplere gore kutuplasmalari kastediyor herhalde BOP esbaskani!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Parola Vatan » Sal Oca 13, 2009 18:41

İŞTE BOP EŞBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN!
Kendi ağzıyla itiraf ediyor!

Kaynak: http://www.doguperincek.info
Kullanıcı küçük betizi
Parola Vatan
Üye
Üye

İletiler: 157

Re: BOP Eşbaşkanı Tayyip'ten BOP itirafı!!!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 13, 2009 20:47

BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan yazdı:Büyük Ortadoğu Projesi, bölgeye barışı, insan haklarını, kadın haklarını ve demokrasiyi getirmek için hayata geçirilmiş bir projeydi.

BARIŞ

Resim

Resim

DEMOKRASİ

Resim

Resim

İNSAN HAKLARI

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

KADIN HAKLARI

Resim

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen AlpereN » Sal Oca 13, 2009 21:54

Katliama ve Zulme ortak olmanın bahanesi olmaz.Yolsuzlukların,hırsızlıkların,vurgunların bahanesi olmaz.Tarihe kara leke olarak geçtin.Tarih seni ihracatı %5 arttırmış,büyümeyi %5 arttırmış,iki kavşak yapmış diye hatırlamayacaktır.

İnsanlık için Sömürü düzenine karşı oldun mu?olmadın mı?
Aydınlanma için ne yaptın?
Demokrasi,İnsan Hakları,İnanç Özgürlüğü için ne yaptın?
Mazlumdan yana mı oldun.Zalimden yana mı oldun?
Hukuktan yana mı oldun? Tertiplerden yana mı oldun?

Tarih sizleri böyle hatırlayacaktır.Kendi vicdanını rahatlatmak için %47'ler size gaz verebilir.Ama şunu bilmek gerekir.O kefeni birgün herkes giydiği gibi sizlerde giyeceksiniz.Ve arkanızdan nasıl konuşulacak şimdiden düşünmeye başlayın.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen talat pasa 1 » Sal Oca 13, 2009 22:44

Erdogan BOB baskani oldugunu yillar önce söledi.Emperyalizmin oldugu yede demokrasi arayanlara gölerim.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen hirbo06 » Sal Oca 13, 2009 23:03

Problem degil,
Bunlarda gomlek bok...Ben o gomlegi cikardim, degistim der, gerceklesen kotuluklerin sorumlulugunu yurtsever Kemalist insanlara yukler gecerler...BOP adi altinda keriz yerine konuldum, aldatildim, kafam basmadi demiyorda, oyle yiyene anlatiyor....
Bak simdi yine merak ettim; Israil'i kinayacak olan CHP nin verdigi meclis bildirisi onerisine neden KARSI CIKMIS sayin dindar basbakanimiz ve AKP li millet vekilleri, bunu da aciklamis mi? En azindan aglayan esine anlatsinda, bizde ona sorariz Tayyip neden boyle yapti diye...Ya da su deniz feneri iddianamesi falan bahsetmis mi?
BOP esbaskani olarak;
Irak'ta yapilan vahsete iste demokrasi geldi gelecek diye goz yummus, tepki koymayarak destek vermis, hamiligini yapmis,
BOP projesi icerisinde yer alan Kurt politikasini benimsemis, kayitsiz uygulamaya koymus,
Kibris'ta teslimiyetci politikanin takipcisi olmus, 30 yillik politikalari BOP projeleriyle degistirmis, karsi cikanlari goreveden indirmis, ve hatta Ergenekon adi altinda iceri tiktirmis,

Ben kisisel olarak ne BOP tan vazgectigine, ne de aldatildigina inaniyorum... Isbirlikci, teslimiyetci politikalari Turkiye'yi ucuruma suruklemekte ve Hak'tan Hukuktan bahsederek ulusumuzun sonunu hazirlayacak calismalar icerisine girmektedirler.
Vatan hainligi kavraminin tekrar yapilmasi ve gerekli cezai hukumlerin Ataturk zamaninda oldugu gibi yasalarimiza girmesi dilegiyle,
Hirbo06
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen talat pasa 1 » Çrş Oca 14, 2009 11:05

Tayyip Erdoğan, İşçi Partisi'nin tespit ettiği 31 ayrı yerde göğsünü gere gere ben BOP eşbaşkanıyım diyerek ABD'nin projelerinde görev aldığını itiraf etmiştir. Bugün (13 Ocak 2009) yine Akp'nin grup toplantısında TBMM çatısı altında bu görevinin 32. itirafını yaptı.
İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek bütün hayatı boyunca emperyalızmle mücadele ettiği için bugün tertipler sonucu Silivri Cezaevinde bulunmaktadır. Sayın Doğu Perinçek defalarca belirtmiştir "Başka devletin görevlisi bırakın Başbakan olmayı muhtar bile olamaz." Ama ne yazık ki Tayyip Erdoğan ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesinde görevli olduğunu hemde Meclis çatısı altında itiraf edecek kadar pervasızdır.
Büyük ortadoğu Projesi demek bugün Filistin'in yaşadığı şey demektir. Türkiye'nin tıpkı bugün İsrail'in Filistin'e yaptığı gibi Amerika namına komşularına saldırması demektir. Tayyip Erdoğan ve suç ortağı Abdullah Gül bu Amerikan projelerini daha rahat hayata geçirmek için Ergenekon safsatasıyla memlekette ne kadar antiemperyalist var hepsini susturmaya çalışmaktadır.
İşçi Partisi her zaman olduğu gibi bugün de bunlarla her şartta mücadele edecektir.

Ekte bu konuyla ilgili İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Sayın Mehmet bedri Gültekin'in bugün yaptığı basın açıklaması metnini, İşçi Partisi Genel Sekreter Vekili Sayın Mehmet Cengiz'in 14 Mayıs 2008 tarihli Anayasa Mahkemesine başvuru dilekçesini, Tayyip Erdoğan'ın ne zaman ve nerelerde bu itirafı yaptığının ayrıntılı listesini ve görüntülü itiraflarını bulabilirsiniz.

Selam ve dostlukla.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen Mahir Çayan » Çrş Oca 14, 2009 12:53

Emperyalizme karşı konulduğu vakit,terörist dendi gençliğe.

Birileri şapkasıyla kapitalizme selam dururken,gençlik asıldı-kesildi.Şapkası kafasında olanlar,halen sefasını sürmekteler,genç cesetlerin üzerine kurdukları hayatın.

Siyonist İsrail'e karşı durulduğunda,masum Filistin Halkı'nın kurtuluş mücadelesinde,onlara destek olunduğunda,terör örgütleri ile işbirliğiyle suçlandı,duyarlı Atatürk Gençliği!

Sonra bu gençlerin üzerinden,FKÖ ve PKK aynı kefeye konuldu.

PKK'ya destek veren hain kesim ile vatansever gençlik,bir addedildi.

Sonuç,FKÖ'ye kim destek verirse versin,bölücü sempatizan yaftasını alnının ortasına yedi.

Kazanan ve tabii ki de planı yapan kim,Siyonist ideoloji ve yardakçıları.Masum halkların yanında yer alan ve almaya da devam edecek olan Atatürkçü Türk Gençliği,fikren ve bedenen soykırıma uğradı!Gazze'de katledilen genç jenerasyondan(Bu İsrail'in 70 yıllık planıdır!),80 öncesinde katledilen gençliğin hiçbir farkı yoktur.Emperyalistler,karşılarında,onlarla baş edebilecek müttefik oluşum istememektedir.

Varsın,Cihad istensin!

Varsın Yunanistan ayağa kalksın!

Varsın mitingler yapılsın!

Şimdiden sonra;

VARSIN DEVRİM YAPILSIN!

Değişen hiçbir şey olmayacak!

Çarka sokulan çomak,onu tutan el,kırıldı!

Çarka çomak sokmak,cüret ister.Bu cüret,yıllar önce kırıldı.Artık milletimiz,bir olmak,birşeylere dur demek için,illâ olağanüstü hâl(savaş) beklemektedir.
Kullanıcı küçük betizi
Mahir Çayan
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen mukanorkan » Çrş Oca 14, 2009 20:45

tayyibin yüzünün rabbiası kaymış çok tuhaf bakıyor ben işbirlikçiyim diye ama bu millet buna hala kanıyor
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 18, 2009 1:25

BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan Anayasa suçu işlemiştir!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x