Borsanasiloynanir.co En Çok Takip Edilen Hisselerin Uzman Yorumlarını Listelemeye Başladı!

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Borsanasiloynanir.co En Çok Takip Edilen Hisselerin Uzman Yorumlarını Listelemeye Başladı!

İletigönderen gunceakay » Prş Ara 07, 2017 14:12

Resim

Borsa konusunda takip edebileceğini en dolu web sitelerinden birisi olan Borsanasiloynanir.co, bünyesine yeni hizmetleri dahil etti. Aldığımız yorum ve talepler karşısında, en çok takip edilen hisse senetlerinin uzman yorumlarını sizler için bir araya getirmeye başladık. Hisse yorumları kategorisi altında şimdilik en çok izlenen 16 hisse senedinin yorumlarını yayınlıyoruz. Her gün güncellediğimiz bu sayfalar, sizlere farklı yorumları tek bir yerden takip etme imkanı sunuyor.

Borsanasiloynanir.co tarafından listelenen hisse yorumlarından birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum:

Türk Hava Yolları (THYAO) Hisse Yorumları ve Analizleri Sayfası

Resim

Dünyanın en iyi 10 havayolu şirketinden biri olan Türk Hava Yolları, sizlerin de çok iyi bildiği gibi en çok izlenenler listesinde hep yer alıyor. Bizler de THY için uzmanlar tarafından yapılan en son yorumları ve analizleri, tek bir sayfa üzerinde yayınlıyoruz. Üst kısımda en son yorumları verirken, altlara doğru inildikçe eski yorumlara da göz atabiliyorsunuz. Bu sayede hisse ile ilgili geniş bir bakış açısına sahip olabiliyorsunuz.

Aselsan (ASELS) Hisse Yorumları ve Analizleri Sayfası

Resim

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birisi olarak Aselsan hisse senetleri için de uzman yorumlarını bir araya getiriyoruz. Savunma sektöründe dünyada adından sıkça söz ettiren Aselsan, büyük başarılarla ülkemizin değerli şirketleri arasında yer almaktadır. Hisse senetleri ise birçok yönden öne çıkmakta ve yatırımcıların yakın markajında bulunmaktadır. Bizler de sizin için ASELS kodlu hisseler için yapılan yorumları ve analizleri tek bir sayfada derliyoruz.

Ereğli Demir Çelik (EREGL) Hisse Yorumları ve Analizleri Sayfası

Resim

Ülkemizde ve Borsa İstanbul'da parmakla gösterilen şirketlerden birisi de Ereğli Demir Çelik'tir. Hisse performansı ile de sürekli önerilenler listesinde yer almaktadır. Performansı ve verimliliği ile öne çıkan Ereğli Demir Çelik hisselerine ait yorumları da web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Bankaların ve aracı kurumların uzmanları tarafından yapılan EREGL hisse yorumlarını, sizler için tek bir sayfada topluyoruz. Son yorumları üstte bulabilirken, hisseyle ilgili geçmiş bilgileri alt kısımda bulabilirsiniz.

Sonuç olarak; bu hisse yorumlarının birer yatırım tavsiyesi olmadığını ısrarla dile getirmek istiyorum. Ne bu yazı ne de http://borsanasiloynanir.co/ adresinde bulunan yorumlar, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan bilgilere göre yatırım kararı alınması durumunda sorumluluk kabul edilmemektedir.

Kaynak: http://altaybilgin.blogspot.com.tr/
Kullanıcı küçük betizi
gunceakay
Üye
Üye
 
İletiler: 22
Kayıt: Pzt Kas 20, 2017 18:33

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x