Boynuz kulağı geçti!!! Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi rekabeti

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Boynuz kulağı geçti!!! Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi rekabeti

İletigönderen Veled » Cum May 18, 2007 22:17

Boynuz kulağı geçti!!! Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi rekabeti üzerine ilginç analiz!!!

Her iki dizide de hastane sahnesi vardı… Ama birisi sanki dispanser, diğeri ise adeta 5 yıldızlı idi… Acı Hayat’ta ki hataları biz sayamıyoruz bile… Diğeri ise adeta 'o' hatayla devam ediyor… Birisi usta, diğeri çırak… Bize göre çırak olan ustayı cebinden çıkarıyor

Kurtlar Vadisi dizisi Türkiye insanının hayatına girdiği zaman Osman Sınav ve Raci Şaşmaz ortak yapımıyla girdi…Dizi bir anda ülke gündemine oturdu… Ardından efsane oldu… Sonrasında Osman Sınav diziden ayrıldı… Raci Şaşmaz kaldığı yerden yoluna devam etti… Osman Sınav "Acı Hayat" dizisiyle tekrar vitrine çıktı… İkisi de birinciliği kimseye bırakmıyor…

Birisi yılların Osman Sınav'ı, diğeri ise Osman Sınav ile bu yola baş koyan çiçeği burnunda yapımcı… Bu hafta her iki diziyi de mercek altına aldık… Aralarında o kadar fark var ki aynı kefeye koymak bile içimizden gelmiyor… Birisi Amerikan film endüstrisi yapımı gibi… Her türlü imkan ve kalite var… Diğeri ise adeta üçüncü dünya ülkelerinin yapımı gibi… Birisi izle beni diyor… Diğeri beni nasıl izliyorlar, ben nasıl biriciyim diyor… Kendisi de bu işe şaşırıyor… Dün gece Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlerken büyük keyif aldık… Hele bir helikopter sahnesi vardı ki adeta gerçek gibi… Ama on beş gün önce Acı Hayat dizisinde bir helikopter sahnesi vardı ki hiç sormayın!!! O helikopter nerede ise insanlar tarafından ellerinin üstlerinde götürülecek kadar ilkeldi… Havada mı, yerde mi gidiyordu hiç belli olmuyordu… Her iki dizide de hastane sahnesi vardı… Ama birisi sanki dispanser, diğeri ise adeta 5 yıldızlı idi… Acı Hayat'ta ki hataları biz sayamıyoruz bile… Diğeri ise adeta 'o' hatayla devam ediyor… Birisi usta, diğeri çırak… Bize göre çırak olan ustayı cebinden çıkarıyor… Bravo Raci Şaşmaz'a … Sana ne diyelim ki Osman Sınav!...

Kaynak : medyafaresi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x