Bozkırın Efendisi

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Bozkırın Efendisi

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 27, 2009 14:04

Sizlere bir kitap önermek istiyorum arkadaşlar.Uzun yıllardır bu kadar beğendiğim ve bana göre bu kadar başarılı bir kitap okumadım.Bu sıcak yaz günlerinde kendinize her gün birkaç saat ayırıp kafa dinlerken okuyup hem bir şeyler öğreneyim ve hem de eğleneyim düşüncesindeyseniz Dr. Murat Kınıkoğlu'nun yazdığı bu tarihi romanı size tavsiye ediyorum.
Kitap 7. yüzyılda Orta Asya'da geçiyor ve inanın o kadar güzel bir dille yazılmış ve o kadar güzel kurgulanmış ki,gündemi de biraz takip ediyorsanız okurken günümüze gelip karşılaştırmalar yapacaksınız ve tekrar 7. yüzyıla gideceksiniz.
Son derece başarılı bir TÜRK kahramanlık romanı olmuş bu kitap.
Pekçok yabancının kaleminden birçok tarihi roman okudum ve inanın Murat Kınıkoğlu'nun kitabı bu okuduğum romanların hiçbirinden geri kalmamış.

Doğan Yayıncılık'ta basılan bu kitabı lütfen alın ve okuyun arkadaşlar.Okuyun ki bir TÜRK yazarımız emeğinin karşılığını almış olsun ve sizler de tarihimiz hakkında bilmediğiniz bazı şeyleri bu kitap aracılığıyla öğrenin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Balasagun » Cmt Haz 27, 2009 14:26

Kitap okumayı severim. Bu 'kitap önerin' için sağol Çetin Taş.

[img]http://www.siyasalkitap.com/imgs/bozkirin_efendisi.jpg[/img]
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 27, 2009 15:45

Rica ederim Balasagun kardeşim.İnan ki pişman olmayacaksın,kitabı bitireli 2 gün oldu ama halen etkisindeyim.Ya ben uzun zamandır çok fazla dandik kitap okudum ve onların üzerine bu kitabı okumak beni sevindirik yaptı veya kitap gerçekten de çok güzel.(İpucu vereyim,ben dandik kitap okumam:))) )
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen AlpereN » Cmt Haz 27, 2009 21:00

Roman okumak pekte bana hitap etmez.Belkide hiç okumamış olmamdan kaynaklanıyoda olabilir.Bu yaşta hiç roman okumadım ne kadar ilginç değil mi, ama 1 yıldır kitap okuma alışkanlığı kazandığım için en azından ayda 1 tane okuyorum.Bu romanıda alıp okumak istiyorum.Türk Kahramanlık Romanı kulağada güzel geliyor.Goethenin Faust kitabını alacaktım öncelikli ama önce bunu alayım.Sonra sıra onada gelir.

teşekkürler Çetin abi güzel bir kitaba benziyo ilgimi çekti gerçekten.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen xytunaboyluxy » Cmt Haz 27, 2009 21:20

Arkadaşım merak ettim şimdi insan tarayıcıdan geçirir nete atardı. nerden bulalım.bu kitabı . hem faydalanmış olurduk.
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen yahac » Pzr Haz 28, 2009 1:33

xytunaboyluxy yazdı:Arkadaşım merak ettim şimdi insan tarayıcıdan geçirir nete atardı. nerden bulalım.bu kitabı . hem faydalanmış olurduk.

Hocam ayip oluyor ama. Internet uzerinden de siparis verilebiliyor. Biz dunyanin obur ucundan siparis verip Turkiyeden kitap gtetirtiyoruz... Olur olmaz herseye ne paralar harciyoruz da kitaba mi harcayamiyacagiz... Hersey de bedava olmaz ki... Hele de kendi yazarlarimiza daha cok destek olmamiz lazim degil mi...

al sana bir secenek: http://www.kitapyurdu.com
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

İletigönderen zfrtxt » Pzr Haz 28, 2009 2:07

ekledik sepete cetin abi oneriyorsa vardir sebebi sanirim. yalniz cetin abi onumuz yaz yolumuz turkiyeye duser ise nerden temin edebiliriz kitabi mesela d&r larda bulunur mu?
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen xytunaboyluxy » Pzr Haz 28, 2009 2:18

Net üzerinden alış verişe kişisel olarak hiç güvenmiyorum, En azından konusu hakkında bir fikir vermesi için ön sözü veya özeti verillseydi.gidip, yerinden satın alır okur, yazara destek olurduk. Şimdi kalk git , satın al sonra hoşuna gitmez ise bırak. zaman kaybı , birde İstanbul trafiğinde eziyet çek...
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 28, 2009 14:41

Alperen kardeşim,vallahi iyi yaparsın bu kitabı edinip okuyarak.İnan pişman olmayacaksın.

zfrtxt kardeşim,ben D&R'dan almadım,Beylikdüzü Migros'ta ki şu an adını hatırlayamadığım kitapevinden aldım.Ama DOĞAN YAYINCILIK'ın kitabı olduğuna göre sanırım tüm D&R mağazalarında bu kitabı edinebilirsiniz.

İnternet üzerinden siparişlere ben de çok güvenmiyorum ama yahaç kardeşimin adını verdiği site sanırım internet üzerindeki en güvenli kitap alışverişi yapılabilecek sitelerden birisidir.

xytunaboyluxy kardeşim.DOĞAN YAYINCILIK,yukarıda da yazdığım gibi önde gelen yayınevlerinden birisidir.Bu nedenle her kitapçıda bu kitabı bulabileceğinizi düşünüyorum.Kitabın konusunu aslında kabaca anlattım.TÜRK TARİHİ ROMANI dedim.TÜRK KAHRAMANLIK ROMANI dedim.7. yüzyılda ki Orta Asya'da ki Türkler'in durumunu anlattığını söyledim.Kitabın kurgusunun son derece güzel olduğunu ve o derece ki günümüzde ki bir takım politik-siyasi olaylarla benzeşmeleri okurken fark edip günümüz ile 7. yüzyıl arasında gidip geleceğinizi yazdım.Sanırım bundan daha fazla kitap ile ilgili bilgi vermek,konuyu anlatmak kitabı okuyacak olanlara da,yazarımızın emeğine de haksızlık olur.
Sevgiler.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x