Bu Baykal Ajan Mı Ola?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Bu Baykal Ajan Mı Ola?

İletigönderen recepkuyubasi » Sal Şub 09, 2010 23:54

Zaten kendisinin recebi meclise sokma konusundaki gayreti beni işkillendirmişti. Ama diyordum içimden vatandaş bu adamı istiyor diye önünü açtı, yiğitçe davrandı. Zaten yiğidin malı meydandadır.
Ama bu Fransa olayını neden gündeme taşıdı bir türlü anlamadım. recebim zaten kabadayılık yapacak yer aramıyor mu? Olay doğru olsa bir türlü olmasa başka türlü. Ama hiçbir türlüsünün akepeye muhalefet olarak kullanılacak bir yanı yok. Zat-i şahaneleri sadece kabadayılığa değil mağdurluğa da talip değil mi? Yaşlandı mı bu adam yoksa ajan mı? Ne zaman düşecek yakamızdan?
Yeni bir şey üret be kardeşim.
BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR
Kullanıcı küçük betizi
recepkuyubasi
Üye
Üye

İletiler: 37

Re: Bu Baykal Ajan Mı Ola?

İletigönderen İlteriş » Sal Şub 09, 2010 23:59

Bugune kadar "Baykal AKP'ye calisiyor" tezini, bu aciklamasindan daha cok destekleyen baska bir konusmasi olmadi. Resmen, kivrak, dansoz tayyip'e gol yapmasi icin pas verdi!
Bu kadar buyuk densizlik olamaz!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Urunguj » Çrş Şub 10, 2010 1:44

Fransa eski cumhurbaşkanı eşsiz gel dediyse, ve bizim başbakanımız eşsiz gittiyse. bu o zaman dile getirilmeliydi.

Ayrıca bu bilinmedik bir şey değil. O günlerde internette olan, gazete okuyan herkes biliyor bunu.!!!

Lanet olsun CHP politbürosu'na! Bu kadar çağdışı oldukları için!!!

CHP'yi gençlerden koparıyorsunuz.

Gençler önemli, genç olacak çocuklar. Hepsi de AKP'nin etki alanında!!!
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

İletigönderen maydonos » Çrş Şub 10, 2010 2:32

Baykal gitsin artik su partinin basindan. Zaten Demirel'in Chp'ye armagani degil mi? Adam gibi birisini secsinler. Biktik rte'yi beslemesinden. Yalcin Hoca gecen bir programda ulusal kanalda bir dunya foyasini anlatti. Yeter artik. Rezillik.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen jakoben » Çrş Şub 10, 2010 4:04

gerçekten artık bu kadarı da olmaz,bu kadarda belli edilmez ki bu dökülen paçavraları kurtarma çabaları.insanları aptal mı zannediyor bunlar?hadi anladık ab'yi desteklemenizi,çarşaf açılımınızı,cübbelilerle telefon görüşmelerinizi,bu sözleri eden şahsın küresel elitlerle şahsi ilişkilerini de bir kenara koyuyoruz,abd faşizmine de tek kelime etmemenize,tüsiad yalakalığınıza da birşey demeyelim de siz de biraz muhalefet yapın ya!beylerbeyi görüşmelerinizi de sormuyoruz tamam ama bir beylerbeyiyle kalsın.chp'yi eleştirmemek için çaba sarfediyorum inanın günlük hayatımda ama bu baykal ve etrafınfaki birkaç kişiyi nasıl savunalım ki?
Kullanıcı küçük betizi
jakoben
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen bezgin » Çrş Şub 10, 2010 19:58

Evet, Baykal ajandir arkadasim, hem de tescilli ajan.

Baykal ajan da siz cok mu düzgünsünüz?

Duyan da sizi yilda 365 gün muhalefet yapan, CHP icinde aktif, yurt sorunlarina duyarli insanlar zanneder.

Halbuku gercek bu mu? Türban ve laiklik diye sacma sapan bir gündem yarattiniz. Vatanin topraklari, isletmeleri sanayisi satildi, simdi de kani satiliyor Conilere neredesiniz?

Bence en büyük ajan CHP secmeni oldugunu iddia edenlerdir.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Çrş Şub 10, 2010 21:38

bezgin yazdı:Baykal ajan da siz cok mu düzgünsünüz?

Evet evet, biz de birazcik ajaniz. Baykal'i elestirdigimize gore ucundan sarigul ajaniyiz. CHP'nin kirilmis oklari tamir olsun dedigimize gore azicik da Kemalist ajanlariz. Biraz da anti-emperyalist hezeyanlar icinde oldugumuz kesin. AB ile onurlu uyelik pesinde de degiliz, biz kesin ulkeyi muasir medeniyetten uzaklastirmak isteyen gericilerin ajaniyiz. Nato'cu Oymen'i de elestiririz, Shangay isbirligi orgutu ajani miyiz neciyiz biz?

Tam bagimsizlik hayallerimizi CHP genel merkezine gommeye kalkiyorlarmis, cenaze namazina katilmamisiz. Hala Tam Bagimsizlik diyormusuz, anarsist miyiz neyiz biz!

Basimiza cuval geciren adamin "onur"una yemek yiyenler nedense bizim Onurumuza dokunuyormus! Bozgunculuk yapiyor da olabiliriz...
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen bezgin » Çrş Şub 10, 2010 22:26

Cuvalcilarin onuruna 60 yildir yemek yeniyor bu memlekette. 60 yildir.

Dün de bozguncu degildiniz, bugün de degilsiniz.

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen recepkuyubasi » Çrş Şub 10, 2010 22:36

Bomboş bir oda, odanın içinde bir adam bir de kedi.
Kedi önceden tırmalamış mı ne, yüzünde kanlı çizikler adamın.
Elinde sopa var, belli ki intikam zamanı.

Normal bir insan rahat getirir bu hikayenin sonunu. Adam sıkıştırır kediyi köşeye bir sopa vurur. Kedi yüzüne sıçrar, tırmalar adamı, kaçar başka köşeye. Adam koşar yakalar, vurur sopayı.
Adam bir taraftır kedi öbür taraf. Adam eğer her köşeye sıkıştırışında kediye bir küçük yol bıraksa kaçacak hem kaçarken sopayı vurur kıçına hem de yüzünü sakınmış olur.
Acaba diyorum bu haliyle CHP bizim her seferinde kıçımıza sopayı yediğimiz kaçış yolu mu?
BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR
Kullanıcı küçük betizi
recepkuyubasi
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Çrş Şub 10, 2010 22:56

recepkuyubasi yazdı:Acaba diyorum bu haliyle CHP bizim her seferinde kıçımıza sopayı yediğimiz kaçış yolu mu?

Sopayi kicimiza degil de kafamiza yemeye alismisiz, bagimlilik yapmis. Tekrar tekrar kafamizi uzatmamizin sebebi bu olsa gerek.

Nomal sartlarda bugün cuval olayinin sorumlularini, sermayenin katillerini, AKPKK gibi yari partimsi terör örgütünü konusmamiz gerekirdi. Cuval olayinin sorumlulari koltuklarinda oturmaya devam eder, sermaye cinayet isler, AKPKK terör estirirken siranin muhalefete gelmesi ilginc.

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 10, 2010 23:06

bezgin yazdı:Nomal sartlarda bugün cuval olayinin sorumlularini, sermayenin katillerini, AKPKK gibi yari partimsi terör örgütünü konusmamiz gerekirdi.

Onlari konusuyoruz zaten. AKaPe'nin tüm pisliklerini ortaya döküyoruz. Ama bunun yaninda NATO'cu pasalari da, NATO'cu CHP'yi de, NATO'cu MHP'yi de konusacagiz. Zira bu son ikisi AKaPe'den kurtulusun yolu degildir. NATO bakar AKaPe cok yiprandi, getirir diger NATO'cu partileri.

NATO'ya, AB'ye rest cekmedikten sonra benim gözümde hic bir farklari yoktur.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen gerçeği arayan » Çrş Şub 10, 2010 23:16

Baykal’ı çok sevdiğimden değil, ama önce bir neden böyle bir şey söylemiş olabileceğini anlamak istiyorum ki adama haksızlık etmeyelim. Acaba yurt içinde kükreyen aslansın, yurt dışında da kuzu mu demeye getiriyor? Burada üç yıl önce eşi GATA’ya alınmamış diye kıyametleri kopartıyor, ama bilmemkaç yıl önce eşinin Fransa’ya istenmemiş olmasını sessizce geçiştiriyor. Fakat GATA muhabbetinde Erdoğan’a eşin üzerinden politika yapma diyen de Baykal (???)

Bazen sanki Baykal fazla düşünmeden kısa vadeli primler uğruna öne atılabiliyor. Örneğin Erdoğan ben Ergenekon’un savcısıyım deyince ben de öyleyse avukatıyım demesi çok büyük bir taktik hataydı. Tarafsız kalıp Erdoğan’ı böyle bir hukuk meselesinde tarafsız olmamakla suçlaması gerekirdi. Ben avukatım deyince bu hakkını kaybetti.

Keşke parti meclisindeki eskimiş ekibini de alarak CHP’den kontrollü bir çıkış yapabilse. Yeni kadrolar bize eskilerini aratmamalı.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 10, 2010 23:21

gerçeği arayan yazdı:Örneğin Erdoğan ben Ergenekon’un savcısıyım deyince ben de öyleyse avukatıyım demesi çok büyük bir taktik hataydı. Tarafsız kalıp Erdoğan’ı böyle bir hukuk meselesinde tarafsız olmamakla suçlaması gerekirdi. Ben avukatım deyince bu hakkını kaybetti.

Sadece öyle olsa iyi, olay tamamen carpitildi ve Baykal'in üzerine yikildi. Tayyip'in ilk hamleyi yaptigini anli sanli Cumhuriyet Gazetesi yazarlari dahi animsayamadi gecenlerde, isi horoz dögüsü gibi sergilediler.

Yalniz, bu Fransa olayinda Baykal dogru söylüyordu. Tayyip 2004'de esi ile gidememisti Fransa'ya, ancak 2008'de oldu bu ziyaret. AKaPe halka yine yalan söyledi. :arrow: http://ulusalkanal.com.tr/index.php?opt ... 0&Itemid=4
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İrfan Tuna » Prş Şub 11, 2010 0:21

Türk-Kan yazdı:
bezgin yazdı:Nomal sartlarda bugün cuval olayinin sorumlularini, sermayenin katillerini, AKPKK gibi yari partimsi terör örgütünü konusmamiz gerekirdi.

Onlari konusuyoruz zaten. AKaPe'nin tüm pisliklerini ortaya döküyoruz. Ama bunun yaninda NATO'cu pasalari da, NATO'cu CHP'yi de, NATO'cu MHP'yi de konusacagiz. Zira bu son ikisi AKaPe'den kurtulusun yolu degildir. NATO bakar AKaPe cok yiprandi, getirir diger NATO'cu partileri.

NATO'ya, AB'ye rest cekmedikten sonra benim gözümde hic bir farklari yoktur.

Sevgili Türk-Kan'ın yazdıklarına aynen katılıyorum.

Programıyla, siyasal duruşuyla, ülkemiz için en büyük tehdit kaynağı olan ABD emperyalizmine karşı tavır alamayan partilerin, AKP'den hiçbir farkları olamaz elbette.

Aynı özelleştirme programlarını savunuyorlarsa... Emperyalist merkezler tarafından ülkemize dayatılan ve ekonomimizi çökerten aynı 'serbest piyasa ekonomisi' programını savunuyorlarsa... Koalisyon ortağı oldukları dönemde göz bebeği kuruluşumuz olan Türk Telekom'la ilgili emperyalist dayatmalara isyan eden bakanlarını feda edecek kadar teslimiyetçi politikalar izlemişlerse... ''NATO'dan çıkalım'' demiyorlarsa... ABD'ye karşı açık ve net tavırlar alamıyorlarsa... Tefecilerin kasasına akan kaynaklarımızın yolunu keseceklerine ilşkin bir programları yoksa... Kumarhane kapitalizminin, Soros'ların ülkemizdeki soygun ve vurgun merkezi olan ''İMKB'yi kapatacağız'' diyemiyorlarsa... ''Nereden Buldun Yasası'nı çıkaracağız ve kararlılıkla uygulayacağız'' diyemiyorlarsa... AKP'den bir farkları olabilir mi? Ülkemizin ve halkımızın kurtuluşuna bir katkıları olabilir mi?
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen bakkal » Prş Şub 11, 2010 2:13

arkadaşlar la işyerimde oturuyoruz
bir tanesi kumandayla kanalları tararken
meclis tivide sahte kasımpaşalı nın konuşmasını yakaladı
dur dedik değiştirme
meclisteki tansiyon dan en heyecanlı yeri yakaladığımızı anladık terör suçlamalarına cevap veriyordu
dedi ki birileri var ki şehit cenezelerin den medet umuyor hatta şehit haberleri gelsin diye dua ediyor bundan nemalanıyor
tabi mehepeyi kastettiği orta da ama yüzü gözü kan çanağına dönmüş
doktor olan arkadaş birden ayağa kalktı CALİGULA DÜŞÜYOR seyredin bak dedi
ordunun yapamadığını bütün tetiklemeyi önleyici haplarına rağmen canlı yayında herkesin ortasın da bir kriz yapacak dedi vatan kurtuluyor vatan dedi
birden tamda kemal anadol kürsüye en çok yaklaştığı iyicene sahte kasımpaşalıyı uçurmaya başladığı bir anda DENİZ BAYKAL bir el işaretiyle bütün grubunu dışarıya çıkarmaz mı bir den sahte kasımpaşalının yüzüne renk geldi istediği gibi atıp tutmaya başladı rahatladı BAYKAL gene onu kurtardı kriz öncesi belirtileri farketmişti bizim doktorun
hevesi kursağında kaldı anımı sizlerle paylaşmak istedim
bir daha ki krize kaldık artık
=bakkal=
Kullanıcı küçük betizi
bakkal
Üye
Üye

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

x