gönderen ercan » Cum Kas 02, 2007 4:19
şimdi ben hemen tabi haberin kaynağına baktım,internethaber.com diye bir site,ne zaman yayına başladı bilmiyorum ama ben ilk defa bu haber vasıtasıyla bu siteye girdim,hemen gördüm ki bu site hükumeti destekleyen bir site,bakın haber sitelerinin yüzde doksandokuzu böyle az veya çok psikolojik savaş yapıyor,benim bildiğim iki tane türk milletinin vicdanını kollayan haber sitesi vardı,biri ne hikmetse kapandı(kanaltürk ün sitesi),diğeri de yenicaggazetesi.com,bunlardan başka türk milletinin vicdanına hitap eden site yok,sizn bildiğiniz varsa benimle paylaşın ben de bileyim,bunun yanında amerikan ve batı emperyalizminin işgal den önce beyin sömürmek ve işi beyinde bitirmek için çalışan medyası vardır,o siteler dolu,say say bitmez,sadece sitelerde 8sütun,haber1,haber7,haber3,açıkhaber,wordpress,...,bunlar psikolojik harekatın cepheleridir,bunu bilerek haberleri okursanız yani haberi akıl süzgecinden şöyle bir geçirirseniz görürsünüz zaten.bi iki de türk milletine hitap eden bildiğim program var,birisi yalçın küçük ün konuştuğu program biri de nihat genç in programı,banu avar ın programı,ara sıra ibrahim karagülle güzel konuşur,yine trt int kanalında gece ve sabhları yapılan aydın bakışı programı güzel olur bazen sunan kişiye göre,vs..bunlardan başka ben türk diyeni görmedim,gerisi ya avrupa ya amerika diyor,sizin bildiğiniz varsa benimle paylaşın ben de bileyim.
Osman Pamukoğluna gelince bu insan ne diyor,uyan be tosunum uyan diyor,ne desin amerikanın ab nin üzerimizde plan üstüne plan yaptığı bu dönemde yatın uyuyun mu desin,ben kitaplarını okumadım,sanırım beş tane kitabı var,okuyup yorum yapmak lazım,ama ben videolarından gördüğüm kadarıyla konuşursam hiç bir ynlış ifadesine rastlamadım,biz görvimizi zor şartlar altında başarıyla ifa ettik diyor,devletimize halel getirmedik,sınırlarımızı pkk terör örgütne karşı koruduk,vatandaşımızı da terör örgütüne karşı korduk diyor videolarında,bunun neresi kötü?savunmasa mıydı,peşkeş mi çekseydi,bence başbakan osman beyin "eğer iyi değilse başınızdaki sürekli deneyin,aklınızla kalbinizle deneyin,ta ki liderinizi bulana kadar" sözlerine içerledi herhalde,başbakan ister ki millet o ne dese yapsın ,bunlar cemaat kültüründen gelir,fikri hür vicdanı hür adama alışık değillerdir,elbette bu onlara dokunur.
tahrik memuru demiş,sen abd nin bop projesinde ayarlı hükumet olacaksın,abd nin çizdiği sınır neyse orada yürüyeceksin sonra gelip ben türk devletinin başbakanıyım diyeceksin bu tahrik olmayacak,osman bey insanımıza gerçeklerden bahsedince,gözünü açınca tahrik memuru olacak,başbakan yine kişiliğini ortaya koymuş ne diyeyim...
siyasete girseydin diyor,her memlekenini düşünen parti kurmak zorunda değil,partiler zaten var,partilerin siyasal görüşleri de belli,o partilerde görevini yerine getiremeyen,getirmek istemeyen,veya dış güçler için çalışan vaan hainleri var,sorun siyasal görüş eksikliği değil,uygulamada sorun var.ayrıca bir insan memleketini düşündüğü için lider olmaz,lider vasfı vars zaten var olan vatanperver insanları bir araya toplar ve güç birliği yaratır,uygulamalarıyla milletinin önünü açar,önünü tıkamaz,ne diyeyim başbakan kendi kişiliğini ortaya koymuş...