Bugün Kurtuluş'ta; Bira, Türban ve Kadın...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Bugün Kurtuluş'ta; Bira, Türban ve Kadın...

İletigönderen Panzehir » Cum May 04, 2007 0:53

Şimdi nereden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle bir dalalım konuya... Bugün, dersten sonra arkadaşlarla halı saha maçına gittik Kurtuluş'a... Herneyse maç bitti, soluklanmak için de içecek birşeyler alıp, Kurtuluş Parkı'nda oturduk, dinleniyoruz. Ben baya bi dinlenmeye çalışıyorum, 1 saatlik uyku, arkasından derse girme olayı, arkasından 1 saatlik maç, iflahın kesilmesi durumu mevcut bende... Sohbet ediyoruz 14 kişi... Birden gözüm başka bir masaya kaydı ama nasıl bir kaymadır ben de anlamadım... Sonuca geleyim; sonuç alttaki resim...

Yer : Kurtuluş Parkı ( Ankaralılar bilir, Ankara göbeklerinden biri... )
Saat : 19:15 civarı...

Ömrü hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşılaştım, hem de canlı olarak... "Vay babam...Uff, ufff..." demekten de kendimi alamadım / alamadık...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Tsigalko » Cum May 04, 2007 1:36

İstanbul-Camlıca
İstanbul-Belgrad
İstanbul-Fethi Paşa
Desem İstanbullu arkadaşlar anlar ama bilmeyenler için bir açıklama yapayım...
Senin gösterdiğin sadece ters bir davranış, ama belirttiğim yerlerde içki alemimi dersin,Kimin eli kimin bilmem nesinde mi dersin ne dersen de alayına kadar her türlü edepsiz ahlaksız davranış var...İnsanlar hangi akıl mantık ile o türbanı takarlar bilemiyorum.
Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim türbanı iş için kullananlarda var.
Örn;
Mesela başı açık birisi içse senin diyeceğin tek şey vay be kıza bak sokak ortasında içki içiyor, ama bunu bir türbanlı biri yaparsa vaşş şekle bak dersin acaba niye türbanlı niye içiyor dersin.
Benim bir ortamda geçen aklımda kalan diyalog;
A:Ulan kıza bak bu gece saati burada ne işi var.
B:Ya git işine A türbanlı bir kız bu.
A:Ya bilmem ama bana acayip geldi.
B:Bana da ama günah almayalım boşver.
A:Yani ama bilemiyorum.
Aradan 15 Dk geçer bir genç halk dilinde hippi tarzı bir veled kıza sarılarak boynundan öpe öpe ortamdan götürür.Gerisi günah alınmaz ama malum.
Mesela bizim toplumumuzda ayak fettishi,boyun fettishi,Türban fettishi insanlar var çünkü ticari bir araç olarakda kullanılıyor türban...
En son Tsigalko tarafından Cum May 04, 2007 1:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Cum May 04, 2007 1:46

Benim şaşkınlığım hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyor olmam aslında. Bunda yadırganacak bir durum yok. Ama doğrudur; işin içine türban girince olay daha da farklı boyutlara varıyor. Burada, resmi göstermemdeki amacım da o an yaşamış olduğum şaşkınlığımdır. Bir kızın sokak ortasında veya parkta veya dışarıya açık birahanelerde içki içmesi hoş değil elbet, hiç içilmese de daha iyi... Ama, türban ve içkiyi yanyana görünce biraz afalladım desem yeridir.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Cum May 04, 2007 1:51

Çok gördük mini etekli türbanlı. :) İyi yakalamışsın Gü.... :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Cum May 04, 2007 6:17

Valla ben ilk defa görüyorum böyle bir şeyi,epey şaşırdığımı itiraf etmeliyim.Herhalde Allah'ı kandırabildiklerini sanmıyorlardır.Kendini bile kandıramaz insan,sadece yakın çevresine rol yapar.Aklım mantığım almıyor.Panzehir, şaşkınlığını anlayabiliyorum...Vay canınaaa... :shock:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 8:45

aaaaaaaaaa ben de çok şaşırdım bune ya demekki sonuç her insan Allaha ibadetini kalbinden yapar ben de kapalı bayanım şunu sölemek lazım başımı kapatmam demek Allahın rızasını aldığım anlamına gelmez önemli olna o baş örtüy hangi amaçal takmamdır panzehir çok saol paylaşım için inan bende çok şaşırdım kızdığım bir noktada misal açıklama
A:Ulan kıza bak bu gece saati burada ne işi var.
B:Ya git işine A türbanlı bir kız bu.
A:Ya bilmem ama bana acayip geldi.
B:Bana da ama günah almayalım boşver.
A:Yani ama bilemiyorum
[/quote]
arkadaş burda çok güzel anlatmış ben hep derim nice çarşafla dolşana insanlar var içinde Allah korkusu yok nice açık insanlarımız var hergece Allah için dıua eder göz yaşı döker :roll: :roll: :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Nihan » Cum May 04, 2007 8:57

cansu, son derece haklısın. Panzehir, teşekkürler. Arkadaşlar şunu da unutmamak gerekir ki böyle olaylar herkesin içinde cereyan ediyorsa şüphelenmek lazım. Hafiften bir anti-propaganda kokusu geliyor. 28 Şubat muhtırasını hazırlamak için uygulamaya konulan senaryolar gibi. Misal: Fadime Şahin-Müslüm Gündüz olayı. 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Cum May 04, 2007 9:13

Nihan, olabilir tabiii ama bana yine de bu tarz sahte yaşamlar çoğaldı gibi geliyor.Bazıları,kalpten gelerek değil de çevre baskısı ile örtünüyorlar.Burda da suçlu çevre,bana göre...İnsanların niyetlerine bakacaksın ve özgür bırakacaksın,kararını kendi versin.Yoksa daha çok görürüz gibi geliyor böyle garabetleri. :?
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 9:19

bencede nunni abla çok güzel demiş tamamıyla baskı dan yoksa ben nie içmiyorum :roll: tabi içenlerede kesinlikle lafım yok :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Ram » Cum May 04, 2007 9:28

İçkinin neden haram kılındığı açık. Eğer bu neden ortadan kalkıyorsa, Allah ile kul arasında kalır mevzu. İçenin varsa günahı, kendi boynunadır. Şahsen, Allah günah yazmasın, ben her bol dem aldığımda, maneviyatım artıyor. İlginç tabi. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen cafersadık » Cum May 04, 2007 12:28

28 Şubat muhtırasını hazırlamak için uygulamaya konulan senaryolar gibi. Misal: Fadime Şahin-Müslüm Gündüz olayı.
İnan aklımdan geçen de tam buydu.
1.Herkesin de dediği gibi din kimsenin tek elinde değildir,iman kalptedir.
2.butür kötü örneklerle bazı kendilerini akıllı zannedenler olayı genellemeye kalkıp,müslüman kızları karalamaya kalkışmasınlar, sonuçları hepimize dokunur.Onlar keendilerine işin ucunun dokunacağını tahmin edemiyorlar ama tufaya geliyorlar.
3.nihan bacıya katyılıyorum.28 şubat ürünü olabilir,bu da devlete zarar verir.
Allah hepimize akıl,sağlam bir iman nasip etsin.Kötü niyetlilerin de oyunlarını kendilerine çevirsin inşallah.
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen creative » Cum May 04, 2007 12:46

ibadet kalpden olmalı arkadaşların dediği gibi :

nice çarşafla dolşana insanlar var içinde Allah korkusu yok nice açık insanlarımız var hergece Allah için dıua eder göz yaşı döker
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Berco » Cum May 04, 2007 21:33

Şahsen, Allah günah yazmasın, ben her bol dem aldığımda, maneviyatım artıyor.

Benim de aynen öyle oluyor. :)

Sen sofusun, hep dinden dem vurursun;
Bana da sapık, dinsiz der durursun.
Peki, ben ne görünüyorsam oyum:
Ya sen? Ne görünüyorsan o musun?

Ömer Hayyam
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen SuLtanAhmet » Cum May 04, 2007 21:49

Allah sonumuzu hayretsin insallah.Sözde tesettürlü olacak bu kadini Allaha havale ediyorum. :evil:
Sen "Dogrusun","Yalanlar"Benle Dolu ! [Burcin Birben]
Kullanıcı küçük betizi
SuLtanAhmet
Üye
Üye

İletiler: 215

İletigönderen Berco » Cmt May 05, 2007 18:17

Yalnız şunu da gözardı etmemek gerek:

Belki oradaki hanım başörtüsü takmak istemiyor,çevresindeki baskılardan dolayı takıyordur.

Yahu belki de kafası bozuldu.Bir kere de kafayı çeksin. :r
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x