Buldukları kartla 2 bin liralık alışveriş yaptılar - Bir Toplum Neyse Yönetimde Aynasıdır Kardeşim

Genel & Güncel Konular

Buldukları kartla 2 bin liralık alışveriş yaptılar - Bir Toplum Neyse Yönetimde Aynasıdır Kardeşim

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt Oca 09, 2023 17:01

KAYSERİ () – Kayseri’de M.U’nun kaybettiği maaş kartını bulan 2 şüpheli, kartın temassız ödeme özelliğinden faydalanarak market market gezerek 2 bin 55 liralık alışveriş yaptı.
Resim
Olay, Melikgazi ilçesine bağlı Küçükali Mahallesi’nde yaşandı. Temassız özellikli maaş kartını kaybeden M.U., mobil bankacılık uygulamasından art arda gelen alışveriş bildirimleriyle sarsıldı. Öğle saatlerinde kendisinden habersiz farklı marketlerden harcama yapıldığını gören M.U. banka ile iletişime geçerek kartını iptal etti. Daha sonra M.U. polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Market market gezerek karttan toplam 2 bin 55 lira 68 kuruş alışveriş yapan iki şüpheli ise market kameralarına yansıdı. 

Polis ekipleri güvenlik kameralarından tespit edilen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x