Bülent Arınç'a ‘Barış Adamı’ ödülü

Genel & Güncel Konular

İletigönderen TÜRKHAN » Pzr Nis 29, 2007 19:08

KONYA'da özel bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen 1’inci Uluslararası Mevlana’nın İzinde Başvuru ve Hoşgörü Proje Olimpiyatı’nda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç’a ‘Barış Adamı’ ödülü verildi.
Konya'da özel bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen 1’inci Uluslararası Mevlana’nın İzinde Başvuru ve Hoşgörü Proje Olimpiyatı’nda (MEVİPO), Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç’a ‘Barış Adamı’ ödülü verildi. Arınç’ın ödülünü törene katılan TBMM Başkan Yardımcısı İsmail Altekin aldı.

Özel Merve Eğitim Kurumları'nın düzenlediği 1’inci Uluslararası Mevlana'nın İzinde Barış ve Hoşgörü Proje Olimpiyatı'nda resim, web tasarımı ve sosyal projeler alanında dereceye girenlere ödülleri verildi. İlköğretim ve lise düzeyinde 5 bine yakın eserin katıldığı olimpiyatın ödül töreni Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene TBMM Başkan Yardımcısı İsmail Altekin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya milletvekilleri Hasan Angı ve Mehmet Kılıç, Mevlana'nın 21'inci kuşaktan torunu Esin Çelebi ile Kırgız yazar Cengiz Aytmatov katıldı. Törende toplam 40 öğrenciye ödül verildi. Ayrıca TBMM Başkanı Bülent Arınç’a da ‘Barış Adamı’ ödülü verildi.

Arınç’ın ödülünü TBMM Başkan Yardımcısı İsmail Altekin, Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yılmaz Demir’in eliden aldı. Altekin ödülün çok anlamlı olduğunu belirterek, “Bu anlamlı ödülü almak üzere hem görevlendirildim hem de davet edildim. Bu ödülü TBMM’nin manevi şahsiyetinde başkanımız adına almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Konuşmasında Mevlana felsefesi ve Mevlana’nın dünyaya bakışı hakkında mesajlar da veren Altekin, “Bugün tüm dünya insanlığı Mevlana’ya ve O’nun felsefesine büyük ihtiyaç duyuyor. Mevlana, İslam düşünce ve medeniyetine olduğu gibi tüm dünyaya etki etmiştir. Mevlana, İslam fikir ve düşüncelerini ruh, akıl ve sevgi ışığında sunan yüce bir varlıktır. Mevlana’nın verdiği en büyük mesaj, sevgi aşk ve birliktir” dedi.

Hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 29, 2007 19:41

Komik insanlara da komik ödüller verilir,doğal karşılıyorum.
Anladınız siz onu.
:wink:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 29, 2007 19:47

:kikirik: :kikirik: :kikirik: "F" tipi adama "F" tipi Baris Ödülü... :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x