Bülent Arınç’ın Ali Yeşildağ açıklamalarına erişim engeli

Genel & Güncel Konular

Bülent Arınç’ın Ali Yeşildağ açıklamalarına erişim engeli

İletigönderen İlteriş Kağan » Çrş May 10, 2023 22:39

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevi yıllarındaki koruması olan Ali Yeşildağ'ın ortaya attığı iddialarla ilgili "Ali Yeşildağ'ın iddiaları incelenmeli" şeklindeki açıklamalarına erişim engeli getirildi.

Star, Akşam ve Güneş gazeteleri ve 24 ile 360 televizyonlarının sahibi olan Hasan Yeşildağ’ın kardeşi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevi yıllarındaki koruması olan Ali Yeşildağ, Erdoğan'ın ve bakanların yolsuzluk yaptığını söylemişti. İddiaların ardından Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Ali Yeşildağ’ın iddialarının araştırılması gerektiğini söylediği habere erişim engeli getirildi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre Küçükçekmece 1. Sulh Ceza Hakimliği, Ali Yeşildağ'ın abisi Zeki Yeşildağ'ın başvurusu üzerine çok sayıda içerik hakkında erişim engeli kararı verdi.

Erişim engeli kararı verilenler arasında, Bülent Arınç'ın 9 Mayıs günü, Gazete Duvar'da yayınlanan ve Ali Yeşildağ'ın iddialarının araştırılmasına dair açıklaması da bulunuyor. Hakimlik, haberi yapan Gazete Duvar muhabiri Can Bursalı'nın haberini paylaştığı tweetine de erişim engeli getirdi.

Hakimlik, yasak kararına gerekçe olarak Zeki Yeşildağ'ın "kişilik haklarının zedelenmesi"ni gösterdi.

Arınç, Ali Yeşildağ ve Muhammed Yakut gibi isimlerin iktidara yönelik dile getirdiği iddialarla ilgili yargının ve kolluk kuvvetlerinin gereğini yapması gerektiğini söylemişti.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x