Peki sen kimsin, kime sordun, kim bunları içeri alacak¿? diyen yok!
Hem de bu açıklamayı koordinatör Edip Başer ile birlikte yapıyor. Akıl alacak gibi değil. İcraatlar, Başerin ne amaçla bu göreve getirildiğini de ortaya çıkarıyor. Siz bu güne kadar PKKnın ihanet kampında doğmuş, Türkçe konuşma, okuma ve yazma bilmeyen 6 bin çocuğu kimseye sormadan nasıl alırsınız? Türk milletinin içine bu çocukları dinamit gibi sokmaya hazırlanan AKPlilere sormak lazım:
1-Bunlar gerçekten çocuksa burada anasız babasız ne yapacaklar?
2-Bu çocukları kim ne şekilde nerelere yerleştirecek?
3-Bunlara dil eğitimi verilecek mi, kim verecek?
Efendim, bunlar orda kalırlarsa PKKnın eline düşermiş! Akıl alacak gibi değil. Türk milletini resmen salak yerine koyuyorlar. Sanki bu çocuklar Mahmur kampına havadan geldi. Hepsi PKKlı ya da PKKya inanıp vatanını terk eden, Türkiyeyi soykırımcı ilan eden, askere pusu kurup, kendi köy yoluna mayın döşeyenlerin çocukları. İsteyerek değil, bir planın parçası olarak gönderildikleri açıkça belli. Bütün bunlar bir yana, bu kadar çocuğun masrafını kim karşılayacak? Bu çocukların kime ait olduğunu kim belirleyecek? Doğum raporları mı var ? Hem ülke dışında kaçak yaşayanlar belli bir süre geçince vatandaşlıktan çıkartılmıyor mu? Bunların ana babaları on yıla yakın belki de daha fazla süredir ordalar. Şimdiye kadar gelmek istemeyip, küfrediyorlardı, şimdi birden bire nereden icap etti?
Ey millet, Türkiyeye sokulmak istenen 6 bin canlı bomba için istediklerine bir bakın. AKPnin kapalı kapılar ardında kabul ettiği bu istekler kısaca şöyle:
1-Kaliteli eğitim imkânlarının sağlanması.
2- Iraktan alınan ilköğretim diplomasının Türkiyede de
geçerli olması.
3- Dönecek aile çocuklarının Türk nüfusuna kaydı.
4- Iraklılarla evlenen Türklerin çocuklarının vatandaşlık sorunun giderilmesi.
5- Asker kaçağı olanlara af sağlanması.
Değerli okurlar gördüğünüz gibi vatan evlatları perişan durumda, mum ışığında aç ve hasta eğitim görüyor. Bu bölücü hainlerin çocukları kimseye sorulmadan aramıza sokulurken de şart koşuluyor. Sömürgeden beter durumdayız. Mecliste çıt yok. Herkes bir sonraki dönemde milletvekili olmanın peşinde. Bu ülkenin vatanseverleri, sosyologları, toplum bilimcileri ve bekçileri nerede onu merak ediyorum? 1991de AB ve ABD aynı oyunu oynamıştı. 500 bin kişiye Türkiyenin yardım etmesini istemişti. Bunların arasından en eğitimli ve yabancı dili olan 5 bin kişiye alıp kendi ülkelerine götürmüşlerdi. Eğitip geri getirdiler. Bu çocuklarda kamplarda eğitildi.
Dikkat edin. Türkiyeye karşı savaştırabildikleri, karakteri bozuk ve ihanet içindeki herkesi kucaklayan, pasaport ve para veren AB ve ABD, bu kez Türkiye düşmanlığı ile yetiştirilmiş ve yaşları 9-14 arasındaki bu çocukları bir gece yarısı yasasıyla aramıza sokmaya hazırlanıyor. Yazıklar olsun!.. Sevr dayatmacıları hangi konuda menfaatimize çalıştı, hangi konuda iyiliğimizi istediler ki ? En anlaşılmaz tarafı, konu günlerdir gündemde olduğu halde hiç kimse görüş beyan etmiyor olmasıdır. Nerede milliyetçi görünenler, nerede Atatürkçü geçinenler?
Vedat YENERER
Tarih: 01.04.2007

Halâ diyorlar bazıları, Kürtler'e zûlm var, hakları yeniyor diye.