Bunları aramıza alan bölücüdür!..

Genel & Güncel Konular

Bunları aramıza alan bölücüdür!..

İletigönderen Ram » Sal Nis 03, 2007 22:40

Bir süredir bazı gazetelerde PKK’nın K.Irak’taki Mahmur kampında yaşayan 6 bin civarındaki çocukla ilgili olarak bazı haberler çıkıyor. ABD kuklası Birleşmiş Milletler’in mültecilerle ilgilenen değerli hazretlerinden bir Coni, kampta anket yapacakmış. İsteyenlerin de Türkiye’ye gönderileceğini söylemiş.

“Peki sen kimsin, kime sordun, kim bunları içeri alacak¿?” diyen yok!

Hem de bu açıklamayı koordinatör Edip Başer ile birlikte yapıyor. Akıl alacak gibi değil. İcraatlar, Başer’in ne amaçla bu göreve getirildiğini de ortaya çıkarıyor. Siz bu güne kadar PKK’nın ihanet kampında doğmuş, Türkçe konuşma, okuma ve yazma bilmeyen 6 bin çocuğu kimseye sormadan nasıl alırsınız? Türk milletinin içine bu çocukları dinamit gibi sokmaya hazırlanan AKP’lilere sormak lazım:

1-Bunlar gerçekten çocuksa burada anasız babasız ne yapacaklar?

2-Bu çocukları kim ne şekilde nerelere yerleştirecek?

3-Bunlara dil eğitimi verilecek mi, kim verecek?

Efendim, bunlar orda kalırlarsa PKK’nın eline düşermiş! Akıl alacak gibi değil. Türk milletini resmen “salak” yerine koyuyorlar. Sanki bu çocuklar Mahmur kampına havadan geldi. Hepsi PKK’lı ya da PKK’ya inanıp vatanını terk eden, Türkiye’yi soykırımcı ilan eden, askere pusu kurup, kendi köy yoluna mayın döşeyenlerin çocukları. İsteyerek değil, bir planın parçası olarak gönderildikleri açıkça belli. Bütün bunlar bir yana, bu kadar çocuğun masrafını kim karşılayacak? Bu çocukların kime ait olduğunu kim belirleyecek? Doğum raporları mı var ? Hem ülke dışında kaçak yaşayanlar belli bir süre geçince vatandaşlıktan çıkartılmıyor mu? Bunların ana babaları on yıla yakın belki de daha fazla süredir ordalar. Şimdiye kadar gelmek istemeyip, küfrediyorlardı, şimdi birden bire nereden icap etti?

Ey millet, Türkiye’ye sokulmak istenen 6 bin canlı bomba için istediklerine bir bakın. AKP’nin kapalı kapılar ardında kabul ettiği bu istekler kısaca şöyle:

1-Kaliteli eğitim imkânlarının sağlanması.

2- Irak’tan alınan ilköğretim diplomasının Türkiye’de de
geçerli olması.

3- Dönecek aile çocuklarının Türk nüfusuna kaydı.

4- Iraklılarla evlenen Türklerin çocuklarının vatandaşlık sorunun giderilmesi.

5- Asker kaçağı olanlara af sağlanması.

Değerli okurlar gördüğünüz gibi vatan evlatları perişan durumda, mum ışığında aç ve hasta eğitim görüyor. Bu bölücü hainlerin çocukları kimseye sorulmadan aramıza sokulurken de şart koşuluyor. Sömürgeden beter durumdayız. Meclis’te çıt yok. Herkes bir sonraki dönemde milletvekili olmanın peşinde. Bu ülkenin vatanseverleri, sosyologları, toplum bilimcileri ve bekçileri nerede onu merak ediyorum? 1991’de AB ve ABD aynı oyunu oynamıştı. 500 bin kişiye Türkiye’nin yardım etmesini istemişti. Bunların arasından en eğitimli ve yabancı dili olan 5 bin kişiye alıp kendi ülkelerine götürmüşlerdi. Eğitip geri getirdiler. Bu çocuklarda kamplarda eğitildi.

Dikkat edin. Türkiye’ye karşı savaştırabildikleri, karakteri bozuk ve ihanet içindeki herkesi kucaklayan, pasaport ve para veren AB ve ABD, bu kez Türkiye düşmanlığı ile yetiştirilmiş ve yaşları 9-14 arasındaki bu çocukları bir gece yarısı yasasıyla aramıza sokmaya hazırlanıyor. Yazıklar olsun!.. Sevr dayatmacıları hangi konuda menfaatimize çalıştı, hangi konuda iyiliğimizi istediler ki ? En anlaşılmaz tarafı, konu günlerdir gündemde olduğu halde hiç kimse görüş beyan etmiyor olmasıdır. Nerede milliyetçi görünenler, nerede Atatürkçü geçinenler?

Vedat YENERER
Tarih: 01.04.2007
Resim
Halâ diyorlar bazıları, Kürtler'e zûlm var, hakları yeniyor diye. :) Oysaki sorun Kürtler değil, Kürtçüler, pekakalılar, Barzanici&Talabanici olanlar, ülkesini satıp bunlara yardım ve yataklık edenler, yani şerefsizler!
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 04, 2007 8:18

Halâ diyorlar bazıları, Kürtler'e zûlm var, hakları yeniyor diye. Oysaki sorun Kürtler değil, Kürtçüler, pekakalılar, Barzanici&Talabanici olanlar, ülkesini satıp bunlara yardım ve yataklık edenler, yani şerefsizler!

Eyvallah RAM kardeş,doğru söze ne denir?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 04, 2007 9:34

Ram,sağol ... Utanmadan yüzümüze baka baka oyunlar kuruyorlar ama yiyen de yiyor,en acısı bu... :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x