'Burası TC'Katil, aşağılık, rezil, pis insanların ülkesi

Genel & Güncel Konular

'Burası TC'Katil, aşağılık, rezil, pis insanların ülkesi

İletigönderen kush » Cum Nis 23, 2010 11:30

Yeter Yaaa Yeter Yaaa...

"Ermeniler dedemi öldürdü, biri de benden özür dilesin"
Sözde soykırım iddiaları Fatih Altaylı'yı çileden çıkardı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek Özel programında usta gazeteci Fatih Altaylı deyim yerindeyse çileden çıktı.

Türkiye özür dilesin
Programda ele alınan 1915 olayları ve sözde soykırım iddiları enine boyuna işlendi. Programda konuklarından Dr. Hüseyin Çelik'in kimi zaman Ermenistan lehinde söylemiş olduğu sözler Tarihçi Murat Bardakçı ve Altaylı'nın tepkisini çekti. Bu üçlü arasında yaşanan atışmalar programın sonlarına doğru yerini kavgaya bıraktı. Çelik'in, Türkiye'nin yaşanan olaylardan ötürü Ermenistan'dan özür dilemesi gerekitiğini söylemesi bardağı taşırdı.

Dedemi öldürdüler
Babasının dedesinin öldürüldüğünü ifade eden Altaylı: ''Yeter ya! Biride bizden özür dilesin. Kanıma dokunuyor artık. Ermenilerle hiçbir derdim yok. Ama benim dedemi öldürmüşler. Benden kim özür dileyecek. Sizin bu tavırlarınız Türkiye'nin içine eder'' sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Paçaları yiyorsa yapsınlar
Bu programın bir benzerinin Ermenistan'da yapılamaycağını savunan Altaylı şu ifadelere yer verdi:

''Burası Türkiye Cumhuriyeti. Katil, soykırımcı, aşağılık, rezil, pis insanların ülkesi.

Hadi bu proramın bir benzerini Ermenistan televizyonunda paçası yiyen varsa yapsın.''

ensonhaber

23.04.2010 09:22:00

Kaynak

Caktirmadan mi yoksa caktira caktira mi laf sokuyorlar bilemeyecegim. Yorumsuz diyelim :cry:
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

Re: 'Burası TC'Katil, aşağılık, rezil, pis insanların ülkesi

İletigönderen maydonos » Cmt Nis 24, 2010 0:16

Arkadaslar, ben ce yanlis sozler soylemis. Ne olursa olsun kullandigi sozcukler ileride cevrilip aleyhimize kullanilir.

Herkes laf cambazi olmus. Ben sahsen begenmedim. Ayrica eger bu denli bu konularda halki bilinclerdirmek istiyorlarsa; ayni Denktas gibi sabah aksam birer saat ayrilarak halka anlatilir. Bizim acil olarak Denktas gibi bir lidere gereksinimiiz var. Halkin nasil aldatidigi ve yanlis bilgilendirildigine iliskin hergun sabah aksam program yapilmali.

Boyle sansasyonel reyting amacli bir program ancak kafa bulandirir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: 'Burası TC'Katil, aşağılık, rezil, pis insanların ülkesi

İletigönderen Osman_Pasa » Cmt Nis 24, 2010 3:27

Ermenistan dediginiz ne ki 3 milyonluk fukara , sinirlarini ruslarin korudugu zavalli bir ulke , asil tehlike Ermenistan disinda nufusu 5 milyonu bulan ermeniler ve tabi ki diasparo ...

Bence yapilmasi gereken bizi suclayan butun ulkeleri avrupa insan haklari mahkemesine vermek .. Butun arsivler acilsin bakalim gorelim kim kimi kesmis , kim yedigi ekmege ihanet etmis ...
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletiler: 108

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

x