Büyük Hazine: Sırlar Kitabı

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı

İletigönderen |Cansu| » Cmt Oca 05, 2008 21:59

Resim
Yönetmen: Jon Turteltaub
Oyuncular: Nicolas Cage, Helen Mirren, Diane Kruger, Ed Harris...
Tür: Aksiyon / Macera
Süre: 125 dakika
Yapım Yılı: 2007

“Büyük Hazine: Sırlar Kitabı”nda Ben Gates ve üniversite profesörü babası Patrick Gates’in (Jon Voight), geçmişte ABD Başkanı Lincoln’ü öldüren suikastçı John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaları bulmalarından sonra gelişen olaylara tanık olacağız.

Sözkonusu günlük, suikastı yapan Booth öldürüldüğünde üzerinden çıkmıştır. Ancak günlük bulunduğunda birkaç sayfası yırtıktı ve o kayıp sayfalar bugüne kadar bulunamamıştır. Üstelik Ben ile Patrick Gates’in bulduğu eksik sayfalarda Başkan Lincoln’e düzenlenen komploya ikisinin büyükbabası Thomas Gates’in de bir şekilde suç ortaklığı yaptığı iddia edilmektedir.

Ben bu olayın ardındaki gizemi çözmek için Amerikan tarihi arşivcisi olan eski kız arkadaşı Abigail Chase (Diane Kruger) ve teknoloji dahisi ortağı Riley Poole (Justin Bartha) ile beraber çalışır. Çıkacakları bu macera onları Washington kentinin tehlikelerle dolu gizli dehlizlerinden alıp zigzaglar çizdirerek Paris, Londra ve Kuzey Amerika’nın derin bölgelerine kadar götürecektir
.



Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 05, 2008 22:39

|Cansu|, tesadüfen biraz evvel televizyonda filmin tanitimini izledim. Eglenceli birseye benziyor :D Tesekkürler canim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Ram » Cmt Oca 05, 2008 23:24

Simgelere dikkat. Çok şirin göstermişler. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen thamos » Çrş Oca 16, 2008 11:42

Video mu yok? Yoksa ben mi yanlış anladım ?
Bilgelerin dudakları,anlamayan kulaklara kapalıdır.
Kullanıcı küçük betizi
thamos
Üye
Üye
 
İletiler: 152
Kayıt: Cum Oca 11, 2008 9:12


Şu dizine dön: Sinema & Tiyatro

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x