Büyükanıt asteğmen için ağladı

Genel & Güncel Konular

Büyükanıt asteğmen için ağladı

İletigönderen Veled » Pzt Nis 09, 2007 17:12

Büyükanıt asteğmen için ağladı


Bitlis’te terör örgütünce araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Asteğmen Sertaç Uzun’un cenazesi, Ankara Elmadağ’da toprağa verildi.

Uzun’un ailesinin Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınları ile Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. Yener Karahanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Org. Işık Koşaner, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ile çok sayıda vatandaş katıldı. Org. Büyükanıt, Bakan Gönül ve komutanlar, Uzun’un ailesine başsağlığı diledi. Şehidin annesi Selda Uzun, baba Faruk Uzun’u teskin ederken, “Dimdik yürüyelim. Yapanlar utansın. Aziz şehidin babası oldun. Üzülme” dedi. İstasyon Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında Büyükanıt, Gönül ve komutanlar, Uzun’un ailesiyle birlikte saf tuttu. Uzun, Kargalı Mezarlığı Şehitliği’nde toprağa verildi.


Havza’da şehit acısı

Bitlis Çeltikli’de terör örgütü PKK’nın döşediği mayına basarak şehit olan uzman çavuş Kaşif Aslan’ın cenazesi bugün memleketi Havza’da öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Aslan için dün Tatvan Askeri Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Cenaze daha sonra memleketine gönderildi.



--------------------------------------------------------------------------------



Son görevde 10 bin kişi

MAYINA basarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Han (32), memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı. Lalapaşa Camii’ndeki namazın ardından korteje yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Erzurumlular yürüyüşte teröre lanet okudu. Şehit, Tepeköy’de toprağa verildi.

Bayram OK / SAMSUN-Orkun ÇİZMELİ akşam
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 11, 2007 14:25

Ulan, neyse, söyleyecek çok söz var da... İçimde kalsın... Topunun tupasını açarız birgün, uçarlar... Allah rahmet eylesin... Geride kalan yakınlara da Allah sabır versin...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen MeRaL » Çrş Nis 11, 2007 14:27

Allah rahmet eylesin :|
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 754
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:31


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 konuk

x