Büyükanıt'ın hatası AKP'lileri güldürdü

Genel & Güncel Konular

Büyükanıt'ın hatası AKP'lileri güldürdü

İletigönderen alp » Çrş Nis 04, 2007 10:01

AKP Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) önceki akşam yaptığı toplantıda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın 30 mart'ta yapılan Savunma Sanayi İcra Komitesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yanlışlıkla "Sayın Cumhurbaşkanım" demesi gündeme geldi.

Üyelerin "Gerçekten oldu mu?" sorusu üzerine Erdoğan gülümseyince, salondaki MYK üyeleri de gülmeye başladı.

Toplantının basına kapalı bölümünde TMSF'nin Sabah ve atv'nin içinde bulunduğu Merkez Grubu yönetimine el koyması da gündeme geldi. Erdoğan üyelerin soruları üzerine, "Bizimle hiç alakası yok. Olsaydı bu grubun geçen haftaki etkinliğine (temiz internet kampanyası) gidip katılır mıydım. TMSF'nin kendi takdiridir, TMSF özerk bir kuruluştur" dedi.

Manisa'da haftasonu tarım işçilerini taşıyan minibüsün bir jiple çarpışması sonrası 9 kişinin öldüğü kaza da gündeme geldi. Kazadan sonra 7 tarım işçisinin cenazelerinin sıradan bir minibüsle, istiflenmiş şekilde ve kanlı olarak Mardin'e yollandığını öğrenen Erdoğan çok kızdı.

Yakınlarından birinin cesedi gördükten sonra canına kıydığını öğrenen Erdoğan, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'e telefon etti. Valiye kızan Erdoğan, daha sonra İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ı arayarak durumu sordu. Erdoğan, aileleri de arayarak üzüntülerini dile getirdi.
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 04, 2007 11:09

İlginç bir dil sürçmesi... :roll: :?
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:52


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x