Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

İletigönderen Veled » Sal May 15, 2007 9:41

Can Gürzap
Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Resim
Usta tiyatrocu Can Gürzap, "Onun gibi bir oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde işi ne?" diyenlere yanıt verdi: "Senaryoyu ve rolümü çok beğendim. Karakteri benimseyerek oynadım"..

Türk Tiyatrosu'nun duayenleri arasında yer alan Can Gürzap, bir süredir Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerinden 'Kurtlar Vadisi-Pusu'da rol alıyor. Gürzap, yenilenmiş kadrosuyla izleyici karşısına çıkan dizide; 'Davut Tataroğlu', nam-ı diğer 'Baron' karakterini canlandırıyor.

Senaryodan etkiledim
Dizide rol almasını yadırgayanları anlayamadığını söyleyen usta tiyatrocu, "Dizimizin kadrosunun neredeyse tamamı tiyatrocu. Üstelik işlediğimiz konular da çok gerçekçi. Kim ne derse desin ben 'Kurtlar Vadisi'nin bir parçası olmaktan çok mutluyum" dedi.

* 'Kurtlar Vadisi' ile tanışmam, dizinin Osman Sınav tarafından çekildiği dönemde olmuştu. Diziyi izledim ve kurgusundan, ışığından inanılmaz etkilendim; çakıldım kaldım.

* Dizinin yeni bölümleri için bana da 'Baron' rolünü teklif ettiler. Senaryoyu okuduğumda etkilendim, konsepti ve teknik altyapıyı da çok beğendiğim için girdim bu işe.

* Uzun zamandır ilk defa bir rolü çok benimseyerek oynadım. Dizideki tüm tipler ve karakterler kanlı canlı yazılmış. Dizinin çok kuvvetli bir kadrosu var. Kim ne derse desin ben bu dizide olmaktan mutluyum.

* 'Baron' karakterini yakaladığımı hissettim. İnsanın kendi kendine bir tatmini vardır ya; ben ilk bölümde oynarken ve o bölümü izlerken o tatmin duygusunu hissettim. Bu çok önemli.

* Geçenlerde Kırkpınar'dayken dikkat ettim; dizi saatinde lokantalar kapanmıştı. Kahvelerin önünden geçerken insanların adeta donmuş gibi, hiç göz kırpmadan 'Kurtlar Vadisi'ni izlediklerini gördüm. Bu ilginin başlıca nedeni dizinin Türkiye gerçeklerini anlatması.

Mankenlerle oynamak güzel
Mankenlerin oyunculuk yapmasına karşı değilim. Maalesef ülkemizde ne tiyatroda ne de televizyon ve sinemada jön kız ya da jön olacak yeterince insan yok. Sistemde bir hata var. Konservatuar mezunu kızları Doğu'ya yollayıp, sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda dışarıdan yevmiyeli eleman çalıştırıyorlar. Gönül elbette herkesin kendi mesleğini yapmasını ister ama şartlar izin vermiyor.

ECE SARUHAN GÜNAYDIN
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Hasta » Sal May 15, 2007 10:44

Güzel konuşmuş,Can Gürzap.Diziyi izlemeden eleştirenlere gerçekten acıyorum,ne kaçırdıklarını bilmiyor salaklar... :kikirik: :kikirik: :kikirik: Bi de entellektüel geçiniyorlar!Süzme entellektüelleri aylarca tatmin edecek veri var dizide,farkında bile değiller;''Ol mahiler ki derya içredir,deryayı bilmezler'' :twisted: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Ram » Sal May 15, 2007 13:50

Semih R.Cabalar, haber için teşekkürler.

Karıyı da Sağır Oda'da, ailecek atrakşın yapıyorlar. :) Helâl olsun, karşı çıkanlara iyi lâf sokmuş bir nevi.

NuNNi, sana bu diziyi istemeyen birinin mesajlarını göstereceğim, unutturma. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen HayaLet » Cmt May 19, 2007 11:35

Semih R.Cabalar, Sağol.Rolüne tam olarak uymuş bir oyuncu.Hakkını veriyor. :)
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x