Cezaevinde skandal

Genel & Güncel Konular

Cezaevinde skandal

İletigönderen Pınar » Pzt Ara 01, 2008 16:13

Çıkar amaçlı çete kurmak ve yönetmek ile gaspa teşebbüs suçundan 14 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezasının 12 yılı yargıtay tarafından onaylanan ve 5 ay önce cezaevinde avukat Özge Yılmaz ile evlenen Sedat Peker baba oluyor.

Çıkar amaçlı çete kurmak ve yönetmek ile gaspa teşebbüs suçundan 14 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezasının 12 yılı yargıtay tarafından onaylanan ve 5 ay önce cezaevinde avukat Özge Yılmaz ile evlenen Sedat Peker baba oluyor.

CNA muhabiri Sedef Şenkal Demir'in haberine göre; skandal olay Özge Yılmaz'ın karnı burnunda cezaevine ziyarete gitmesiyle ortaya çıktı. Avukat Özge Yılmaz'ın evlenmeden önce bebek beklediği ve bir ay içinde doğumun gerçekleşeceği öğrenildi.

ERKEK BEBEK ARALIK AYINDA DOĞACAK
Sedat Peker'in bebeğinin kontroller sorucunda erkek olacağı ve bu ay içinde doğacağı öğrenilirken, evliliğin gerçekleştiği Kandıra 2 nolu F Tipi Cezaevi'nin olay üzerine karıştığı belirtildi. Sedat Peker'in Özge Yılmaz ile evlendiği 5 ay öncesinde, 4 yıldır cezaevinde bulunduğu ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olması nedeniyle, cezaevinin yönetiminin ihmalinin olduğu ileri sürüldü.

2001 yılında eski eşinden boşanan Sedat Peker 37, yeni eşi Özge Yılmaz ise 27 yaşında. Sedat Peker'in Kelebek operasyonu davasının 6 ekim 2006 tarihindeki duruşmasına dinleyici olarak katılan avukat Özge Yılmaz ile Sedat Peker arasındaki bakışmalar dikkat çekmişti. Yaklaşık 4 yıldır cezaevinde bulunan Peker, infaz yasası gereğince yaklaşık 4 yıl daha hapis yatacak.

YASAYA AYKIRI
Ceza ve İnfaz Kanunua göre cezaevinde cinsel ilişki kurmak yasak. 2005 yılında Ceza İnfaz Kanunu'da (CİK), mahkumlara "cinsel ihtiyaçları giderme" hakkının verilip verilmemesi tartışma konusu oldu. Yasanın gözden kaçan bölümlerinin incelenmesini isteyen bazı akademisyenler, mahkumlara 'cinsel ihtiyaçlarını giderme hakkı' ve 'eşiyle cinsel ilişki hakkı' verilmesini istedi ancak siyasiler bu isteğe sıcak bakmadı.

DUVAR DELEREK İLİŞKİYE GİREN TUTUKLU KADIN VE ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMUŞTU
Bundan 5 yıl önce de Mısır Çarşısı'ndaki patlamanın sanığı olarak yargılanan Kadriye Kübra Sevgi ile Balkan Kadeşler cinayetinin sanığı Seylan Çördük, koğuş duvarını delerek cinsel ilişkiye girmiş ve çocuk sahibi olmuşlardı.

Cinsel ilişkinin 20 santim kalınlığındaki delikten gerçekleştiği ileri sürülmüştü. O dönemde Kartal Özel Tip Cezaevi'nde ortaya çıkarılan aşk skandalı sonrasında koğuşta yapılan incelemede tutuklu cinayeti sanığı Seylan Çördük'ün aşık olduğu Mısır Çarşısı'ndaki patlama olayının sanığı Kadriye Kübra Sevgi'yi koğuşlar arasındaki duvara açtığı delikten hamile bıraktığı iddia belirtilmişti.

MUSTAFA DUYAR DA HAMİLE BIRAKMIŞTI
Özdemir Sabancı'nın katillerinden Mustafa Duyar da DHKP/C sanığı sevgilisini cezaevinde hamile bırakmıştı. Afyon Cezaevinde tutuklu bulunurken DHKP/C'nin itirafçılarından Sema Polat ile evlenen Mustafa Duyar'ın bu evlilikten bir çocuğu olduğu, Sema Polat'ın hamile kalması ile ortaya çıkmıştı. Mustafa Duyar bir süre sonra Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin tarafından öldürtülürken Sema Polat da başka bir cezaevine nakledilmişti.

Kaynak
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen İlteriş » Pzt Ara 01, 2008 18:24

Aslinda skandal olacak birsey yok.

Haberdeki kisinin kisiligi, sucu vs goze almadan yaziyorum, ulkemize ne kadar uygundur degildir tartisilir, ama Avrupa ulkelerinde cezaevine girenlerin boyle bir hakki varmis, eee disardaki de anne olmak istiyorsa bundan bize ne?

Haberleri bugun medyada da gordum (ki elestirilerim o medyaya yoneliktir, size, paylasana degil), o insanlarin cocuk yapip yapmamalarindan kime ne?

Butun Turkiye bir kadinin nasil hamile kaldigini konusuyor, buna kimin hakki olabilir?

Avrupa'nin adetleri bizim racona uymaz diyenler cikacaktir, peki bu sekilde bir ailenin ozel hayatinin dillere dusurulmesi uyuyor mu? Simdi o kadincagiz disarda sozlu tacizlere ugrarsa bunun hesabini kim verecek?

Soz konusu 1 kisi bile olsa ozel hayatin masuniyeti milyonlarin gereksiz haber alma, bos lakirdi yapma ozgurlugunden daha oncelikli olmamali midir?

Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kerküklü » Pzt Ara 01, 2008 23:00

Kaynak belirtebilirmisiniz.Sedat Peker zaten evli ve çocukları var.
Kullanıcı küçük betizi
kerküklü
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen AsiLTürk » Sal Ara 02, 2008 0:19

Arkadaşım Sedat Peker Evliydi 2001 yılında boşandı Kaynakmı Arıyorsun...

Sedat Peker'in bebeğinin kontroller sorucunda erkek olacağı ve bu ay içinde doğacağı öğrenilirken, evliliğin gerçekleştiği Kandıra 2 nolu F Tipi Cezaevi'nin olay üzerine karıştığı belirtildi. Sedat Peker'in Özge Yılmaz ile evlendiği 5 ay öncesinde, 4 yıldır cezaevinde bulunduğu ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olması nedeniyle, cezaevinin yönetiminin ihmalinin olduğu ileri sürüldü.

2001 yılında eski eşinden boşanan Sedat Peker 37, yeni eşi Özge Yılmaz ise 27 yaşında. Sedat Peker'in Kelebek operasyonu davasının 6 ekim 2006 tarihindeki duruşmasına dinleyici olarak katılan avukat Özge Yılmaz ile Sedat Peker arasındaki bakışmalar dikkat çekmişti. Yaklaşık 4 yıldır cezaevinde bulunan Peker, infaz yasası gereğince yaklaşık 4 yıl daha hapis yatacak.
Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev edinmelidir....Mustafa Kemal Atatürk...
Kullanıcı küçük betizi
AsiLTürk
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen Çetin Taş » Sal Ara 02, 2008 0:45

Mehmet kardeşim.Burada tepki gösterilen nokta şu.Eğer yasalarımıza göre cezaevinde cinsel ilişki hakkı çiftlere(eşlere demiyorum)verilmemişse bu yasalar uygulanmalıdır.Yani Sedat Peker için uygulanmıyorsa bu yasa cezaevinde yatan binlerce garibanın canı can değil mi?Onların cinsel ihtiyaçları yok mu?
Burada dikkat edilmesi gereken bir başka konu da ne kadar kabadayı,ağır abi,asarım-keserim-racon sahibiyim şeklinde bir imaj çizerse çizsin haber konusu kişinin de cinsel ihtiyacına yenik düştüğü gerçeğidir.

Ayrıca
Cinsel ilişkinin 20 santim kalınlığındaki delikten gerçekleştiği ileri sürülmüştü.

çok komik yahu!
:kikirik: :kikirik: :kikirik:

Hatırlıyorum bu olayı.O zaman da çok gülmüştüm.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Çrş Ara 03, 2008 14:58

"Hamile değilim"
Sedat Peker'in eşi Özge Peker hamile olduğu iddialarını Ergenekon duruşmasının yürütüldüğü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne gelerek yalanladı. [img]http://www.haberturk.com/2008/12/03/kuturesim/ozgeeeeddd.jpg[/img]
Ergenekon davasının 23’üncü duruşmasına getirilen Sedat Peker, eşinin hamile olduğu iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Peker, 8 aylık hamile olduğu belirtilen eşinin 44 kilo olamayacağını belirtti.

MAYIS AYINDA CEZAEVİNDE EVLENMİŞLERDİ

"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve gasba teşebbüs" suçlarından Kocaeli Yüksek Güvenlikli Cezaevinde hükümlü bulunan Sedat Peker, bu yıl mayıs ayında cezaevinde kıyılan nikahla avukatı Özge Yılmaz (27) ile evlenmişti. Peker, "Ergenekon" davasında da sanık olması nedeniyle dava başlamadan önce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ne nakledilmişti.

"40 YIL DAHA BEKLERİM"

Özge Yılmaz Peker de, dün Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu’nden çıkarken muhabirlere hamile yönündeki haberleri yalanlamak için duruşmaya geldiğini söyledi. Pardösüsünün önünü açarak karnını gösteren Özge Yılmaz Peker, "Hamile kalmış ya da doğum yapmış halim var mı?" dedi. "Çocuk yapmak ister misiniz" sorusuna ise Özge Yılmaz Peker, "Bunun için en az dört yıl beklemem lazım. Gerekirse 4 yıl değil 40 yıl daha beklerim" dedi. Duruşmayı cüppe giyerek avukatların bölümünde izleyen Özge Yılmaz Peker, duruşmanın ardından geldiği cipe binerek kampustan ayrıldı.

Kaynak

Anlasilan birileri ergenekon'dan iceri atilanlari yipratmak icin yalan magazin uretiyor, simdi utanacaklar mi acaba merak ediyorum.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Ara 03, 2008 18:51

Valla her şey olmuş olabilir.
Mevzunun ortaya çıkmış olmasından dolayı bebeği bile aldırtmış olabilir bu adam.
Neyse,Ergenekon'un da magazin boyutu olabildiğini bu haberle görmüş olduk.
Bakalım daha neler göreceğiz?

Anlasilan birileri ergenekon'dan iceri atilanlari yipratmak icin yalan magazin uretiyor, simdi utanacaklar mi acaba merak ediyorum.

göktürkmehmet kardeşim.Sedat Peker ve birkaç kişi diğer Ergenekon sanıklarına çamur bulaştırmak için içeriye alınan kişilerdir.Neticede kimdir Sedat Peker?Nasıl hayatını kazanır?Bunlar bilinen şeyler.Ergenekon ile ilgisi vardır veya yoktur demiyorum.Bu dava ile ilgili olarak suçsuz olma ihtimali de en az diğer sanıklar kadar yüksektir.Ama geçmişi göz önüne alındığında bu geçmişiyle en karanlık sanıklardan biridir.İşte bu nedenle bu kişi ile dava sanıkları arasında bir ilişki kuramasalar bile aynı davadan yargı önüne çıkartmak bile diğer sanıkların yıpranmasına hizmet edecektir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Prş Ara 04, 2008 1:46

Tamam iste cetintas, ben sedat peker'i demedim ki, ergenekon'dan iceri alinanlari dedim, yani su an icerdekilerden senin bahsettigin gibi gecmisi karanlik olanlara dahi atilan bir camur digerleri hakkinda saibe olusturma kotu niyeti tasiyor, halk icinde bu insanlarin tumunun itibari zedeleniyor. ben de biliyorum mafya bozuntularinin da bu corbaya karistirildigini, kafalarin bulandirildigini. Tesekkurler hatirlatma icin.

Saygilar

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x