İSTANBUL İL BAŞKANI İLSEVEN GÖREVİNDEN AYRILDI
[img]http://www.ulusalkanal.com.tr/images/stories/i/istifavarchpde.jpg[/img]
CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven, seçimlere 3 ay kala süpriz bir şekilde istifa etti. Nebil İlseven'in CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile yönetim anlayışı konusunda anlaşmazlıkları nedeniyle istifa ettiği belirtildi.
Bir süre önce Doğan Holding CEO'sunu bırakarak siyasete atılan ve CHP istanbul İl Başkanı olan Nebil İlseven seçimlere 3 ay kala süpriz bir şekilde istifa etti. Nebil İlseven yaptığı açıklamada, "Bunun nedeni tamamen ve yanlızca şu anda partimizin üst yönetimindeki, özellikle örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcımızın yönetim anlayışıdır. Bir organizasyonda iki başlılık en büyük zararı verir o organizasyona" dedi.
İlseven, "İstanbul gibi bir bölgede hem bir İl Başkanı hem de Ankara'da görev yapan ve ilçeler ve teşkilatı ile il başkanı dışından sürekli temas kurarak işleri yönetilemez, insanları yönlendiremez hale getiren bir yönetim yapılanmasının bize bu seçim döneminde çok da hak ettiğimiz başarıyı getiremeyeceğini düşündüğümden görevden ayrıldım" şeklinde açıklama yaptı.
Ulusal Kanal, 08 Mart 2011 09:42