CHP Genel Başkanı Kim Olmasını Dilersiniz?

Genel & Güncel Konular

İzzetin Doğan
0
Oy yok
Zülfü Livaneli
1
17%
Celal Doğan
0
Oy yok
Mustafa Sarıgül
1
17%
Bülent Arınç :)
0
Oy yok
Hiçbiri
4
67%

Toplam Oy : 6

İletigönderen Tsigalko » Prş Tem 26, 2007 2:39

Malum Baykalın 22 Temmuzda alınan başarısızlıklardan ötürü, muhalifler, Baykalın istifasını istiyor.Baykal istifa etmemkde direniyor.Olası bir istifada, CHPnin başında kimi göremek istersiniz?
Ankette Aradığınız kişi yoksa, siz belirtiniz.
En son Tsigalko tarafından Prş Tem 26, 2007 13:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen reisbey » Prş Tem 26, 2007 2:46

sarıgül 8)
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ram » Prş Tem 26, 2007 4:28

reisbey yazdı:sarıgül 8)

Neden¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen SOKRATES » Prş Tem 26, 2007 5:50

Siz böyle uğraşın.
Chp'nin başına Tayyip gelse yine de düzeltemez!
Chp siyaset tarzını değiştirse diyeceğim ama artık halk ona kötü gözle bakıyor.
Chp için maalesef kurtuluş yoktur.
Boşuna yere suçu sadece Baykal'a yüklemeyin!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen reisbey » Prş Tem 26, 2007 7:35

Ram yazdı:
reisbey yazdı:sarıgül 8)

Neden¿?

galatasaraylı olması yeterli bi sebep...yok lisetedekilerin en uygunu bu kötünün iyisi :artis:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen f@n@t!k » Prş Tem 26, 2007 11:03

Deniz Baykalı neden katmadınız ankete ben onu seçecektimde :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 14:53

Aslında hiçbiri. İşin ilginç yanı alternatifi bulmak da zor değil ama aklıma gelmiyor şuan.

Lincoln olsun o zaman, yıldız transfer. Tövbe tövbe.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Reisimiz » Pzr Ağu 05, 2007 15:51

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Lider Olacak Kişi Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'ni değil Tüm Sol Partilerinde benimseceği bir lider olmalıdır.Gelecek Lider Solu Ayağa Kaldırmalıdır,lakin şu anda bunu başaracak tek bir lider vasıfı olan kişi yok
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 15:57

Sol da yok, sağ da yok, si de yok, la da yok, fa da yok. Döneklik sanat olmuş piyasada notalara gerek yok.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Ağu 05, 2007 22:32

Ankete Baykal şıkkının eklenmemesini anlamadım.Yok gırgırına bir anketse diyeceğim bir şey yok.Ama cidden yapılan bir anketse aşağıya yazayım anket şıklarındaki kişiler ile ilgili tek tek düşüncelerimi:
İzzettin Doğan:Alevi dedesi.Tamam da,bu hazretin politik deneyimi yok.Bir dönem DYP için bile adı anıldı.İdeolojisi yok.Atatürk'ün kurduğu partiye ideolojisiz,yanar döner adam başkan olamaz.
Zülfü Livaneli:Zamanında üniversitemize belediye başkan adaylığı sırasında gelmiş ve aday olduğu partiyi eleştirip durmuştu.Ben de kalkıp yaptığının ayıp olduğunu suratına söylemiştim.Bana acaip uyuz olmuştu.Gazeteler yazar demiştim ama yazmadı.Neyse,önemli değil.Önemli olan,ATATÜRK'ün partisinin imkanlarından yararlanıp ATATÜRK'ün partisinin halk nezdinde imaj kaybetmesine katkıda bulunan,her boku bildiğini sanan CAHİL!Ağdalı köşe yazıları yazarak "her şeyi ben bilirim tavrı"ile böyle olduğunu çoktan ispatladı.Milliyetçilik ilkesinin partinin ambleminden atılmasını hararetle savunur.CHP'ye ne başkanı olacak?Bu arada,bilmeyenlere.Üniversite mezunu bile değil.Lise mezunları darılmasınlar ama bir partinin ve hele hele CHP'nin başına geçecek adam üniversite mezunu olmalı.
Celal Doğan:O da hayal kırıklığı.Bu seçimler öncesi onun da adı bir ara DP listelerinde geçti.ATATÜRK ilkeleri değil,SOSYAL DEMOKRASİ zırvalığı onun düsturudur.AĞA Hikmet Çetin'le dayanışma içinde.Yaptığı yanlışlarla başkanlığı hak etmiyor.
Mustafa Sarıgül:Geldik en gereksiz ama en çok adı parlatılan isme.Amerika'nın adamı.Adaylığını bile Amerika belirledi,belirliyor.2 sene önceki Baykal'a karşı başkanlık yarışında Tayyip'in bu seçim kampanyasında olduğu gibi tüm televizyon kanalları onu destekledi.Ama Allah'tan CHP'nin başkanını televizyonun aptallaştırdığı cahil insanlarımız değil de CHP delegeleri belirledi ve tuzağa gelmediler.Adam karanlık bir adam.Galatasaray'da birlikte yıllarca yöneticilik yaptığı ve ailece görüştüğü Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i tekme tokat dövdü.Böyle bir adamdan ancak futbol kulüp başkanı olur.Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayın,ne CHP Genel Başkanı?
Bülent Arınç:Espirisi bile korkunç

Benim düşüncem,bu adaylardansa Deniz Baykal'ın genel başkan olarak kalması gerektiğidir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x