CHP Genel Merkezi'nde olay

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 22, 2007 23:15

Basın açıklaması yapmak isteyen Genel Sekreter Önder Sav, parti önündeki CHP'liler tarafından yuhalandı ve konuşturulmadı.
Önder Sav "Muhalefete devam edeceğiz" deddiği an partililer, "İstifa" diye slogan attılar.
Sav, gazetecilerin olağanüstüz genel kurulu toplayacak mısınız sorusuna cevap veremedi

MERKEZİN İÇİ DE KARIŞIK

CHP Genel Merkezi’nde kritik saatler yaşanıyor.
Baykal’a en yakın isim olan Mehmet Sevigen ve Eşref Erdem ile Genel Sekreter Önder Sav Baykal’ın istifa etmemesi için yoğun çaba harcıyorlar.
Baykal ise evinde…
CHP içinden gelen kulislere göre Baykal her an istifa edebilir.
Bu arada CHP içinde muhalefet şimdiden sesini yükseltmeye başladı.
Hikmet Çetin “ Bu açıkça yönetim sorunudur” diyerek Baykal’ın istifa etmesi gerektiği mesajını verdi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 22, 2007 23:21

Türk-Kan, iyi oldu.5 beter olsunlar.Ben diyiyorum deniz beyn izzeti nefs-i varsa istifa eder.Onu seçenler bile pişman.adamlar atamızdan beri devamlı muhalefet ediyorlar bak okadar dsp den bilmem ne parti ile birleştiler sonuç ortada.hocaman bi YUHHHHHHH!ya antalya en güvenilir kalelerine akp nin atı girdi...Şimdi sapkaları çıkartıp önlerine koysunlar biz nerde hata yaptık diye...chp lider olduğu yere bakın hep en batııı.TÜRKİYE BATIDAN İBARET DEĞİL :!:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Reisimiz » Pzr Tem 22, 2007 23:55

Chpli olarak bir süre bu türküyü dinlemek lazım

Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125